Zgodnie z informacjami z oficjalnej strony orange sport transmisja na żywo dzisiejszej mocnej gali It's Showtime 45 będzie dostępna na stronie orange.pl dzisiaj od godziny 21:00. It's Showtime 45, Amsterdam, hala The Sand, 18 grudnia 2010, główna karta: * waga ciężka: Freddy Kemayo - Anderson "Braddock" Silva * do 70 kg: Kenneth van Eesvelde - Warren Stevelmans * do 77 kg: Murthel "The Predator" Groenhart - Khalid Bourdif * Waga ciężka: Chris Knowles - Rico Verhoeven * do 70 kg: Mohamed Khamal - Mosab Amrani Mistrzostwo świata It's Showtime do 77 kg: * Artem "The Lion" Levin - Lhoucine "Aussie" Ouzgni Z rozpiski wypadł zawodnik Mua Thai #2 na świecie Cosmo Aleksandre (to on miał być oryginalnym rywalem rewelacyjnego Aussiego) co jest następstwem występu na gali o Puchar Króla Tajlandii sprzed kilku tygodni. O dziwo - stylistycznie Levin jest o wiele trudniejszym przeciwnikiem dla marokańskiego Holendra. Naprawdę polecam wszystkim fanom sportów walki na najwyższym poziomie. It's Showtime 45: Aussie, Lion i odkrywanie Ameryki
przez firefoxa mi też nie działa zaraz na ie spróbuje łącze mam 2 mb/s flasha najnowszego i nigdy do dzis nie miałem problemów z os nie wiem ock:/ edit na ie działa dziekówa xD
piotrek, sprawdź jaką wersję WIndows Media Playera i silverlighta (sieciowy kodek do streamów). U mnie wszytko działa ładnie.
Dla mnie #1 to latające kolano Ouzgniego z gali nr 43 Za każdym razem jak oglądam entrance Bourdifa, to mam wrażenie, że nałykałem się jakiś proszków - te połączenie białego miśka polarnego z marokańskimi rytmami.... Liczę, że Predator tym razem pokaże pełnię swoich umiejętności...
Własnie za to nienawidzę regulaminów u Rutza - ten ban na backfisty doprowadza mnie do szału. Bourdif przegrał przez to wygraną rundę... 2 runda już na czysto dla Bourdifa. Niesamowita walka PS: Panie Andrzeju, nie GG i Black Label nadal sa mocniejsi niż Mike Gym...
Szkoda, ale walka rewelacyjna Bourdif wygrał zasłużenie. EDIT: Janisz "liny naprawiają" (Verhoeven wchodząc do ringu zerwał jedną)
Teraz moc: walkę Khamala z Amranim dają jako main event, a walkę o tytuł (77 kg) Aussiego z Levinem wrzucają teraz....