Uller
Bellator Heavyweight
A kupię, najwyżej narazie w piwnicy zostawię
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A kupię, najwyżej narazie w piwnicy zostawię
@ninja może w końcu ogarniesz tego bota
Dałbym też do tematu o poprawności politycznej w związku z zapisem regulaminu, ale może ktoś skorzysta.
4 kg w trakcie dostawyKurwa mać, zaraz będę tylko białko żarł![]()

A moje od wczoraj leży, ale jeszcze nie otwierałem paczki, więc nie wiem jaka data4 kg w trakcie dostawy![]()
4 kg w trakcie dostawy![]()

A to nie lepiej czystego cukru się nawpierdalać tak prosto z paczki?@Roshi @szplin @pyrazgr @Siwy25_1
co wy amatorzy wiecie o budowaniu masy
DOMOWA KRÓWKA
Składniki:
2 szklanki mleka
2 szklanki cukru
100 g masła
15 g cukru waniliowego
Wykonanie:
Do niewielkiego garnka wrzucić margarynę lub masło, następnie wlewać mleko, wsypać oba cukry i mieszać aż do momentu, kiedy masa będzie miała brązowy kolor (do godziny).
Gotową masę na krówki wylać na płaskie naczynie lub do pojemniczka na kostki lodu. Następnie całość ostudzić i włożyć do lodówki do schłodzenia.
Krówki pokroić w kostkę.
View attachment 61314
zastanawiam się ile to cholerstwo ma kalorii na 100g?
![]()
Sposób na sÅodycze w PRL-u. TOP 10 kultowych przepisów | Kurier Lubelski
DOMOWA KRÓWKA...kurierlubelski.pl

Cukier okk 2000 kcal@Roshi @szplin @pyrazgr @Siwy25_1
DOMOWA KRÓWKA
Składniki:
2 szklanki mleka
2 szklanki cukru
100 g masła
15 g cukru waniliowego
Wykonanie:
Do niewielkiego garnka wrzucić margarynę lub masło, następnie wlewać mleko, wsypać oba cukry i mieszać aż do momentu, kiedy masa będzie miała brązowy kolor (do godziny).
Gotową masę na krówki wylać na płaskie naczynie lub do pojemniczka na kostki lodu. Następnie całość ostudzić i włożyć do lodówki do schłodzenia.
Krówki pokroić w kostkę.
View attachment 61314
![]()

Ale ten smak pamiętany z dzieciństwa.A to nie lepiej czystego cukru się nawpierdalać tak prosto z paczki?
![]()

2 szklanki cuklru? U mnie nawet cukier w cukierniczce zbrylony, bo 2 szklanki to nawet przez 2 lata nie schodzą@Roshi @szplin @pyrazgr @Siwy25_1
DOMOWA KRÓWKA
Składniki:
2 szklanki mleka
2 szklanki cukru
100 g masła
15 g cukru waniliowego
Wykonanie:
Krówki pokroić w kostkę.
View attachment 61314
![]()
Wychodzisz z założenia tak jak ja, że cukier dla wroga, u mnie na przykład jedynie żona słodzi.2 szklanki cuklru? U mnie nawet cukier w cukierniczce zbrylony, bo 2 szklanki to nawet przez 2 lata nie schodzą

Jak kochasz to przerzuć ją na erytrytol.Wychodzisz z założenia tak jak ja, że cukier dla wroga, u mnie na przykład jedynie żona słodzi.
Nie pamiętam kiedy kupowałem ostatnio cukier, może z 6 lat temu.
No próbowałem ale uparta jak osioł.Jak kochasz to przerzuć ją na erytrytol.
Moja słodzi kawę i czuję różnice w samopoczuciu jak odstawiła cukier.
No próbowałem ale uparta jak osioł.
zalutowane.Proma, 59zł za 500g
![]()
KFD Premium Creatine - 500 g (Kreatyna - Monohydrat)
Kreatyna KFD - ☑️ monohydrat kreatyny bez zbędnych dodatków. ☑️ Aż 100 dni suplementacji, bogaty wybór smaków! KFD Premium Creatine to produkt przebadany laboratoryjnie, bez wypełniaczy, jak wolne aminokwasy, czy węglowodany. Kreatyna KFD to Polski produkt od KFD. KFD Premium Creatine -...sklep.kfd.pl
Koksy używają i chwalą. Ja osobiście nie używam ani cukru ani słodzików i jakoś żyje.@Siwy25_1 a co sądzisz o takich słodzikach na bazie stevi.Wara to coś czy zwykłe rakotwórcze gówno jak te zwykłe ??? View attachment 61652
Niby słodzę tylko herbatę, ale przerzuciłem się dobre parę lat temu i w zupełności zastąpiłem cukier właśnie stevią. Powinieneś być zadowolony, ja sobie bardzo chwalę@Siwy25_1 a co sądzisz o takich słodzikach na bazie stevi.Wara to coś czy zwykłe rakotwórcze gówno jak te zwykłe ??? View attachment 61652
zalutowane

To już dziś. Dodatkowo wrzucę Shapez, wydaje sie spoczko
Przypomnijcie za 5 godzinTo już dziś. Dodatkowo wrzucę Shapez, wydaje sie spoczko

dlaczemu kurwiu nie zalajkowales supli?Przypomnijcie za 5 godzin![]()