Szaba
Error Fighters Extreame
SURFSHARK VPN 27 MIESIĘCY - 85% CASHBACK DLA ZWYKŁYCH UŻYTKOWNIKÓW I 100% CASHBACK DLA UŻYTKOWNIKÓW PREMIUM
DODATKOWE 10 FUNTÓW JEŚLI ZAREJESTRUJESZ SIĘ Z MOJEGO LINKA DO 31 PAŹDZIERNIKA. WYPŁACALNE JAK DOSTANIESZ ZWROT ZA SURFSHARK (JAKIEŚ 3 MIESIĄCE)
1. Klikasz w refferal link i rejestrujesz się
2. Aby uzyskać 100 zwrotu potrzebujesz konto premium - 5 funtów na rok. Dla użytkowników bez premium zwrot wynosi 85%
3. KLIKASZ W LINK.
4. Wykupujesz plan na 24 + 3 miesiące. Ja zawsze wybieram najtańszy - starter. Jeśli miałeś już konto na surfshark to zakładasz nowe.
5. Przy płatności w TAX COUNTRY wpisujecie USA - zero podatku.
POLECAM ROBIĆ ZAKUPY NA PRZEGLĄDARCE Z WYŁĄCZONYM BLOKEREM REKLAM I ZAPISYWAĆ COOKIES. JA NIGDY NIE MIAŁEM PROBLEMU ŻEBY TRANSAKCJA NIE ZOSTAŁA ZAREJESTROWANA A KORZYSTAM Z ADBLOCKERÓW ALE DLA SWIĘTEGO SPOKOJU MOŻNA TO KUPIĆ NA PRZEGLADARCE Z COOKIES I REKLAMAMI
Jeśli z jakiegoś powodu VPN nie przypadnie ci do gustu to masz 30 dni aby anulować i dostać zwrot pieniędzy. Oczywiście wtedy nie dostajesz już extra cashbacku.
Polecam brać premium za te 5 funtów na rok, bo po 3 miesiącach jak dostaniecie zwrot zostanie wam przyznany ten bonus 10 funtów, więc i tak 5 funtów do przodu no i zwrot 100% za VPN na ponad dwa lata.
Koledzy już tu wcześniej kupowali, ja sam korzystałem wielokrotnie i nigdy nie miałem problemów i zawsze dostawałem zwroty. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało.
Jeśli ktoś jest zdecydowany to trzeba się pospieszyć. Oferta na extra 10 funtów jest do 31 października ale nie wiadomo kiedy spadnie oferta na tak wysoki zwrot za VPN
DODATKOWE 10 FUNTÓW JEŚLI ZAREJESTRUJESZ SIĘ Z MOJEGO LINKA DO 31 PAŹDZIERNIKA. WYPŁACALNE JAK DOSTANIESZ ZWROT ZA SURFSHARK (JAKIEŚ 3 MIESIĄCE)
1. Klikasz w refferal link i rejestrujesz się
TopCashback.co.uk: The UK’s #1 Cashback & Vouchers Site
TopCashback is the most generous free cashback and voucher website. Save money on purchases through thousands of merchants online and in-store.
www.topcashback.co.uk
3. KLIKASZ W LINK.
Surfshark Offers, Discounts & Cashback Deals
Save money at Surfshark & get up to 42% cashback. Simply click through to Surfshark and shop as normal. Withdraw your cashback to your bank or as a gift card for your favourite brands.
www.topcashback.co.uk
5. Przy płatności w TAX COUNTRY wpisujecie USA - zero podatku.
POLECAM ROBIĆ ZAKUPY NA PRZEGLĄDARCE Z WYŁĄCZONYM BLOKEREM REKLAM I ZAPISYWAĆ COOKIES. JA NIGDY NIE MIAŁEM PROBLEMU ŻEBY TRANSAKCJA NIE ZOSTAŁA ZAREJESTROWANA A KORZYSTAM Z ADBLOCKERÓW ALE DLA SWIĘTEGO SPOKOJU MOŻNA TO KUPIĆ NA PRZEGLADARCE Z COOKIES I REKLAMAMI
Jeśli z jakiegoś powodu VPN nie przypadnie ci do gustu to masz 30 dni aby anulować i dostać zwrot pieniędzy. Oczywiście wtedy nie dostajesz już extra cashbacku.
Polecam brać premium za te 5 funtów na rok, bo po 3 miesiącach jak dostaniecie zwrot zostanie wam przyznany ten bonus 10 funtów, więc i tak 5 funtów do przodu no i zwrot 100% za VPN na ponad dwa lata.
Koledzy już tu wcześniej kupowali, ja sam korzystałem wielokrotnie i nigdy nie miałem problemów i zawsze dostawałem zwroty. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało.
Jeśli ktoś jest zdecydowany to trzeba się pospieszyć. Oferta na extra 10 funtów jest do 31 października ale nie wiadomo kiedy spadnie oferta na tak wysoki zwrot za VPN