Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

prze k na końcu ale mi z tym się kojarzy nazwa
:tiphatb:
Screenshot_2024-09-20-17-50-21-90_df198e732186825c8df26e3c5a10d7cd.jpg

Proszę o poradę.
Potrzebuję adaptera klawiatury i myszy do ps5. Taki który pozwala na normalną grę tym sprzętem w każdej grze. Są takie ale nie wiem które są coś warte które nie. Głównie gram single nie multi.
Potrzebuję bo far cry, GTA, wiedźmin, rdr2 i wiele innych to na padzie dla mnie za dużo a konsolę mam 3 lata :dance: . Chyba jestem starej daty i nie nauczę się już pada.

Druga sprawa z innej beczki. Potrzebuję wymienić blachy na płozach w sankach drewnianych. Myślę że jarzycie o co mi chodzi. Może ktoś też to robił, wie gdzie i jakie kupić. Bo nie mogę znaleźć takich wyprofilowanych. Tylko taśmy stalowe płaskie.

Druga sprawa z innej beczki. Potrzebuję wymienić blachy na płozach w sankach drewnianych. Myślę że jarzycie o co mi chodzi. Może ktoś też to robił, wie gdzie i jakie kupić. Bo nie mogę znaleźć takich wyprofilowanych. Tylko taśmy stalowe płaskie.
i chyba nic innego nie dostaniesz. Wątpię aby ktoś produkował wyprofilowane płaskowniki do sanek. Chyba że bardzo się mylę

Potrzebuję adaptera klawiatury i myszy do ps5. Taki który pozwala na normalną grę tym sprzętem w każdej grze. Są takie ale nie wiem które są coś warte które nie. Głównie gram single nie multi.
Potrzebuję bo far cry, GTA, wiedźmin, rdr2 i wiele innych to na padzie dla mnie za dużo a konsolę mam 3 lata :dance: . Chyba jestem starej daty i nie nauczę się już pada.
Cóż jedyna i słuszna rada to: zmień pracę, weź kredyt sprzedaj konsole i złóż kompa/subskrybuj GeForce Now :awesome:

Koksy, kazeina PBN w promocji. Nie wiem czy się nie popsuła w smaku, ale nabyłem przy ostatniej promocji jakieś 3 lata temu i w smaku to była chyba najlepsza odżywka jaką w życiu łykałem. Rozpuszczalność taka se (to znaczy nie rozpuszcza sie źle, ale jak to kazeina - proch chamsko się sypiący jak drobny gips, więc mocno pyli przy mieszaniu). Z sentymentu biorę i oby nadal była taka pyszna. Chyba tylko jeden smak tym razem

Dzięki. Jak ktoś chce się pobawić w jakąś edycję audio to za 100 samplitude może nabyć. Zdecydowanie lepszy niż darmowy audacity. Ta reszta mnie nie interesuje, ale może dla samplitude się skuszę. To bardziej do edycji audio, ale chyba nawet jako średnio rozbudowany DAW może też robić

Edit: sprawdziłem, to dość stara i nie najbogatsza wersja. Teraz już 9 edycja jest. Pro 7 normalnie do nabycia za około 750 złotych

Trochę z innej beczki. Dostałem od siostry zestaw Soda Stream wraz z 3 syropami i dwoma nabojami, całość wystarczyła mi na jakieś 7 miesięcy, przestałem kupować wodę w sklepie. Teraz nabyłem trzeci nabój i 2 syropy, które już nie są gęste a konsystencja przypomina zwykłą wodę. Sam nabój po 2 tygodniach zamiast mocny gaz robi w porywach lekko gazowaną wodę bez względu na to jak długo trzymam przycisk gazowania. Macie podobne odczucia? Zaczęli walić w chuja i tylko oryginalnie zapakowane zestawy z urządzeniem maja produkty premium a to co jest na rynku, to towar drugiej kategorii? Dodam, ze kupiłem te same syropy od pepsi, które były w zestawie i dokładnie ten sam gaz.

Last edited:
Trochę z innej beczki. Dostałem od siostry zestaw Soda Stream wraz z 3 syropami i dwoma nabojami, całość wystarczyła mi na jakieś 7 miesięcy, przestałem kupować wodę w sklepie. Teraz nabyłem trzeci nabój i 2 syropy, które już nie są gęste a konsystencja przypomina zwykłą wodę. Sam nabój po 2 tygodniach zamiast mocny gaz robi w porywach lekko gazowaną wodę bez względu na to jak długo trzymam przycisk gazowania. Macie podobne odczucia? Zaczęli walić w chuja i tylko oryginalnie zapakowane zestawy z urządzeniem maja produkty premium a to co jest na rynku, to towar drugiej kategorii? Dodam, ze kupiłem te same syropy od pepsi, które były w zestawie i dokładnie ten sam gaz.
Niemondry goj.

IMG_4971.jpeg

Back