Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

Wróciłeś??? Gdzie ty byłeś kiedy ciebie nie było?
e2mcwAT.gif

:gabi_much_love:

Panowie, pomoże ktoś z Fitatu?

Dzisiaj po wejściu do aplikacji wyskoczył komunikat o podwyżce. Srogo popierdoliło tego developera. Nawet nie zapamiętałem dokładnie do ilu wzrasta ten koszt subskrypcji rocznej, ale to przegięcie pały bez porównania. Możliwe, że nawet i o 50 %. Wkurviłem się i to zamknąłem.

Czy są jakieś patenty na subskrypcję premium? Jakieś działające kody? Najchętniej bym zostawił to tak jak jest, ale nie zgodzę się na tę nową cenę.

Dzisiaj po wejściu do aplikacji wyskoczył komunikat o podwyżce. Srogo popierdoliło tego developera. Nawet nie zapamiętałem dokładnie do ilu wzrasta ten koszt subskrypcji rocznej, ale to przegięcie pały bez porównania. Możliwe, że nawet i o 50 %. Wkurviłem się i to zamknąłem.

Czy są jakieś patenty na subskrypcję premium? Jakieś działające kody? Najchętniej bym zostawił to tak jak jest, ale nie zgodzę się na tę nową cenę.
Jaka cena wyskoczyła?

Z wkurwu nie zapamiętałem, ale prawdopodobnie będzie 59.99 zł (tyle widnieje w ustawieniach) przy najbliższym odnowieniu zaplanowanym na 29.06.

Rok temu płaciłem 39.99

Ja korzystam z DiabScale, darmowa i robi robotę

Nie slyszałem wcześniej o DiabScale. Rzucę okiem.

Z Fitatu mam taki problem, że już się przyzwyczaiłem, bo korzystam ładnych parę lat. Najpierw bez premium, a później już z subskrypcją. Sporo pododawałem swoich produktów, mam je w ulubionych, korzystam też ze skanowania kodów kreskowych i od czasu do czasu wchodzę na konto z przeglądarki w kompie. Szkoda byłoby z tego rezygnować. Sam już nie wiem. A Waszym zdaniem da się korzystać obecnie z Fitatu w wersji z reklamami, czy szkoda zachodu na notoryczne wkurwianie się?

Back