Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@Jawor przypierdol mu z kamienia![]()

może był wielgachny skurwysyn a nie, że gorącoKurła ostatnio jechałem rowerem po jakiś zadupiach, w około żadnej stacji i żadnego lokalu z żarciem i toaletą. Mówię no kurła lipa, trzeba będzie jebać po krzakach, kurwa a komarów i innego robactwa od chuja..
Wyjechałem na jakąś drogę i jadąc natrafiłem na jakąś kabinę plastikową z papierem, która stała przy jakimś boisku. Kurła, nigdy tak się nie ucieszyłem na widok plastikowej kabiny WC... Kurwa kabina stała na słońcu, no normalnie wszedłem tam na chwilę dosłownie, wyszedłem kurwa zlany cały potem, jakbym kurwa odjebal trening na siłowni..
![]()

Kurła ostatnio jechałem rowerem po jakiś zadupiach, w około żadnej stacji i żadnego lokalu z żarciem i toaletą. Mówię no kurła lipa, trzeba będzie jebać po krzakach, kurwa a komarów i innego robactwa od chuja..
Wyjechałem na jakąś drogę i jadąc natrafiłem na jakąś kabinę plastikową z papierem, która stała przy jakimś boisku. Kurła, nigdy tak się nie ucieszyłem na widok plastikowej kabiny WC... Kurwa kabina stała na słońcu, no normalnie wszedłem tam na chwilę dosłownie, wyszedłem kurwa zlany cały potem, jakbym kurwa odjebal trening na siłowni..
![]()

jedna z przyczyn, przez którą mam już nie po drodze z tą organizacją i moje dzieci również będą miały nie po drodze
No i atakują Japonię.
I przed opresją białego człowieka, przecież oni chcą zbudować w każdym zakątku ziemi nową WakandeMordo, nie bądź konfiarskim szurem.
Oni tam uciekają przed globalnym ociepleniem.
allah tak chciał?
![]()
Tragiczny bilans trzęsienia ziemi w Afganistanie. Setki ofiar i rannych. "Skala może być większa"
Bilans ofiar śmiertelnych trzęsienia ziemi we wschodnim Afganistanie wzrósł do ponad 800, a rannych jest co najmniej 2,8 tys. – poinformował w poniedziałek rzecznik rządu w Kabulu Mawlawi Zabihullah Mujahid. Liczba ofiar wciąż może rosnąć, ponieważ trwa akcja ratunkowa.wiadomosci.radiozet.pl
![]()
Silne trzęsienie ziemi w Afganistanie. Są setki zabitych i rannych
Co najmniej 622 osoby zginęły, a ponad 1000 zostało rannych w wyniku trzęsienia ziemi o magnitudzie 6, które nawiedziło północno-wschodni Afganistan. Do wstrząsów doszło w nocy z niedzieli na poniedziałek w rejonie Dżalalabadu, blisko granicy z Pakistanem.wiadomosci.radiozet.pl
ciekawe czy jeden z drugim muzol po takim zdarzeniu się zastanawiał nad tym co chciał jego bożek pustynny
zawsze mogą sobie wytłumaczyć, że chciał ich szybciej do burdelu z 72 dziwkami na głowę

To się nazywa Multitasking i jest bardzo mile widziane u pracodawcówStandardy życia społecznego wg karateckiego
![]()
Bluttat in Magdeburg: Frau (†59) von Ex-Partner erstochen – Täter auf Intensivstation
Horror-Tat in Magdeburg: Am Sonntagmittag wurde eine Frau auf offener Straße erstochen. Der Täter ist im Krankenhaus. | TAG24www.tag24.de
Najpierw dowiezie jedzenie, a potem zadźga na śmierć w biały dzień swoją byłą![]()
- powiedział Sören Pellman, przewodniczący klubu Lewicy w Bundestagu.Pańskie oczywiste potknięcie językowe stanowiło kolejny cios dla naszej demokracji
Radtke stwierdził, że retoryka Merza, obliczona na odebranie elektoratu antymigranckiej AfD, może okazać się nieskuteczna. Według niego najlepszą strategią byłaby „polityka, rozwiązująca problemy" i „dotrzymująca obietnic".
Od siebie dodam że takie punkty to tez dobra przykrywka do załatwiania pracowniczych wiz
cos tam sie zaczyna europa budzic, szkoda ze z reka w nocniku...jak ja nienawidzę tych kurew, najlepsze jest to, ze to islam wyzwala takie odpały w tych ludziach ta pierdolnięta sekta, myślą, że mogą to robić bezkarnie bo tak im mahomet powiedział
jakby się budziła to te trzy kurwy powinny już dawno na latarniach wisieć z karteczkami za cocos tam sie zaczyna europa budzic, szkoda ze z reka w nocniku...
az tak sie nie obudzila jeszcze...jakby się budziła to te trzy kurwy powinny już dawno na latarniach wisieć z karteczkami za co