Integracja Uchodźcy Muzułmanie Muslim Inwazja

1000014573.jpg

Nie chcę Was martwić ale żadnych deportacji nie będzie a tym bardziej masowych.

Niewykonalne.

Generalnie został już tylko jeden sposób i oby szybciej niż później, zanim u nas będą ich miliony, bo za chwilę będzie za późno i na to...

Na tt lata jakiś filmik o Murzynach w stodole, filmiku nie oglądałem, ale tylko jedna myśl mi przyszła do głowy na widok tej miniaturki (czy jak tam się nazywa ten obrazek zanim wciśniesz "play")...

Niewykonalne.

Generalnie został już tylko jeden sposób i oby szybciej niż później, zanim u nas będą ich miliony, bo za chwilę będzie za późno i na to...

Na tt lata jakiś filmik o Murzynach w stodole, filmiku nie oglądałem, ale tylko jedna myśl mi przyszła do głowy na widok tej miniaturki (czy jak tam się nazywa ten obrazek zanim wciśniesz "play")...
Żeby im podgrzać atmosferę?

Niewykonalne.
Niestety zgadzam się.
Choć najpierw zamiast deportacji chciałbym zobaczyć jak powstane festung Europa i żaden czarnych czy ciapak nie wbije sobie ot tak. Bo najpierw trzeba zakręcić wodę zanim się ogarnię dziurę w kanalizacji i posprząta.
A niestety my o deportacji sobie gadamy a dziennie statki przypływają z nowymi najeźdźcami i tak samo u nas przez płot codziennie ktoś przechodzi

Back