Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Łeb rozjebany...I rozjebana wątroba
![]()

"Na ziółko gadacie a pewnie gouda co weekend walona"Jager i zielony monster.
![]()

Ja w tym roku alkohol piłem 2 razy. Piwa może ze 4 także proszę się odpierdolić."Na ziółko gadacie a pewnie gouda co weekend walona"
Ok Panie kolego, będą spadki od tej wódy.
![]()

Moja babcia zawsze mi mówi, że piwo to nie alkohol.Ja w tym roku alkohol piłem 2 razy. Piwa może ze 4 także proszę się odpierdolić.
![]()
Chces blikiem 5 złote?Ja w tym roku alkohol piłem 2 razy. Piwa może ze 4 także proszę się odpierdolić.
![]()
Chces blikiem 5 złote?
Jakiś gainer 3kg w dobrej cenie? Coś polećcie? Może w zestawie z kreatyną.

Widzę że po całej żywej dyskusji i doradztwie ze strony chłopaków w dziale suplementy i odżywianie ostatecznie jednak wybrałeś GaineraJakiś gainer 3kg w dobrej cenie? Coś polećcie? Może w zestawie z kreatyną.

Białko i kreta od typa z bloku, jak chcesz więcej kalorii to śmietana 30% do tego.Jakiś gainer 3kg w dobrej cenie? Coś polećcie? Może w zestawie z kreatyną.
To nie dla mnie. Dla ojca. Wyżyłowany jest każde włókno mięśnia mu widać ale suchy strasznie. Tłuszcz na minusie.Widzę że po całej żywej dyskusji i doradztwie ze strony chłopaków w dziale suplementy i odżywianie ostatecznie jednak wybrałeś Gainera![]()
Widzę tu jakąś powtarzalność, najpierw kobitę swoją chciałeś utuczyć a teraz ojca.To nie dla mnie. Dla ojca. Wyżyłowany jest każde włókno mięśnia mu widać ale suchy strasznie. Tłuszcz na minusie.
Ja po gainerach to pewnie ze 130 kg bym ważył takie coś:
![]()
Ale rozumiem, że nic w lepszej cenie i jakościowo ok to nie znajdę poza chłopem z bloku i jego betoniarzy.
Ok dzieki

Luzik po prostu zawsze lepiej jest kupić odżywkę białkową i skupić się aby miała jak najwięcej białka w porcji a węgle można podbić prostymi dodatkami.A ostatecznie jak tam wyszło z tą twoją żoną ? Udało się jej przybrać coś na wadze ?To nie dla mnie. Dla ojca. Wyżyłowany jest każde włókno mięśnia mu widać ale suchy strasznie. Tłuszcz na minusie.
Ja po gainerach to pewnie ze 130 kg bym ważył takie coś:
![]()
Ale rozumiem, że nic w lepszej cenie i jakościowo ok to nie znajdę poza chłopem z bloku i jego betoniarzy.
Ok dzieki
Nie ładnie z twojej strony.Widzę tu jakąś powtarzalność, najpierw kobitę swoją chciałeś utuczyć a teraz ojca.
Może ty po prostu jesteś ulańcem i dla poprawy samopoczucia chcesz żeby wszyscy dookoła też byli grubi?
![]()
Tak. Ale porzuciła białko i gainera. W sumie na lepsze wyszło bo udało mi się zmienić jej nawyki. Nie była wcześniej w stanie jakoś ogarnąć czasu i chęci na te 3-4 małe posiłki (kanapka, drożdżówka, batonik proteinowy itp.) w trakcie pracy. Teraz jej normalne śniadanie, drugie śniadanie i jakieś małe coś wlanie jak batonik czy lody. W domu normalny obiad i jakaś kolacja. Wcześniej jadła duże śniadanie potem obiad i słodycze na kolację i chudła w oczach. Teraz normalnie jak człowiek ma około 55kg a nie jak anorektyczka jakieś 48.Luzik po prostu zawsze lepiej jest kupić odżywkę białkową i skupić się aby miała jak najwięcej białka w porcji a węgle można podbić prostymi dodatkami.A ostatecznie jak tam wyszło z tą twoją żoną ? Udało się jej przybrać coś na wadze ?

