szplin
Vale Tudo Open
Testował ktoś? Warto? Nie ma jakichś wyjebek, że nagle miliony do dopłacenia będą?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dużo zdrowia dla taty. Niestety na ten moment mam za mało wiedzy ale popytam zaufanych lekarzy.Panowie. Poważna sprawa
Jakieś białko dla rakowca. Dlaczego pytam, bo nie jest w stanie w odpowiedniej ilości dostarczyć w jedzeniu. Wiem że trzeba takie wpc dawać jaki dodatek do dań ale muszę jakoś upaść ojca. Nuridriki to za mało a jje jak wróbel a musi się odżywiać.
Proszę o poradę.
Zdrowia tacie życzę. Jeśli nie ma przeciwwskazań to chyba jakiś izolat, bo może i droższy, ale zawsze kilka gramów więcej białka w porcji. I tak pewnie lekarz musiałby potwierdzić czy to się z czymś nie kłóci.Panowie. Poważna sprawa
Jakieś białko dla rakowca. Dlaczego pytam, bo nie jest w stanie w odpowiedniej ilości dostarczyć w jedzeniu. Wiem że trzeba takie wpc dawać jaki dodatek do dań ale muszę jakoś upaść ojca. Nuridriki to za mało a jje jak wróbel a musi się odżywiać.
Proszę o poradę.
Dzięki. Tylko nie wiem jeżeli lekarz pozwoli to brać jakiś markowy Olimp czy SFD czy od chłopa z betoniary to będzie to samo tylko tańsze.Zdrowia tacie życzę. Jeśli nie ma przeciwwskazań to chyba jakiś izolat, bo może i droższy, ale zawsze kilka gramów więcej białka w porcji. I tak pewnie lekarz musiałby potwierdzić czy to się z czymś nie kłóci.
Olimp najpewniejszy. Dla zdrowego człowieka bym brał pewnie z betoniary i raczej WPC, bo po co przepłacać, ale w takim przypadku chyba jednak WPI z Olimpu. Chociaż wiadomo, że lepszy choćby i WPC z bloku niż niedobór. W każdym razie, czego byś nie wybrał, to zapewne najlepiej brać bezsmakowe.Dzięki. Tylko nie wiem jeżeli lekarz pozwoli to brać jakiś markowy Olimp czy SFD czy od chłopa z betoniary to będzie to samo tylko tańsze.
Zapytaj lekarza czy nie będzie szkodliwe przy stanie zdrowia ojca.Dzięki. Tylko nie wiem jeżeli lekarz pozwoli to brać jakiś markowy Olimp czy SFD czy od chłopa z betoniary to będzie to samo tylko tańsze.
Opinia lekarza obowiązkowa. To był tylko taki mój pomysł zobaczymy co powie. Dzięki wielkie tobie za poradę i @szplin .Zapytaj lekarza czy nie będzie szkodliwe przy stanie zdrowia ojca.
Najlepiej izolat czyli WPI, bo jest "najlżejsze" dla kich i najszybciej wchłanialne.
Olimp jest najpewniejszy, można próbować Herbalife, ale to sekta jest dlatego ich produkty są kosmicznie drogie, a nie widziałem nigdzie testu składu.
Tylko nigdzie już nie ma
chyba wiem już co se na urodziny kupię
Na urodziny to se RDXa ściągnij z GB. Z cłem i dostawą to pewnie z 300 ojro wyjdzie. A co, nie stać Cię?!chyba wiem już co se na urodziny kupię

rdxsports.eu
dla prawie emeryta to chyba w sam razNa urodziny to se RDXa ściągnij z GB. Z cłem i dostawą to pewnie z 300 ojro wyjdzie. A co, nie stać Cię?!
![]()
Punching bag for toughest blows | RDX sports
RDX KT Ronin Free-standing target punch bag with high-impact shock absorption meets your training needs effectively, and helps you reach peak personal performance in boxing.rdxsports.eu
Na szwabskim amazonie mieli niedawno za 200 ojro, ale nie dostarczali do Polski. Ty byś akurat mógł jakiś szwabski adres ogarnąć.
Chociaż pewnie do rekreacyjnego popykania ten promocyjny co wrzuciłem da radę. Napierdalałem kiedyś w jego większą wersję (za jakieś 800 złotych) i całkiem dobrze się sprawowała.

Warte to co? Czy jak pierdolnę sierpa z całego mojego 100 KG ciałka to będę to musiał za każdym razem podnosić ?chyba wiem już co se na urodziny kupię
możesz zaprosić balastiana żeby Ci trzymał worek, podobno dima zadowolony z jego usługtam idzie piachu napchać żeby to się nie wywróciło i tez nie przechylało ciągle?

Warte to co? Czy jak pierdolnę sierpa z całego mojego 100 KG ciałka to będę to musiał za każdym razem podnosić ?
Ten RDX którego wrzuciłem jest pod tym względem najlepszy z tych tańszych. Jeśli jest zasypany piachem i położony na dobrej powierzchni, tak że te ssawki z podstawy łapią (czyli np. panele a nie dywan), to można nakurwiać jak dziki.Kurła, może bym sobie wyrzucił trochę mebli z jednego pokoju i tam to postawił. I tylko właśnie pytanie jak kolega wyżej... Ile tam idzie piachu napchać żeby to się nie wywróciło i tez nie przechylało ciągle?

Post o rozjebanym barku za 3…2…1…Kurła, może bym sobie wyrzucił trochę mebli z jednego pokoju i tam to postawił. I tylko właśnie pytanie jak kolega wyżej... Ile tam idzie piachu napchać żeby to się nie wywróciło i tez nie przechylało ciągle?
Post o rozjebanym barku za 3…2…1…

Ale to o inny worek do potrzymania chodzimożesz zaprosić balastiana żeby Ci trzymał worek, podobno dima zadowolony z jego usług![]()