GroszMC
Bellator Heavyweight
Serio za 20 zł i kilka lat używana. Janusz przestań.Z wkurwu nie zapamiętałem, ale prawdopodobnie będzie 59.99 zł (tyle widnieje w ustawieniach) przy najbliższym odnowieniu zaplanowanym na 29.06.
Rok temu płaciłem 39.99
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Serio za 20 zł i kilka lat używana. Janusz przestań.Z wkurwu nie zapamiętałem, ale prawdopodobnie będzie 59.99 zł (tyle widnieje w ustawieniach) przy najbliższym odnowieniu zaplanowanym na 29.06.
Rok temu płaciłem 39.99
za paczkę fajek dramaturgię rozegrałSerio za 20 zł i kilka lat używana. Janusz przestań.
Również mi się wydaje że jak ty nie kupisz to nikt więcej nie kupi…"Serio za 20 zł i kilka lat używana."
Co ty pierdolisz? W jakim to języku? Nie rozumiem o co ci chodzi, tak napisałeś.
Z przyzwyczajenia prawdopodobnie zostawię, bo za dużo własnych produktów dodałem i jednak takie rozwiązanie jest dla mnie wygodne, niemniej - opłacalność już bardzo kontrowersyjna.
Jestem po prostu zszokowany zachłannością tego developera, bo to nie jest podwyżka o 5, czy 10 zł. To nie jest jakiś mały % od kwoty bazowej. Tylko od razu pierdolnięcie z grubsza. Może im się to czkawką odbić - bo jednak sporo ludzi pewnie kliknie 'anuluj'. Możliwe, że da się używać z reklamami.
Koks jak za darmow (pewnie nie wyślą)
too latei tak anulowalitoo late
a to chujkii tak anulowali
akurat, wiemy że zamówiłeś cały zapas, pewnie z pół tony, Ty gruby samolubie, chuj nie kolegai tak anulowali

Zamówiłem 20 paczek. Anulowali, ale póki co oddali tylko za 10. Nie wiem czy to dlatego, że brałem 2 smaki i oddali za jeden a za drugi w osobnej anulacji przyjdzie, czy w chuja waląakurat, wiemy że zamówiłeś cały zapas, pewnie z pół tony, Ty gruby samolubie, chuj nie kolega
Pincet mega… powiedz mu Andrzej @MiskatonicANGLIA
![]()
Home
A better choice for UK Full Fibre broadband! Reliable, speedy broadband, with no in-contract price rises. Switch to fast Full Fibre now!www.grainconnect.com
Bardzo dobre deale na internet dla nowych użytkowników
Przykładowo 1 funt miesięcznie przez dwa miesiące i 25 funtów przez następne 22 miesiące. Prędkość 500 Mbps.
Przecież on pisze o trzecim świecie, czego tam się spodziewasz więcej?Pincet mega… powiedz mu Andrzej @Miskatonic

No dobra. Nie daj się prosić jaki masz ten internet :)Przecież on pisze o trzecim świecie, czego tam się spodziewasz więcej?![]()
Jaki chceszNo dobra. Nie daj się prosić jaki masz ten internet :)

nie wstydz sie AndrzejJaki chcesz![]()
Obudził się. Nie zrobiłeś formy na lato?Jakieś promki na białko z betoniarki?
![]()
Kupuje po 10 kg kiedyś to się musiało skończyć.Obudził się. Nie zrobiłeś formy na lato?
ja mam jeszcze 40 kilo, i kreatyny 3 kilo z ON. Jak bedziesz na glodzie posypie dobrego szczura.Kupuje po 10 kg kiedyś to się musiało skończyć.
W tym przypadku jedynym ekonomicznym wyjściem jest pasza dla trzody chlewnej. Tanio i w sumie na tym się kończą plusy.
ja mam jeszcze 40 kilo, i kreatyny 3 kilo z ON. Jak bedziesz na glodzie posypie dobrego szczura.
Provit.

Rozjebie cie jak dobrego prosiaka:) a tak serio to ja mam takie zapasy, bo ja wpierdalam przeterminowane czesto. Ostatnio inozytol przeterminowany z 3 lata.Provit.
![]()
Po przeczytaniu twojego posta tylko to widzę, naprzemiennie:Rozjebie cie jak dobrego prosiaka:) a tak serio to ja mam takie zapasy, bo ja wpierdalam przeterminowane czesto. Ostatnio inozytol przeterminowany z 3 lata.
Zamawiam. Dzięki@torpedo nie mam pojęcia jak z jakością, ale cena 19,99 za 0,8 litra jest śmieszna i można zaryzykować
Dreamhigh® Pojemnik termiczny na żywność, 800 ml, ze stali nierdzewnej, z uchwytem, termos na jedzenie, szczelny, w zestawie łyżka, zachowuje 12 godzin ciepło, 12 godzin zimno (czarny, 800 ml) : Amazon.pl: Dom i kuchnia
Dreamhigh® Pojemnik termiczny na żywność, 800 ml, ze stali nierdzewnej, z uchwytem, termos na jedzenie, szczelny, w zestawie łyżka, zachowuje 12 godzin ciepło, 12 godzin zimno (czarny, 800 ml) : Amazon.pl: Dom i kuchniawww.amazon.pl

Paczkomat już czeka na mój garnek@torpedo nie mam pojęcia jak z jakością, ale cena 19,99 za 0,8 litra jest śmieszna i można zaryzykować
Dreamhigh® Pojemnik termiczny na żywność, 800 ml, ze stali nierdzewnej, z uchwytem, termos na jedzenie, szczelny, w zestawie łyżka, zachowuje 12 godzin ciepło, 12 godzin zimno (czarny, 800 ml) : Amazon.pl: Dom i kuchnia
Dreamhigh® Pojemnik termiczny na żywność, 800 ml, ze stali nierdzewnej, z uchwytem, termos na jedzenie, szczelny, w zestawie łyżka, zachowuje 12 godzin ciepło, 12 godzin zimno (czarny, 800 ml) : Amazon.pl: Dom i kuchniawww.amazon.pl

Też wziąłem@torpedo nie mam pojęcia jak z jakością, ale cena 19,99 za 0,8 litra jest śmieszna i można zaryzykować