Integracja Uchodźcy Muzułmanie Muslim Inwazja

W sumie to jeszcze się tak bardzo nie obawiam. Żona jedzie z pod domu na strzeżony ogrodzony parking w korpo a dzieci teraz ja zawożę z domu do szkoły/przedszkola i na zajęcia dodatkowe. Mieszkam na totalnym zadupiu ale gęsto zaludnionym z dużą zawartością wyrywnych dżentelmenów zaprawionych w bojach.
Większe obawy mam o najstarszego syna który mieszka w Poznaniu i jest w ryzykownym wieku gdzie chodzi sam po imprezach. Do tego mój drugi dziesięcioletni syn od przyszłego roku będzie wracał już sam do domu bo w czwartej klasie kończy się świetlica.
Gorzej jeśli małp przybędzie i rozleją się też po zapomnianych przez świat okolicach jak moja.
Jak co to Risky pisz, a Szwadron Cohones przyjedzie, wtedy trup będzie ścielił się gęsto

A ty mówisz o pierścieniach :mamed:

Ja jednak o tym że jak ktoś Cię atakuje/dźga nożem to lepiej nie zbijać ciosu tylko zrobić unik. Jak widać Pan Zbigniew w życiu nie musiał się bronić przez prawdziwą kosą.
:beczka:
Zibi Avengers bez problemu takie rzeczy robi

Teraz zestawmy to z tym, co odpierdalają p0lki na raktoku albo grupy typu: "Związki z obcokrajowcem".
Manifestuje_ciemnoskorego.png

A ty mówisz o pierścieniach :mamed:

Ja jednak o tym że jak ktoś Cię atakuje/dźga nożem to lepiej nie zbijać ciosu tylko zrobić unik. Jak widać Pan Zbigniew w życiu nie musiał się bronić przez prawdziwą kosą.
:beczka:
Dochodzi jeszcze intencja atakującego, pełna siła, pełna szybkość etc i chęć po prostu zamordowania.....to co oni pokazują w tych scenariuszach obrony przed kosą to.....

Dochodzi jeszcze intencja atakującego, pełna siła, pełna szybkość etc i chęć po prostu zamordowania.....to co oni pokazują w tych scenariuszach obrony przed kosą to.....
No tak. Tam masz moment na reakcje.
On pokazuje techniki zbijania ataku. Kurwa to wystarczy zmienić kąt ruchu albo trzymania noża i te jego całe szkolenie o kant pizdy potłuc.

Najgłupsze co można zrobić na atak nożem. Zbijanie to można robić jak ktoś ma pałkę/klucz i chce Cię jebnąć w łeb, a nie na ostre narzędzie.

No tak. Tam masz moment na reakcje.
On pokazuje techniki zbijania ataku. Kurwa to wystarczy zmienić kąt ruchu albo trzymania noża i te jego całe szkolenie o kant pizdy potłuc.

Najgłupsze co można zrobić na atak nożem. Zbijanie to można robić jak ktoś ma pałkę/klucz i chce Cię jebnąć w łeb, a nie na ostre narzędzie.
Wyszarczy napierdalac codziennie pięściami w beton, wtedy masz tak twarde dłonie, że nóż się na nich łamie, a ty wypierdalasz gonga i urywasz typowi łeb.

Brawo, mówi to co ja mówię tu na forum od lat czego przygłupy głosujące na tuska nie potrafią kurwa przyjąć tego do wiadomości, lewaccy debile.
Od ponad 10 lat. Wystarczy się zainteresować czym jest islam.

Jak można tego nie rozumieć, znając historię tego zjebanego kultu oraz historię obrony Europy przed ich ekspansją.

Brawo, mówi to co ja mówię tu na forum od lat czego przygłupy głosujące na tuska nie potrafią kurwa przyjąć tego do wiadomości, lewaccy debile.

Jak można tego nie rozumieć, znając historię tego zjebanego kultu oraz historię obrony Europy przed ich ekspansją.
Jak kurwa w punkt.

Jebani debile po prostu nie potrafią tego zrozumieć, że to jest najazd, żeby zniszczyć Europe, żeby zniszczyć kulturę białego człowieka.

Jak kurwa w punkt.

Jebani debile po prostu nie potrafią tego zrozumieć, że to jest najazd, żeby zniszczyć Europe, żeby zniszczyć kulturę białego człowieka.
ale tolerancja, ale człowieczeństwo, ale kurwa śmierdząca bułeczka z kawałkami zlepków mięsa po chlaniu, no ważne w chuj

No niestety, ale biali idioci nie są w stanie ogarnąć umysłem, że pustynny kult przyniesiony brudasom przez niepiśmiennego pastucha opętanego przez dżina nie jest czymś co powinniśmy wpuszczać do Europy.

Teraz zestawmy to z tym, co odpierdalają p0lki na raktoku albo grupy typu: "Związki z obcokrajowcem". View attachment 126607

Stary ale bardzo dobrze to jest selekcja naturalna niech się prują a potem będzie z tego polski mudżin no i nie oszukujmy się najprawdopodobniej skończy w biedrze/żabce albo jakimś gównianym korpo no i tyle ona wiadomo najpewniej zostanie porzucona a mudżin albo zajebany gdzieś albo spierdoli do Reichu/USA nie wiem gdzie tam go poniesie... W końcu koleżanki inne Polki zobaczą i prawdopodobnie nie pójdą tą drogą. Ja tak to widzę no nie możesz zatrzymać całej masowej kultury i tego że te gówniary mają nasrane we łbach porzez tik toki/instagramy i chuj wie co jeszcze... :fjedzia:

Jak kurwa w punkt.

kurwa to jest dramat . ale najlepsze jest to że ci podludzie myślą o sobie że są postępowi i mądrzejsi od Ciebie od Was... Taka prawda myślą też że są za wolnością nie widząc jak ich idole cenzurują wprowadzają akty prawne regulujące "mowę nienawiści" którą już wg nich może być wszystko właściwie. Jak gonią ludzi którzy sobie wywieszają banery ze swoimi przekonaniami i tak dalej. Tego nie uratujesz... Brejvik obawiam się że był świr ale niestety miał chyba rację

Back