GroszMC
Bellator Heavyweight
Jeszcze jeden taki żart i będę jeździł wokół twojego grobu, gówniarzu śmierdzącyMożna w nich jeździć po cmentarzu na rowerze![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze jeden taki żart i będę jeździł wokół twojego grobu, gówniarzu śmierdzącyMożna w nich jeździć po cmentarzu na rowerze![]()

W czapeczce UFC przynajmniej?Jeszcze jeden taki żart i będę jeździł wokół twojego grobu, gówniarzu śmierdzący![]()
Lepiej! Krs1!W czapeczce UFC przynajmniej?

na muzułmana w sam raz
On zbiera sample?
Smyku
skaleczysz sięPropsuje, kurzy łeb odpada bez problemu.
SmykuSmykuskaleczysz się
zapomniales ze ze wsi jestem...do kurzego łba to lepiej topór niz rozlupujacaPropsuje, kuży łeb odpada bez problemu.

ooo albo takie cudoPropsuje, kurzy łeb odpada bez problemu.

Jak większość z nasSmykuzapomniales ze ze wsi jestem...

Ty bogolu to chata pewnie od zawsze jakims propanem opalanaJak większość z nas![]()

Ty bogolu to chata pewnie od zawsze jakims propanem opalana![]()
Ja tak dobrze nie mialem..![]()

Idzie jesień… mistrz Roshi rusza w las na grzybki, oj bój cię się myśliwi!

Przecież w Bieszczadach to on jeszcze na wychodek za domemTy bogolu to chata pewnie od zawsze jakims propanem opalana![]()

Był kiedyś taki u jednych dziadków z tego co pamiętam. Nie ma się czego wstydzićPrzecież w Bieszczadach to on jeszcze na wychodek za domem![]()

Kiedyś tak, ale dzisiaj!?Był kiedyś taki u jednych dziadków z tego co pamiętam. Nie ma się czego wstydzić![]()

chłop zgłupieje
Dzięki wielkie. Sprawdzę co to za sekwencer. Zasadniczo do tego używam mpc, ale od przybytku głowa nie boli, szczególnie, że mam kontakta
Dzięki wielkie. Sprawdzę co to za sekwencer. Zasadniczo do tego używam mpc, ale od przybytku głowa nie boli, szczególnie, że mam kontakta
Dzięki, chociaż komuś tu się należy zjebka - nazwa Havoc a to zestaw trapowych brzmień
Ja tam się nie znam na nazwach, dla mnie wszystko ucuucu łup łup to technoDzięki, chociaż komuś tu się należy zjebka - nazwa Havoc a to zestaw trapowych brzmień

Havoc to mi się kojarzy z producentem Mobb Deep. Bity Havoca to klasyka brzmienia z Queensbridge z "suchymi" bębnami i rimshotami w miejscu werbla a nie jakieś trapyJa tam się nie znam na nazwach, dla mnie wszystko ucuucu łup łup to techno
![]()