Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tymi czajnikami nie zjedziecie sobie nadgarstków?
Ciekawe.Hantle są dla nadgarstków większym wyzwaniem niż czajniki.
od klepania w klawiaturę wcześniej można się nabawić cieśni kanału nadgarstkaTymi czajnikami nie zjedziecie sobie nadgarstków?
A po co ci nadgarstki?Tymi czajnikami nie zjedziecie sobie nadgarstków?

A po co ci nadgarstki?![]()

Ja chętnie wymienię swój lewy zepsuty po wypadku na skuterze. Przez pewien czas musiałem podcierać dupe prawą ręką… obrzydliwe…A po co ci nadgarstki?![]()
A nie próbowałeś papierem?Ja chętnie wymienię swój lewy zepsuty po wypadku na skuterze. Przez pewien czas musiałem podcierać dupe prawą ręką… obrzydliwe…
(Papierem bo się zaraz podstawówka zleci)
Trzeba było iphonem, na jedno wyjdzieJa chętnie wymienię swój lewy zepsuty po wypadku na skuterze. Przez pewien czas musiałem podcierać dupe prawą ręką… obrzydliwe…
(Papierem bo się zaraz podstawówka zleci)

Za gruby, androidy ciensze blizej im do papieru.Trzeba było iphonem, na jedno wyjdzie![]()
Gówno gównem rozcierać?Trzeba było iphonem, na jedno wyjdzie![]()
Zaczyna się robić po indyjsku na forum…Gówno gównem rozcierać?
Dlatego trzeba zbanowaćZaczyna się robić po indyjsku na forum…
Dlatego trzeba zbanowaćosrusówhindusówajfoniarzy

Tylko Poco?Ze swojego srajomi to co najwyżej możesz konta użytkowników na Temu pobanować
![]()
Zostaw ajfoniarzy, w końcu już wypuścili wersję dla biednychTylko Poco?

Wróciłeś??? Gdzie ty byłeś kiedy ciebie nie było?Zostaw ajfoniarzy, w końcu już wypuścili wersję dla biednych![]()
Zostaw ajfoniarzy, w końcu już wypuścili wersję dla biednych

Jaka cena wyskoczyła?Panowie, pomoże ktoś z Fitatu?
Dzisiaj po wejściu do aplikacji wyskoczył komunikat o podwyżce. Srogo popierdoliło tego developera. Nawet nie zapamiętałem dokładnie do ilu wzrasta ten koszt subskrypcji rocznej, ale to przegięcie pały bez porównania. Możliwe, że nawet i o 50 %. Wkurviłem się i to zamknąłem.
Czy są jakieś patenty na subskrypcję premium? Jakieś działające kody? Najchętniej bym zostawił to tak jak jest, ale nie zgodzę się na tę nową cenę.
Napisać excela co liczy jedzenie.Czy ktoś może coś zasugerować? Jakieś lepsze rozwiązanie bądź patent?
Ja korzystam z DiabScale, darmowa i robi robotęPanowie, pomoże ktoś z Fitatu?
Dzisiaj po wejściu do aplikacji wyskoczył komunikat o podwyżce. Srogo popierdoliło tego developera. Nawet nie zapamiętałem dokładnie do ilu wzrasta ten koszt subskrypcji rocznej, ale to przegięcie pały bez porównania. Możliwe, że nawet i o 50 %. Wkurviłem się i to zamknąłem.
Czy są jakieś patenty na subskrypcję premium? Jakieś działające kody? Najchętniej bym zostawił to tak jak jest, ale nie zgodzę się na tę nową cenę.
A placiles co miesiac?Czy ktoś może coś zasugerować? Jakieś lepsze rozwiązanie bądź patent?