Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

Rano zjadłem jajówe z 6 jaj, popiłem wpc.
Teraz zjadłem 250g twarogu ze skyrem, jestem przeciętny? :robbie:
A to wszystko przed obiadem :antonio:
Ale będzie sranie wieczorem:bleed:
Chopie, jak to wytrzyma do wieczora to zwieracze musisz mieć mooocne!

Panowie, kupi tutaj normalny klucz i na laptopie zainstaluje?

od którego sprzedawcy kupować? kojarzy ktoś coś?
Ja tu kupiłem tydzień temu:

Podczas aktywacji wyskoczył mi błąd, że klucz już został użyty wiec napisałem do supportu (odpisują od razu, tu plus) i dali nowy. Póki co działa, zobaczym jak długo

Nie, daje radę
Biję się z myślami czy zamówić. Waniliowe spoko się merda z jogurtem greckim i wchodzi jako deser i wchodzi zamiast słodyczy. Trzeci tydzień leci bez tego pierdolonego cukru. Aż jestem z siebie dumny, bo leżą w zasięgu wzroku 3 grześki i nie zjadłem ich jeszcze. Mam plan by dopiero za jakiś miesiąc zrobić mały load węgli.

A przy okazji, może ktoś chce dla dziecka :Tęcza:

Biję się z myślami czy zamówić. Waniliowe spoko się merda z jogurtem greckim i wchodzi jako deser i wchodzi zamiast słodyczy. Trzeci tydzień leci bez tego pierdolonego cukru. Aż jestem z siebie dumny, bo leżą w zasięgu wzroku 3 grześki i nie zjadłem ich jeszcze. Mam plan by dopiero za jakiś miesiąc zrobić mały load węgli.

A przy okazji, może ktoś chce dla dziecka :Tęcza:
ja tam zyje bez slodyczy praktycznie, jak dla kogoś coś jest słodkie to dla mnie jest mega słodkie. Ciastko wjechało z mlekiem migdałowym i nie leży na kichach, także jest good :roybelly:

po ilu dniach przyszlo?, bo tez izolacik zamówiłem :lol:

Ja zamawiałem w walentynkowej promocji a wtedy mieli oblężenie i wysyłali po tygodniu. Dali za to kod na -30% (ale nie wchodzi na te aktualne promocje).
Z tych ostatnich promocji to chyba @Siwy25_1 @GroszMC i @pyrazgr zamawiali i chyba w parę dni mieli w domu
Tak, kilka dni i kurier był. 3, max 5 od zamówienia.

Back