Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

1 Terabajt w chmurze. 84p na miesiac. Kontrakt na rok. Po roku jesli nie anulujesz 7 funtow na miesiac. Do 30 dni można anulować zamówienie
Upload niezbyt szybki. Jakieś 2 Megabajty/s ale za taką cenę nie narzekam. Kupiłem na rok.
Polecam. Za mniej niż 5 zł na miesiąc to za darmo.

1 Terabajt w chmurze. 84p na miesiac. Kontrakt na rok. Po roku jesli nie anulujesz 7 funtow na miesiac. Do 30 dni można anulować zamówienie
Upload niezbyt szybki. Jakieś 2 Megabajty/s ale za taką cenę nie narzekam. Kupiłem na rok.
Polecam. Za mniej niż 5 zł na miesiąc to za darmo.
nie bylby lepszym wyborem?

od jutra do 29 grube kaszbaki w letyszop
Gdybym wiedział wcześniej to bym się wstrzymał bo ostatnio na same ciuchy 1k plnów poszło

Edit to tylko niektóre jest tego więcej np notino czy sklepy z elektroniką
:childcry:
Screenshot_2024-05-26-12-29-57-18_25e8f30c560782c2f57c07ed16e418b8.jpg

Screenshot_2024-05-26-12-33-29-07_25e8f30c560782c2f57c07ed16e418b8.jpg

Nie wiedziałem że mają aż 1tb za friko. Prędkość uploadu i ściągania jakieś 3 - 4 szybsza. Gitara a ile tam można przechowywać pliki wiesz?
  • 2TB of Cold storage included*
chyba tyle jest danych nieusuwalnych, ale trzeba by kupic i wybadac temat.

Opłaca się w ogóle ten letyshops, to jest faktycznie tak jak piszą bez sciemy ?

Podpinam się pod pytanie
zbieram właśnie 3 stówkę, 2 już wypłaciłem
jedyny minus to długie oczekiwanie na zatwierdzenie zwrotu, np za zakupy w kwietniu kasę potwierdzą w sierpniu.
Ale to też zależy od sklepu, bo z empiku za kwietniowe zakupy dostałem chyba tydzień temu kaszbak.
No i wielkość kaszbaku zależy od kwoty i % jaki w danym czasie obowiązuje.
Niektóre sklepy mają do 5% czyli np za książki 2% a za zabawki 5% czy tam inna kategorie sprzętu w sklepie.
Czasem jest tak że za zakupy za 100 dostaniesz mniej zwrotu niż w innym sklepie za zakupy 50zl

Z wypłaceniem kasy na konto żadnych problemów, na 2 dzień miałem na koncie

Nie polecam wtyczki do przeglądarki często nie nalicza zwrotu i trzeba pisać wnioski, a wtedy jeszcze dłużej to trwa.

Apka za to działa spoko, 70 zł mi czeka na zatwierdzenie i jak widać z CCC za majowe zakupy 21.10 kasa wpadnie

Screenshot_2024-05-26-16-01-27-05_25e8f30c560782c2f57c07ed16e418b8.jpg

macie reflink jak się chcecie zarejestrować po 10 na konto wpadnie jak zrobicie zakupy za min 70 zl

Last edited:
jeszcze zapomniałem dodać że w apce letyshops jest możliwość obserwowania ceny, dodajecie z linku np spodnie (nie musi być to sklep obsługujący zwroty z lety) i dostajecie powiadomienie czy cena spadła czy urosła
Screenshot_2024-05-26-18-46-06-22_25e8f30c560782c2f57c07ed16e418b8.jpg

Można też używać apki wspólnie z kimś, żoną, kobietą albo z kimkolwiek na jedno konto(zależy jak się dogadacie o podział zysku;). Żona coś kupuje ze swojego telefonu i ja ze swojego, a kaszbaki lecą do jednej puli

jeszcze zapomniałem dodać że w apce letyshops jest możliwość obserwowania ceny, dodajecie z linku np spodnie (nie musi być to sklep obsługujący zwroty z lety) i dostajecie powiadomienie czy cena spadła czy urosła
View attachment 99584

