Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

1680691419916.png

Co oni jakąś zanieczyszczoną wadliwą partię wypuścili, że co chwila promocje? :zakręcony:
Albo zwijają interes? chuj wi. Jak mi ośle uszy i bawole rogi nie wyrosną to chuj z tym, dojem co mam od nich, A mam co dojadać :lol:
Widziałeś ten wykres z cenami wpc na świecie, który ktoś na peperze wrzucił? Spadły poniżej poziomu z 2021. Może nowe partie kosztują mniej niż te stare i gość nie chce zostać z nadmiarem starej partii w magazynie nim zacznie się ogólny spadek cen na świecie?
A może to nie białko tylko gładź szpachlowa? :lol:

A może to nie białko tylko gładź szpachlowa
No supli nikt nie bada, więc chuj wie co tam jest w składzie tak naprawę. Jedyne na co producenci muszą uważać, to żeby nic szkodliwego nie było, a czy białka tam będzie 80% czy 8% to inna bajka

No supli nikt nie bada, więc chuj wie co tam jest w składzie tak naprawę. Jedyne na co producenci muszą uważać, to żeby nic szkodliwego nie było, a czy białka tam będzie 80% czy 8% to inna bajka
Myślę, że nie jest tak tragicznie, bo po tym co zrobili na polskim rynku to już dawno KFD na własną rękę to przebadało :lol:

Bierzesz? :roberteyeblinking:
Ja zamówiłem 6kg:jarolaugh:
Albo zwijają interes? chuj wi. Jak mi ośle uszy i bawole rogi nie wyrosną to chuj z tym, dojem co mam od nich, A mam co dojadać :lol:
Widziałeś ten wykres z cenami wpc na świecie, który ktoś na peperze wrzucił? Spadły poniżej poziomu z 2021. Może nowe partie kosztują mniej niż te stare i gość nie chce zostać z nadmiarem starej partii w magazynie nim zacznie się ogólny spadek cen na świecie?
A może to nie białko tylko gładź szpachlowa? :lol:
Sranie mam takie samo jak po KFD czyli ok.
Po Trecu była tragedia 4 razy dziennie chodziłem.

Back