Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I powinni już mieć zakaz ponownego wstępu. Taka "deportacja". A ci co zostaną to wysłać już za przymusemView attachment 105218Sweden: 79 Per Cent of 'Refugees' Have Vacationed in Country They 'Fled'
A survey published this week has shown that the vast majority of "refugees" living in Sweden have vacationed in the country they fled from -- though hardly any wish to ever return permanently.ground.news
Ja to wiem, Ty to wiesz i podejrzewam że politycy też to wiedzą.I powinni już mieć zakaz ponownego wstępu. Taka "deportacja". A ci co zostaną to wysłać już za przymusem
Tylko "prawa człowieka" nie chcą o tym słyszeć.Ja to wiem, Ty to wiesz i podejrzewam że politycy też to wiedzą.

Żeby im podgrzać atmosferę?Nie chcę Was martwić ale żadnych deportacji nie będzie a tym bardziej masowych.
Niewykonalne.
Generalnie został już tylko jeden sposób i oby szybciej niż później, zanim u nas będą ich miliony, bo za chwilę będzie za późno i na to...
Na tt lata jakiś filmik o Murzynach w stodole, filmiku nie oglądałem, ale tylko jedna myśl mi przyszła do głowy na widok tej miniaturki (czy jak tam się nazywa ten obrazek zanim wciśniesz "play")...
Żeby im podgrzać atmosferę?
Niestety zgadzam się.Nie chcę Was martwić ale żadnych deportacji nie będzie a tym bardziej masowych.
Niewykonalne.
Wspaniała integracja
I w dodatku 76% nie dostanie się na tamtejszą ASP

Do podludzi
Uśmiechnięty Gdańsk

niewygodna prawda, kimono nawet jak mu podasz na tacy to nie uwierzy
Poprawiłemlepiej wybrać nie mogli, turystki będą miały ubogacenie na okrągło
![]()
Może wyzwolone niedopieszczone korpobabony sukcesu po 40tce będą tam latały jak do Egiptu...Poprawiłem