Można też używać apki wspólnie z kimś, żoną, kobietą albo z kimkolwiek na jedno konto(zależy jak się dogadacie o podział zysku;). Żona coś kupuje ze swojego telefonu i ja ze swojego, a kaszbaki lecą do jednej puli
Dobrze, że kolega wyróżnił, bo to dwa odmienne gatunki w kwestii rozpierdalania kasy.
:beczka:

Czy macie może jakieś kody rabatowe, albo wiecie czy da się gdzieś taniej ogarnąć te rękawice?
View attachment 99616
Mam takie na sprzedaż:

Ale rozmiar dziecięcy 10.

Surfshark VPN
O ZL ZA 27 MIESIECY PLUS MOZLIWE EXTRA 10 FUNTOW.
1. OPCJONALNE
Zakładasz konto z tego reflinka. Ja dostaję kase i ty też. Pieniądze dostaniesz po otrzymaniu 10 funtów zwrotu z zakupu przez topcashback.

2. https://www.topcashback.co.uk/surfshark/
Aktualnie jest oferta na surfshark VPN.
100 procent zwrotu za zakupy.
Trzeba wykupić VPN na dwa lata do tego dostaje się 3 miesiące za friko.
Po około 2.5 - 3 miesiącach od transakcji dostajecie zwrot kasy i jeśli rejestrowaliscie się z reflinka to macie dodatkowe 10 funtów.

Obojętnie czy zrobicie przez reflinka czy nie to i tak macie 100 procent zwrotu kasy i jeden z najlepszych VPN za darmo na 27 miesięcy.
Korzystałem z tego i działa. Nie wiem na jak długo będzie oferta 100 procent zwrotu więc jak ktoś zainteresowany polecam się pospieszyc

Edit przy zakupie żeby nie naliczało VAT można zmienić kraj zakupu. Ja wybrałem USA i VAT jest zerowy

Surfshark VPN
O ZL ZA 27 MIESIECY PLUS MOZLIWE EXTRA 10 FUNTOW.
1. OPCJONALNE
Zakładasz konto z tego reflinka. Ja dostaję kase i ty też. Pieniądze dostaniesz po otrzymaniu 10 funtów zwrotu z zakupu przez topcashback.

2. https://www.topcashback.co.uk/surfshark/
Aktualnie jest oferta na surfshark VPN.
100 procent zwrotu za zakupy.
Trzeba wykupić VPN na dwa lata do tego dostaje się 3 miesiące za friko.
Po około 2.5 - 3 miesiącach od transakcji dostajecie zwrot kasy i jeśli rejestrowaliscie się z reflinka to macie dodatkowe 10 funtów.

Obojętnie czy zrobicie przez reflinka czy nie to i tak macie 100 procent zwrotu kasy i jeden z najlepszych VPN za darmo na 27 miesięcy.
Korzystałem z tego i działa. Nie wiem na jak długo będzie oferta 100 procent zwrotu więc jak ktoś zainteresowany polecam się pospieszyc

Edit przy zakupie żeby nie naliczało VAT można zmienić kraj zakupu. Ja wybrałem USA i VAT jest zerowy
Dzięki kumplu który kupiłeś z reflinka. Powinieneś już mieć 10 funtów na koncie. Będą one dostępne jak uzyskasz co najmniej 10 funtów zwrotu z jakiegoś zakupu a ponieważ za surfshark zwrócą ci 100% czyli jeśli dobrze pamiętam jakieś 45 funtów to po całym procesie dycha wleci automatycznie.
Cały proces to ok 2.5 - 3 miesięcy. Sprawdzaj co jakiś czas postęp. Gdy kasa będzie gotowa (PAYABLE) do wypłacenia - będziesz musiał wpisać gdzie chcesz żeby ci przelali pieniądze. Od złożenia wniosku o wypłatę do wpłynięcia hajsu mija jakieś dwa lub trzy dni.
Jak będziesz potrzebował więcej informacji to wołaj tu albo pisz na maila
[email protected]
Dzięki mordo

Back