Jawor
ONE FC Super Heavyweight
pilos high protein? top, bdb jogurty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pilos high protein? top, bdb jogurty
HiDrive Cloud Storage » Secure your data online | IONOS
HiDrive securely stores your data in the cloud so you can easily access it from any device. Stay secure, stay private, and stay in control by using top-notch online storage.www.ionos.co.uk
1 Terabajt w chmurze. 84p na miesiac. Kontrakt na rok. Po roku jesli nie anulujesz 7 funtow na miesiac. Do 30 dni można anulować zamówienie
Upload niezbyt szybki. Jakieś 2 Megabajty/s ale za taką cenę nie narzekam. Kupiłem na rok.
Polecam. Za mniej niż 5 zł na miesiąc to za darmo.
Nie wiedziałem że mają aż 1tb za friko. Prędkość uploadu i ściągania jakieś 3 - 4 szybsza. Gitara a ile tam można przechowywać pliki wiesz?nie bylby lepszym wyborem?1fichier.com: Cloud Storage
1fichier.com
Opłaca się w ogóle ten letyshops, to jest faktycznie tak jak piszą bez sciemy ?od jutra do 29 grube kaszbaki w letyszop
Gdybym wiedział wcześniej to bym się wstrzymał bo ostatnio na same ciuchy 1k plnów poszło
Edit to tylko niektóre jest tego więcej np notino czy sklepy z elektroniką
View attachment 99543
View attachment 99544
Podpinam się pod pytanieOpłaca się w ogóle ten letyshops, to jest faktycznie tak jak piszą bez sciemy ?
Nie wiedziałem że mają aż 1tb za friko. Prędkość uploadu i ściągania jakieś 3 - 4 szybsza. Gitara a ile tam można przechowywać pliki wiesz?
Opłaca się w ogóle ten letyshops, to jest faktycznie tak jak piszą bez sciemy ?
zbieram właśnie 3 stówkę, 2 już wypłaciłemPodpinam się pod pytanie
Dobrze, że kolega wyróżnił, bo to dwa odmienne gatunki w kwestii rozpierdalania kasy.jeszcze zapomniałem dodać że w apce letyshops jest możliwość obserwowania ceny, dodajecie z linku np spodnie (nie musi być to sklep obsługujący zwroty z lety) i dostajecie powiadomienie czy cena spadła czy urosła
View attachment 99584
Można też używać apki wspólnie z kimś, żoną, kobietą albo z kimkolwiek na jedno konto(zależy jak się dogadacie o podział zysku;). Żona coś kupuje ze swojego telefonu i ja ze swojego, a kaszbaki lecą do jednej puli
az tak zle?Dobrze, że kolega wyróżnił, bo to dwa odmienne gatunki w kwestii rozpierdalania kasy.
Większość kobiet dopóki nie zostanie żoną trochę się hamuje...az tak zle?
Swoją trzymasz żelana ręką...?Większość kobiet dopóki nie zostanie żoną trochę się hamuje...
Nie piszę z własnego doświadczenia a kolegów.
Daj link do strony, kod produktu jest potrzebny do takiej zabawyCzy macie może jakieś kody rabatowe, albo wiecie czy da się gdzieś taniej ogarnąć te rękawice?
View attachment 99616
Daj link do strony, kod produktu jest potrzebny do takiej zabawy
często na isntagramie zawodnicy albo sklepy mają kody, ale to już byś sam musiał kopać po IGBiałe/Złote Rękawice Bokserskie StormCloud Boxing Pro| sklep MMAniak.pl
Jak wybrać idealne rękawice bokserskie? StormCloud Boxing Pro to uniwersalne (treningowo/sparingowe), białe rękawice wybierane przez zawodowców! ✅Wysyłka 24hmmaniak.pl
sprawdź z kodemBiałe/Złote Rękawice Bokserskie StormCloud Boxing Pro| sklep MMAniak.pl
Jak wybrać idealne rękawice bokserskie? StormCloud Boxing Pro to uniwersalne (treningowo/sparingowe), białe rękawice wybierane przez zawodowców! ✅Wysyłka 24hmmaniak.pl
Mam takie na sprzedaż:Czy macie może jakieś kody rabatowe, albo wiecie czy da się gdzieś taniej ogarnąć te rękawice?
View attachment 99616Białe/Złote Rękawice Bokserskie StormCloud Boxing Pro| sklep MMAniak.pl
Dzięki kumplu który kupiłeś z reflinka. Powinieneś już mieć 10 funtów na koncie. Będą one dostępne jak uzyskasz co najmniej 10 funtów zwrotu z jakiegoś zakupu a ponieważ za surfshark zwrócą ci 100% czyli jeśli dobrze pamiętam jakieś 45 funtów to po całym procesie dycha wleci automatycznie.Surfshark VPN
O ZL ZA 27 MIESIECY PLUS MOZLIWE EXTRA 10 FUNTOW.
1. OPCJONALNE
Zakładasz konto z tego reflinka. Ja dostaję kase i ty też. Pieniądze dostaniesz po otrzymaniu 10 funtów zwrotu z zakupu przez topcashback.TopCashback.co.uk: The UK’s #1 Cashback & Vouchers Site
TopCashback is the most generous free cashback and voucher website. Save money on purchases through thousands of merchants online and in-store.www.topcashback.co.uk
2. https://www.topcashback.co.uk/surfshark/
Aktualnie jest oferta na surfshark VPN.
100 procent zwrotu za zakupy.
Trzeba wykupić VPN na dwa lata do tego dostaje się 3 miesiące za friko.
Po około 2.5 - 3 miesiącach od transakcji dostajecie zwrot kasy i jeśli rejestrowaliscie się z reflinka to macie dodatkowe 10 funtów.
Obojętnie czy zrobicie przez reflinka czy nie to i tak macie 100 procent zwrotu kasy i jeden z najlepszych VPN za darmo na 27 miesięcy.
Korzystałem z tego i działa. Nie wiem na jak długo będzie oferta 100 procent zwrotu więc jak ktoś zainteresowany polecam się pospieszyc
Edit przy zakupie żeby nie naliczało VAT można zmienić kraj zakupu. Ja wybrałem USA i VAT jest zerowy
dzięki, ale mam takie same tylko w gorszym kolorze@szplinAkai mk3 mini szary za 330zł na Allegro | Pepper.pl
www.pepper.pl
Łap gruby, ostatnio nic nie wrzucasz to masz tutaj klawikord do brzdąkania.
Jager i zielony monster.prawie za darmo...