GroszMC
KSW Lightweight
Chopie, jak to wytrzyma do wieczora to zwieracze musisz mieć mooocne!Rano zjadłem jajówe z 6 jaj, popiłem wpc.
Teraz zjadłem 250g twarogu ze skyrem, jestem przeciętny?
A to wszystko przed obiadem
Ale będzie sranie wieczorem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chopie, jak to wytrzyma do wieczora to zwieracze musisz mieć mooocne!Rano zjadłem jajówe z 6 jaj, popiłem wpc.
Teraz zjadłem 250g twarogu ze skyrem, jestem przeciętny?
A to wszystko przed obiadem
Ale będzie sranie wieczorem![]()
Ja tu kupiłem tydzień temu:Panowie, kupi tutaj normalny klucz i na laptopie zainstaluje?
od którego sprzedawcy kupować? kojarzy ktoś coś?
@Miskatonic dokładnie to z tego linku i z kodem 30% „TMHD” :
![]()
Buy MS Win 11 Home OEM KEY GLOBAL at gvgmalls.com
MS Win 11 Home OEM KEY GLOBAL is on sale on gvgmalls.com, instant delivery via email, quality service, shopping at gvgmalls.com with no worries.m.gvgmalls.com

Nie, daje radęMocno słodkie?
Biję się z myślami czy zamówić. Waniliowe spoko się merda z jogurtem greckim i wchodzi jako deser i wchodzi zamiast słodyczy. Trzeci tydzień leci bez tego pierdolonego cukru. Aż jestem z siebie dumny, bo leżą w zasięgu wzroku 3 grześki i nie zjadłem ich jeszcze. Mam plan by dopiero za jakiś miesiąc zrobić mały load węgli.Nie, daje radę

@Miskatonic dokładnie to z tego linku i z kodem 30% „TMHD” :
![]()
Buy MS Win 11 Home OEM KEY GLOBAL at gvgmalls.com
MS Win 11 Home OEM KEY GLOBAL is on sale on gvgmalls.com, instant delivery via email, quality service, shopping at gvgmalls.com with no worries.m.gvgmalls.com
Komentarze są najlepszeA przy okazji, może ktoś chce dla dziecka![]()

ja tam zyje bez slodyczy praktycznie, jak dla kogoś coś jest słodkie to dla mnie jest mega słodkie. Ciastko wjechało z mlekiem migdałowym i nie leży na kichach, także jest goodBiję się z myślami czy zamówić. Waniliowe spoko się merda z jogurtem greckim i wchodzi jako deser i wchodzi zamiast słodyczy. Trzeci tydzień leci bez tego pierdolonego cukru. Aż jestem z siebie dumny, bo leżą w zasięgu wzroku 3 grześki i nie zjadłem ich jeszcze. Mam plan by dopiero za jakiś miesiąc zrobić mały load węgli.
A przy okazji, może ktoś chce dla dziecka

WH: Gladius oczywiscie trzeba pobrać bo za darmo ale robiona na wzór Civilization czyli bez wszystkich rozszerzeń i DLC gra cienka. Dopiero w wersji kompletnej jest zajebista. Ale można grać, polecam

Producent legitny?IsoWhey 2kg za 120zł smakowe
Strona główna
www.greatone.pl
Jeszcze kilka lat temu cena byłaby przez pół@Roshi patrz, strzel sobie taki na posesji to już nie będzie przypałów
![]()
Domek Letniskowy z antresolą Fabianr IV - 5,9x5,9m
Domek letniskowy Wiktor wypoczywaj komfortowo na swojej działce ✓ duża powierzchnia użytkowa ✓ eko materiały ✓ funkcjonalny rozkład pomieszczeńdrewnolandia.pl

po ilu dniach przyszlo?, bo tez izolacik zamówiłem700 g wpc zjadłem i złego słowa nie powiem
U mnie też kibel cały. Tylko kręgosłup tego nie wytrzymał

Ja zamawiałem w walentynkowej promocji a wtedy mieli oblężenie i wysyłali po tygodniu. Dali za to kod na -30% (ale nie wchodzi na te aktualne promocje).po ilu dniach przyszlo?, bo tez izolacik zamówiłem![]()
po ilu dniach przyszlo?, bo tez izolacik zamówiłem![]()
Tak, kilka dni i kurier był. 3, max 5 od zamówienia.
Po 3 max 4 dniach miałem pakę w domu.po ilu dniach przyszlo?, bo tez izolacik zamówiłem![]()
3 dni czekałem.po ilu dniach przyszlo?, bo tez izolacik zamówiłem![]()

Przelicz mu ile berlinek by miał za ten izolat3 dni czekałem.
Koksa z siebie będziesz robić? Patrz na Andrzeja żeby wiedzieć czego nie robić![]()