Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a to jakieś gówniane skojarzenia masz

Dziękówa ziom

Jesteś pilotem air force one?AF1 za mniej niż 3 stówki na Zalando
Nike Air Force 1 07 za 293zł na Zalando | Pepper.pl
www.pepper.pl

Najwygodniejsze i najbardziej wytrzymałe sportowe butyJesteś pilotem air force one?
Komentarze, złoto. Polecam.
View attachment 109241
View attachment 109243
View attachment 109244

ale podeszwa od razu żółkniejeNajwygodniejsze i najbardziej wytrzymałe sportowe buty![]()

Może moje będą męskieale podeszwa od razu żółknieje
![]()

Potwierdzam, za taką cenę ciężko będzie coś lepszego wyrwaćDo 30 września piwka z Browaru Lubicz po 5 za butle. Minimum 20 butli, przesyłka kurierem za 16.90.
Bardzo przyzwoite piwka, w tej cenie to jak za darmo.
. Chyba jestem starej daty i nie nauczę się już pada.i chyba nic innego nie dostaniesz. Wątpię aby ktoś produkował wyprofilowane płaskowniki do sanek. Chyba że bardzo się mylęDruga sprawa z innej beczki. Potrzebuję wymienić blachy na płozach w sankach drewnianych. Myślę że jarzycie o co mi chodzi. Może ktoś też to robił, wie gdzie i jakie kupić. Bo nie mogę znaleźć takich wyprofilowanych. Tylko taśmy stalowe płaskie.
Cóż jedyna i słuszna rada to:Potrzebuję adaptera klawiatury i myszy do ps5. Taki który pozwala na normalną grę tym sprzętem w każdej grze. Są takie ale nie wiem które są coś warte które nie. Głównie gram single nie multi.
Potrzebuję bo far cry, GTA, wiedźmin, rdr2 i wiele innych to na padzie dla mnie za dużo a konsolę mam 3 lata. Chyba jestem starej daty i nie nauczę się już pada.

Dzięki. Jak ktoś chce się pobawić w jakąś edycję audio to za 100 samplitude może nabyć. Zdecydowanie lepszy niż darmowy audacity. Ta reszta mnie nie interesuje, ale może dla samplitude się skuszę. To bardziej do edycji audio, ale chyba nawet jako średnio rozbudowany DAW może też robić@szplin pa to, może Ci się przyda do muzykowania
Niemondry goj.Trochę z innej beczki. Dostałem od siostry zestaw Soda Stream wraz z 3 syropami i dwoma nabojami, całość wystarczyła mi na jakieś 7 miesięcy, przestałem kupować wodę w sklepie. Teraz nabyłem trzeci nabój i 2 syropy, które już nie są gęste a konsystencja przypomina zwykłą wodę. Sam nabój po 2 tygodniach zamiast mocny gaz robi w porywach lekko gazowaną wodę bez względu na to jak długo trzymam przycisk gazowania. Macie podobne odczucia? Zaczęli walić w chuja i tylko oryginalnie zapakowane zestawy z urządzeniem maja produkty premium a to co jest na rynku, to towar drugiej kategorii? Dodam, ze kupiłem te same syropy od pepsi, które były w zestawie i dokładnie ten sam gaz.
Dzięki, bo już chciałem to kupować
dziękówa
Dzięki.
kupiłeś ten program z wcześniejszej wrzutki?