Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dajcie mi tego gej passa :'(![]()

Jak to nie, masz jakieś mieszkanie na wynajem?Kapitanowi Ulicy nie przystoi.
![]()
Balastek ma cały strych wolny, tylko tam cały czas przeciągi…
Ja tam się trochu oblowilem w tym tygodniu. Były grube promki na dużo fajnych rzeczy. Jakbym plejki nie kupił 3 miesiące temu, to teraz zaoszczedzilbym jeszcze 120 JurkówTe promocje BF to tak średnio bym powiedział, tak średnio...
Decyduje jednak długość łańcucha logistycznego, na zachodzie taniej...

To ja też trzymam kciuki! Jak takie rzeczy wyczaić? Alert na niską cenę i konkretne kategorię, czy po prostu dobre oko?
Deal już nie jest aktywny. Zamówiłem 10. 4 funty za sztukę z darmowa przesyłka. Trzymam kciuki żeby przeszło
Przypadek. Siedzę często na tej stronie i obczajam. Dodatkowo pisało że deal nieaktywny a i tak wszedłem i się okazało że można zamówić. Minus jest taki że widziało to sporo osób i jest wysokie prawdopodobieństwo, że anulują zamówienia ale nic nie tracę. Jak coś zwrócą kasę. Próbować wartoTo ja też trzymam kciuki! Jak takie rzeczy wyczaić? Alert na niską cenę i konkretne kategorię, czy po prostu dobre oko?
Plecaka nie mam ale mam ich spodnie. Jakość pierwsza klasa.![]()
Ma ktoś? Poleca? Gryzie mnie…
lutuj.![]()
Ma ktoś? Poleca? Gryzie mnie…
Ja polowałem na grafikę, wziąłem nie z powodu promki, tylko już dość miałem rozkmin, oglądania recenzji itp.Ja tam się trochu oblowilem w tym tygodniu. Były grube promki na dużo fajnych rzeczy. Jakbym plejki nie kupił 3 miesiące temu, to teraz zaoszczedzilbym jeszcze 120 Jurków
Byku, przecież jakikolwiek zakup na raty to nic innego jak kredyt konsumencki :)Największy LOL z tych rat 0% o których pisałem w innym wątku. Ja sam odpuściłem, ale teściu się napalił (podobna promka w EuroRtvAgd i MediaMarkt, 28 z 30 rat, 0%, pierwsza rata w kwietniu), ale tam jest "mała gwiazdka" - jeśli bank ci da XD No taka chamówa że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.