Po co te nerwy, już się tak nie obrażaj .Nie ładnie z twojej strony.
Nie wpadłeś na to, że i żona i mój ojciec mogą pracować fizycznie wszystko spalają w ekspresowym tempie. Ojciec kładzie tory kolejowe a żona jest listonoszem i zapierdala z 15km na pieszo dziennie plus schody i takie tam. Pracowałem wcześniej w obu zawodach i nie jest to lekki kawałek chleba. Miałem tak samo jak oni. Bo jak wrzucisz zjebany po takiej harówce to nie zjesz tyle ile potrzebujesz. Nie masz szans.
Przed oceną zastanów się, zapytaj.

Tu chodzi o to, że w gainerze przepłacasz za cukier, którego tam jest większość w składzie. Tak naprawdę to drogie jest białko i lepiej je z czymś węglowodanowym wymerdać na własną rękę niż przepłacać za gainery.Nie ładnie z twojej strony.
Nie wpadłeś na to, że i żona i mój ojciec mogą pracować fizycznie wszystko spalają w ekspresowym tempie. Ojciec kładzie tory kolejowe a żona jest listonoszem i zapierdala z 15km na pieszo dziennie plus schody i takie tam. Pracowałem wcześniej w obu zawodach i nie jest to lekki kawałek chleba. Miałem tak samo jak oni. Bo jak wrzucisz zjebany po takiej harówce to nie zjesz tyle ile potrzebujesz. Nie masz szans.
Przed oceną zastanów się, zapytaj.
Czyli może nie jest z nim tak źle tylko ma brak tłuszczu podskórnego i trzewnego, co akurat jest korzystne.@szplin
Właśnie o ten cukier chodzi. Można by ująć że jest całe życie na keto. Boczek, szynka, śledzie, wszystko co tłuste to ok a z cukru to nie wiem, może ze dwie kromki chleba zje i jakieś piwo wieczorem.
Dzięki za poradę. Wykorzystam.
![]()

Może szybko pada, jak na suchego takie fizyczne rzeczy uprawiają to jedno piwo i zara usypianie po dniu crossfita w kladzeniu torów czy przygotowanie pod marszobieg pod okiem Korzeniowskiego wśród listonoszyCzyli może nie jest z nim tak źle tylko ma brak tłuszczu podskórnego i trzewnego, co akurat jest korzystne.
A po piwku apetyt mu się nie załącza?![]()

A jest opcja spróbować coś obiadowego na śniadanie, jak angielskie śniadanie, kotlet z ziemniakami czy choćby kiełbasa z patelni, piekarnika czy wody? Tu trzeba dwa obiady plus odżywkę, probiotyk i koniecznie dobra multiwitamina. Bez witamin to tak średnio starania się opłacają. Multiwitamina jakieś 30-50 pln na miesiąc to nie ma co oszczędzać na zdrowiu, a ostry wysiłek codzienny to ostre pobory minerałów i witamin. Do tego piwo i efektem jest deficyt.@szplin
Właśnie o ten cukier chodzi. Można by ująć że jest całe życie na keto. Boczek, szynka, śledzie, wszystko co tłuste to ok a z cukru to nie wiem, może ze dwie kromki chleba zje i jakieś piwo wieczorem.
Dzięki za poradę. Wykorzystam.
![]()

Do czego to? Karma balastka?
W sam raz, żeby baba dupy nie truła przy sporządzaniu listy na zakupy![]()

I Andrzej już wie co kupi żonie na urodziny.
W sam raz, żeby baba dupy nie truła przy sporządzaniu listy na zakupy![]()

Pytałem, woli proszekI Andrzej już wie co kupi żonie na urodziny.
![]()

I Andrzej już wie co kupi żonie na urodziny.
![]()
A żona Andrzejowi w podzięce cyk taki gadżet do piwnicy:https://pixel-shop.pl/pl/p/Preorder...MIlNqNrdSKhwMVhF4eAh28hwJuEAEYASADEgJW9vD_BwEPytałem, woli proszek![]()