Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

"Serio za 20 zł i kilka lat używana."

Co ty pierdolisz? W jakim to języku? Nie rozumiem o co ci chodzi, tak napisałeś.

Z przyzwyczajenia prawdopodobnie zostawię, bo za dużo własnych produktów dodałem i jednak takie rozwiązanie jest dla mnie wygodne, niemniej - opłacalność już bardzo kontrowersyjna.

Jestem po prostu zszokowany zachłannością tego developera, bo to nie jest podwyżka o 5, czy 10 zł. To nie jest jakiś mały % od kwoty bazowej. Tylko od razu pierdolnięcie z grubsza. Może im się to czkawką odbić - bo jednak sporo ludzi pewnie kliknie 'anuluj'. Możliwe, że da się używać z reklamami.

"Serio za 20 zł i kilka lat używana."

Co ty pierdolisz? W jakim to języku? Nie rozumiem o co ci chodzi, tak napisałeś.

Z przyzwyczajenia prawdopodobnie zostawię, bo za dużo własnych produktów dodałem i jednak takie rozwiązanie jest dla mnie wygodne, niemniej - opłacalność już bardzo kontrowersyjna.

Jestem po prostu zszokowany zachłannością tego developera, bo to nie jest podwyżka o 5, czy 10 zł. To nie jest jakiś mały % od kwoty bazowej. Tylko od razu pierdolnięcie z grubsza. Może im się to czkawką odbić - bo jednak sporo ludzi pewnie kliknie 'anuluj'. Możliwe, że da się używać z reklamami.
Również mi się wydaje że jak ty nie kupisz to nikt więcej nie kupi…

ANGLIA

Bardzo dobre deale na internet dla nowych użytkowników

Przykładowo 1 funt miesięcznie przez dwa miesiące i 25 funtów przez następne 22 miesiące. Prędkość 500 Mbps.

ANGLIA

Bardzo dobre deale na internet dla nowych użytkowników

Przykładowo 1 funt miesięcznie przez dwa miesiące i 25 funtów przez następne 22 miesiące. Prędkość 500 Mbps.
Pincet mega… powiedz mu Andrzej @Miskatonic

W tym przypadku jedynym ekonomicznym wyjściem jest pasza dla trzody chlewnej. Tanio i w sumie na tym się kończą plusy.

Rozjebie cie jak dobrego prosiaka:) a tak serio to ja mam takie zapasy, bo ja wpierdalam przeterminowane czesto. Ostatnio inozytol przeterminowany z 3 lata.
Po przeczytaniu twojego posta tylko to widzę, naprzemiennie:
comment_ny00WsFPrq7IRlnAoDbX6cMrxhON3TuO.gif

comment_N1AWvyoRwdBg744rZwk6yfUN266Z9Ks6.gif

@torpedo nie mam pojęcia jak z jakością, ale cena 19,99 za 0,8 litra jest śmieszna i można zaryzykować

@torpedo nie mam pojęcia jak z jakością, ale cena 19,99 za 0,8 litra jest śmieszna i można zaryzykować
Zamawiam. Dzięki :beer:

Paczkomat już czeka na mój garnek :beer:

Też wziąłem ::snoopd::

Back