szplin
Vale Tudo Open
Bo to "japczan" a izolat na walentynki był tańszydlaczemu kurwiu nie zalajkowales supli?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bo to "japczan" a izolat na walentynki był tańszydlaczemu kurwiu nie zalajkowales supli?![]()

Bo to "japczan" a izolat na walentynki był tańszy![]()

Podrywasz mnie?
spierdalaj.Podrywasz mnie?
Prochu mam na ponad rok. Mam 2 puchy kreatyny od nich, ale jeszcze nie wjechałem na takie ciężkie koksy, więc nie wiem jak wchodzi.
Wziąłem dwie puszki.

Przynaj jaką działe z tego masz![]()

Dla Ciebie Jaśnie Wielmożny Pan Gruby
juz u nich 450,- zostawilem i nawet kodu nie dostalem jakiegos. Pytaj grubego, on kodami siasta![]()

Dla Ciebie Jaśnie Wielmożny Pan Gruby
Z 15 kg prochu od nich wziałem![]()
Nie drapcie się dziewczyny

Widzę, że koleżanka zazdrosnaNie drapcie się dziewczyny![]()

Ja już mam z kim się drapaćWidzę, że koleżanka zazdrosna![]()

Ja już mam z kim się drapać![]()

Ja już mam z kim się drapać![]()

Zamiast gładzi tego używasz? :DZ 15 kg prochu od nich wziałem
Przypomnijcie za 5 godzin![]()

Przygarnięte

![]()
Great One Kod Rabatowy ⇒ maja 2023 | 2 Promocje - Pepper.pl
➤ Kody rabatowe Great One ⇒ maja 2023 - Zweryfikowane i działające kody rabatowe ✅ Kupuj w najniższych cenach i oszczędzaj ➤ Pepper.plwww.pepper.pl

Albo zwijają interes? chuj wi. Jak mi ośle uszy i bawole rogi nie wyrosną to chuj z tym, dojem co mam od nich, A mam co dojadaćCo oni jakąś zanieczyszczoną wadliwą partię wypuścili, że co chwila promocje?![]()

No supli nikt nie bada, więc chuj wie co tam jest w składzie tak naprawę. Jedyne na co producenci muszą uważać, to żeby nic szkodliwego nie było, a czy białka tam będzie 80% czy 8% to inna bajkaA może to nie białko tylko gładź szpachlowa
Myślę, że nie jest tak tragicznie, bo po tym co zrobili na polskim rynku to już dawno KFD na własną rękę to przebadałoNo supli nikt nie bada, więc chuj wie co tam jest w składzie tak naprawę. Jedyne na co producenci muszą uważać, to żeby nic szkodliwego nie było, a czy białka tam będzie 80% czy 8% to inna bajka

Bierzesz?10kg białka za 399zł![]()

Jeszcze nie zdążyłem otworzyć 3kg od nich, bo dojadam z kfdBierzesz?![]()

Ja zamówiłem 6kgBierzesz?![]()

Sranie mam takie samo jak po KFD czyli ok.Albo zwijają interes? chuj wi. Jak mi ośle uszy i bawole rogi nie wyrosną to chuj z tym, dojem co mam od nich, A mam co dojadać
Widziałeś ten wykres z cenami wpc na świecie, który ktoś na peperze wrzucił? Spadły poniżej poziomu z 2021. Może nowe partie kosztują mniej niż te stare i gość nie chce zostać z nadmiarem starej partii w magazynie nim zacznie się ogólny spadek cen na świecie?
A może to nie białko tylko gładź szpachlowa?![]()
Wrócę do domu to wjadę o ile jeszcze działa.
![]()
Great One Kod Rabatowy ⇒ maja 2023 | 2 Promocje - Pepper.pl
➤ Kody rabatowe Great One ⇒ maja 2023 - Zweryfikowane i działające kody rabatowe ✅ Kupuj w najniższych cenach i oszczędzaj ➤ Pepper.plwww.pepper.pl