Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

Panowie. Poważna sprawa
Jakieś białko dla rakowca. Dlaczego pytam, bo nie jest w stanie w odpowiedniej ilości dostarczyć w jedzeniu. Wiem że trzeba takie wpc dawać jaki dodatek do dań ale muszę jakoś upaść ojca. Nuridriki to za mało a jje jak wróbel a musi się odżywiać.
Proszę o poradę.

Panowie. Poważna sprawa
Jakieś białko dla rakowca. Dlaczego pytam, bo nie jest w stanie w odpowiedniej ilości dostarczyć w jedzeniu. Wiem że trzeba takie wpc dawać jaki dodatek do dań ale muszę jakoś upaść ojca. Nuridriki to za mało a jje jak wróbel a musi się odżywiać.
Proszę o poradę.
Dużo zdrowia dla taty. Niestety na ten moment mam za mało wiedzy ale popytam zaufanych lekarzy.

Panowie. Poważna sprawa
Proszę o poradę.
Zdrowia tacie życzę. Jeśli nie ma przeciwwskazań to chyba jakiś izolat, bo może i droższy, ale zawsze kilka gramów więcej białka w porcji. I tak pewnie lekarz musiałby potwierdzić czy to się z czymś nie kłóci.

Zdrowia tacie życzę. Jeśli nie ma przeciwwskazań to chyba jakiś izolat, bo może i droższy, ale zawsze kilka gramów więcej białka w porcji. I tak pewnie lekarz musiałby potwierdzić czy to się z czymś nie kłóci.
Dzięki. Tylko nie wiem jeżeli lekarz pozwoli to brać jakiś markowy Olimp czy SFD czy od chłopa z betoniary to będzie to samo tylko tańsze.

Dzięki. Tylko nie wiem jeżeli lekarz pozwoli to brać jakiś markowy Olimp czy SFD czy od chłopa z betoniary to będzie to samo tylko tańsze.
Olimp najpewniejszy. Dla zdrowego człowieka bym brał pewnie z betoniary i raczej WPC, bo po co przepłacać, ale w takim przypadku chyba jednak WPI z Olimpu. Chociaż wiadomo, że lepszy choćby i WPC z bloku niż niedobór. W każdym razie, czego byś nie wybrał, to zapewne najlepiej brać bezsmakowe.

Zapytaj lekarza czy nie będzie szkodliwe przy stanie zdrowia ojca.

Najlepiej izolat czyli WPI, bo jest "najlżejsze" dla kich i najszybciej wchłanialne.

Olimp jest najpewniejszy, można próbować Herbalife, ale to sekta jest dlatego ich produkty są kosmicznie drogie, a nie widziałem nigdzie testu składu.

Mam do sprzedania uchwyt na tv KingMount taki jak tutaj:

Kupiony jakiś czas temu, oryginalnie zapakowany, nieotwierany. Zapomniałem o nim - teraz przestał być potrzebny. Podobno bardzo solidny. Cena rynkowa u producenta to 100 zł. Sprzedam za 70 plus koszt wysyłki.

Attachments

• 1000005768.jpg
    1000005768.jpg
    328.2 KB · Views: 18
Zapytaj lekarza czy nie będzie szkodliwe przy stanie zdrowia ojca.

Najlepiej izolat czyli WPI, bo jest "najlżejsze" dla kich i najszybciej wchłanialne.

Olimp jest najpewniejszy, można próbować Herbalife, ale to sekta jest dlatego ich produkty są kosmicznie drogie, a nie widziałem nigdzie testu składu.
Opinia lekarza obowiązkowa. To był tylko taki mój pomysł zobaczymy co powie. Dzięki wielkie tobie za poradę i @szplin .

chyba wiem już co se na urodziny kupię
Na urodziny to se RDXa ściągnij z GB. Z cłem i dostawą to pewnie z 300 ojro wyjdzie. A co, nie stać Cię?! :mamed:

Na szwabskim amazonie mieli niedawno za 200 ojro, ale nie dostarczali do Polski. Ty byś akurat mógł jakiś szwabski adres ogarnąć.
Chociaż pewnie do rekreacyjnego popykania ten promocyjny co wrzuciłem da radę. Napierdalałem kiedyś w jego większą wersję (za jakieś 800 złotych) i całkiem dobrze się sprawowała.

Na urodziny to se RDXa ściągnij z GB. Z cłem i dostawą to pewnie z 300 ojro wyjdzie. A co, nie stać Cię?! :mamed:

Na szwabskim amazonie mieli niedawno za 200 ojro, ale nie dostarczali do Polski. Ty byś akurat mógł jakiś szwabski adres ogarnąć.
Chociaż pewnie do rekreacyjnego popykania ten promocyjny co wrzuciłem da radę. Napierdalałem kiedyś w jego większą wersję (za jakieś 800 złotych) i całkiem dobrze się sprawowała.
dla prawie emeryta to chyba w sam raz
:jimcarrey:
chociaż jak tę masę szybko obrócę to może być za mały
:korwinlaugh:

Kurła, może bym sobie wyrzucił trochę mebli z jednego pokoju i tam to postawił. I tylko właśnie pytanie jak kolega wyżej... Ile tam idzie piachu napchać żeby to się nie wywróciło i tez nie przechylało ciągle?

Warte to co? Czy jak pierdolnę sierpa z całego mojego 100 KG ciałka to będę to musiał za każdym razem podnosić ?

Kurła, może bym sobie wyrzucił trochę mebli z jednego pokoju i tam to postawił. I tylko właśnie pytanie jak kolega wyżej... Ile tam idzie piachu napchać żeby to się nie wywróciło i tez nie przechylało ciągle?
Ten RDX którego wrzuciłem jest pod tym względem najlepszy z tych tańszych. Jeśli jest zasypany piachem i położony na dobrej powierzchni, tak że te ssawki z podstawy łapią (czyli np. panele a nie dywan), to można nakurwiać jak dziki.
Nie wiem jak ten promocyjny worek, ale za taką kasę nigdy nie widziałem czegoś w tym rozmiarze. Piachu się ładuje im więcej tym lepiej :lol:

Back