Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O green cell słyszałem dobre opinie, także chyba na niego się zdecyduję.
wartowarto?
Już kupiłem jakiś czas temu, 20zł więcej dałem.
Jak najbardziej warto, jest jak najbardziej do polecenia.warto?
Białko w saszetce - 30 gramów

Jest to gdzieś napisane? Na zdjęciu są normalne opakowania, tak wiem mogą kłamaćBiałko w saszetce - 30 gramów

Jest to gdzieś napisane? Na zdjęciu są normalne opakowania, tak wiem mogą kłamać![]()
ś
Opakowania 700 gramów zaliczają się do promocji, inna kwestia to dostępność.
Gruby jak nie wiesz to nie pierdol farmazonuBiałko w saszetce - 30 gramów

Tak myślę, bo już kiedyś podobna promocja byłaJest to gdzieś napisane? Na zdjęciu są normalne opakowania, tak wiem mogą kłamać![]()
A rzeczy które poleza? Woda butelkowana, konserwa albo śledzie marynowane, owoce w puszce, kakao w prochu, maka cukier?Szkoda że wcześniej tego nie widziałem. Teraz za trzy dni wyjeżdżam i nie pyli mi się robić zakupów do mieszkania w takiej wysokości bo musiałbym wyrzucić na śmieci![]()
Czo to za sklep?
BiedaCzo to za sklep?
Stonka, macie takie w upainie?Czo to za sklep?
Tokarka do metalu TTD-ML550W125 550 W BLANK&HAGEN - Leroy Merlin
Tokarka do metalu TTD-ML550W125 550 W BLANK&HAGEN w korzystnej cenie? Tak, to możliwe! Sprawdź też inne Tokarki do drewna, metalu w Leroy Merlin!www.leroymerlin.pl

Może nie myśl...Tak myślę, bo już kiedyś podobna promocja była

Byś se kupił, potoczył, za robotę wziął
No toczyło się w średniej szkole...Byś se kupił, potoczył, za robotę wziął
Dej!Tokarka do metalu TTD-ML550W125 550 W BLANK&HAGEN - Leroy Merlin
Tokarka do metalu TTD-ML550W125 550 W BLANK&HAGEN w korzystnej cenie? Tak, to możliwe! Sprawdź też inne Tokarki do drewna, metalu w Leroy Merlin!www.leroymerlin.pl

Na Jeżycach wołają na mnie stalowa pała
Bo zardzewiała?Na Jeżycach wołają na mnie stalowa pała