Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

Potrzebuję kupić drukarkę do drukowania od czasu do czasu dokumentów. Macie pomysł jak to najtaniej ogarnąć? Ceny tonerów chyba mają znaczenie większe niż samej drukarki?

Potrzebuję kupić drukarkę do drukowania od czasu do czasu dokumentów. Macie pomysł jak to najtaniej ogarnąć? Ceny tonerów chyba mają znaczenie większe niż samej drukarki?
Ja mam HP Desk Jet 3700, za 250 zł , zamienniki tuszy są po około 50 zł, nie wiem jak teraz ale jak ją brałem to była najtańsza drukarka z WIFI.

brother HL1112e mam i zamienniki są tanie, ale dziś wziąłbym jej udoskonaloną wersję z wifi, bo to jednak wygodne

https://allegro.pl/oferta/konsola-sony-playstation-5-ps5-z-napedem-12096637881 co sądzicie o tym? Ta oferta to nie jest wałek i nie ma żadnego drugiego dna? Konsola musi być z napędem i przez Allegro. Muszę to wziąć na te ich raty bo mi stara nie da żyć ze wydałem 3k na zabawkę. W tym roku poszło ponad 20k na naprawę samochodu po wypadku i jeszcze zgarnąłem gruby mandat na nowym taryfikatorze. Nie mogę jej drażnić za bardzo.

https://allegro.pl/oferta/konsola-sony-playstation-5-ps5-z-napedem-12096637881 co sądzicie o tym? Ta oferta to nie jest wałek i nie ma żadnego drugiego dna? Konsola musi być z napędem i przez Allegro. Muszę to wziąć na te ich raty bo mi stara nie da żyć ze wydałem 3k na zabawkę. W tym roku poszło ponad 20k na naprawę samochodu po wypadku i jeszcze zgarnąłem gruby mandat na nowym taryfikatorze. Nie mogę jej drażnić za bardzo.
Używana za 2700? Na morele masz nówke po tyle

To może zacznij jeździć przepisowo :awesome:

Używana za 2700? Na morele masz nówke po tyle
Może być nawet nówka za więcej. Suma nie ma znaczenia byle jej nie wydać na raz. Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Tak to mi wymyśli że też chce coś za 3k. Małżeństwo jest trudniejsze niż partia szachów a ja w ostatnim roku już wystarczająco się podłożyłem.

Tu ciut drożej ale raty 0% I nowy egzemplarz, sprzedawca też raczej ok ale prześwietl sobie jeszcze dokładnie

I jeszcze z morele ale tu raty chyba droższe

Jeszcze z euro z 3099 ale z grą w zestawie, raty 0
Dzięki ale gier już od dawna nie kupuje po "urzędowych" cenach. Dlatego każda konsola jest z napędem. Mam światłowód więc promki ze stora lub okazje z allegro. Horizon 2 kupiłem kilka miesięcy po premierze za 59 Zeta. Czasy kiedy dla preordera gt3 przerwałem wakacje tydzień przed końcem dawno minęły. Swoją drogą chciałbym mieć na pamiątkę zdjęcie mojej byłej kiedy jej powiedziałem że natychmiast wracam do poznania bo jest awizo z gran turismo na poczcie. Trzy tygodnie grania prawie bez przerwy skończyło się degradacją organizmu, zapaleniem węzłów chłonnych i wizytą u lekarza. To były czasy telewizorów crt. Grałem w okularach przeciwsłonecznych tak mnie oczy bolały.

Tym razem można długo czekać aż stanieje w pl jeśli w ogóle. Inflacja i kurs dolara nie rozpieszczają. Nowe diablo ma kosztować 100 euro.
Tyle, że ja raz na ruski rok w coś gram. Na Ps4 pro jeszcze znajdę kilka tytułów, w które mógłbym zagrać. Ps5 wziąłbym głównie dla GoW ragnarok żeby w jak najlepszej jakości zagrać :beczka:

Tyle, że ja raz na ruski rok w coś gram. Na Ps4 pro jeszcze znajdę kilka tytułów, w które mógłbym zagrać. Ps5 wziąłbym głównie dla GoW ragnarok żeby w jak najlepszej jakości zagrać :beczka:
Do teraz jeszcze wszystko wychodziło na PS4 i tak grałem ale to się pewnie zaraz skończy. Po za tym już w zeszłym roku chciałem kupić ale poważnie rozbili mi w maju samochód i tak sprawa zeszła do końca roku. Zapomniałem całkiem o konsoli. Teraz wracam do sprawy.

Do teraz jeszcze wszystko wychodziło na PS4 i tak grałem ale to się pewnie zaraz skończy. Po za tym już w zeszłym roku chciałem kupić ale poważnie rozbili mi w maju samochód i tak sprawa zeszła do końca roku. Zapomniałem całkiem o konsoli. Teraz wracam do sprawy.
Z TV to już nie doradzę, co rok nowe odświeżone linie wychodzą, ja mam bydle 75 od Sony to na 10 lat powinien wystarczyć, chyba że mała jak podrośnie jakimś cudem go zdejmie ze sciany
:roberteyeblinking:

Z TV to już nie doradzę, co rok nowe odświeżone linie wychodzą, ja mam bydle 75 od Sony to na 10 lat powinien wystarczyć, chyba że mała jak podrośnie jakimś cudem go zdejmie ze sciany
:roberteyeblinking:
Jakiś tam jest Samsung 60 ileś tam cali ale tylko full HD. Jak żyć?

Chlopiska po 90 kg i studenci niezależnie od wieku mają Smart allegro za free na pół roku, wystarczy podać uczelnianego maila. Polecam. Wiek nie gra roli, ja 30+ i Bangla.

Back