Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale tego, że podstarzała kurewka chciała zaistnieć w mediach wykorzystując sytuacje w ktorej się znalazł, w ogóle nie bierzesz jako możliwego scenariusza?Dlatego, bo sam się przekonał jak działa m. in. tamtejsza policja.
A jak nazwiesz osobę świadczącą usługi seksualne za pieniądze?Więc to, że ty go w prymitywny sposób wyzywasz od dziwek
Ma. I dlatego dziwię się że twoim zdaniem kurewka mówi prawdę a ja nie.A jeżeli ty jesteś rzeczywiście muzułmaninem, to twoje pozytywne nastawienie do islamu, nie ma przypadkiem wpływu na twoją (i tak niemerytoryczną i zajadłą) ocenę?
Trochę mam wywalone na twoje zdanie :)Trochę chujowe twoje posty w tym temacie.
W przeciwieństwie do ciebie, biorę różne scenariusze pod uwagę, z tym, że ten jest dużo mniej prawdopodobny od innych.Ale tego, że podstarzała kurewka chciała zaistnieć w mediach wykorzystując sytuacje w ktorej się znalazł, w ogóle nie bierzesz jako możliwego scenariusza?
No tak bo przecież dawidek to zbiór cnót i każde jego słowo to cała prawda i tylko prawda.
Nie rozumiesz. Prymitywne jest używanie tego jako argumentu. Dziwki często mają lepszy kręgosłup moralny, od tych, którzy kryją się z tym, co robią (i często są stokroć gorszymi dziwkami).A jak nazwiesz osobę świadczącą usługi seksualne za pieniądze?
No więc sam widzisz. Używasz argumentu, który może być równie dobrze argumentem przeciwko tobie. Poza tym dużo prędzej uwierzę dziwce, niż komuś, kto uznaje takiję, czyli okłamywanie tzw. niewiernych.Ma. I dlatego dziwię się że twoim zdaniem kurewka mówi prawdę a ja nie.
Pytanie czy powinieneś :)Trochę mam wywalone na twoje zdanie :)
Co ma piernik do wiatraka, co ty chłopie pierdolisz. Cyganie nie organizują wycieczek i nie są w ogóle państwem, a co dopiero państwem turystycznym. Nie ma to jak trol.Ja kiedyś na wakacje pojechałem do cygańskiego taboru i spędziłem tam kilka dni. Strasznie się zdziwiłem że śniadanie było serwowane na tombakowych - a nie złotych talerzach. Potem kupiłem ajfona 19 a okazało się że to nokia 3310 w dziwnej obudowie.
Wogóle się tego nie spodziewałem po cygańskiej wiosce. Nie polecam.
W przeciwieństwie do ciebie, biorę różne scenariusze pod uwagę, z tym, że ten jest dużo mniej prawdopodobny od innych.
Nie rozumiesz. Prymitywne jest używanie tego jako argumentu. Dziwki często mają lepszy kręgosłup moralny, od tych, którzy kryją się z tym, co robią (i często są stokroć gorszymi dziwkami).
No więc sam widzisz. Używasz argumentu, który może być równie dobrze argumentem przeciwko tobie. Poza tym dużo prędzej uwierzę dziwce, niż komuś, kto uznaje takiję, czyli okłamywanie tzw. niewiernych.
Pytanie czy powinieneś :)
@ninja @MirsadBektic @Gaara @Scurvol i inni zobaczcie gdzie wiedzie ślad (Od pedałków do.... na końcu)
@ninja @MirsadBektic @Gaara @Scurvol i inni zobaczcie gdzie wiedzie ślad (Od pedałków do.... na końcu)
plus pierwszy komentarz pod filmikiem. Wszyscy podobno powiazani sa z dzieciakami prominentnych politykow PO plus synalkiem "redaktora" GW. Stad zainteresowanie tej kurwy Rutkowskiego, ktory ma, pewnie zatrzec slady. Tak samo jak to zrobil z ta modelka Kaczorowska, tez nasz "super-hero" Krzys sie tym zajmowal. Gosciu ma za uszami duzo wiecej kurestwa niz niejeden zatwardzialy recydywista.
Zainteresowani wiedzą że rutkowski to pała , matacz ,kłamca i pseudo celebryta oto jego powrót z ostatniego nagrania w tv w sprawie Magdaleny Żuk .
Dżejms Błąd strikes again. Może i są ludzie, którym faktycznie pomógł, ale ja nie zaufałbym mu za grosz.jak widac Krzysio juz rozpoczal swoje mataczenie
http://wmeritum.pl/wycieklo-nagrani...go-wyjasnia-smierc-magdaleny-zuk-wideo/183585
Tu już nie chodzi o reklamę, ale o to z jaką powagą podchodzi do sprawy. Bez kitu myślę, że wykop ogarnąłby to w chuj lepiej (i tak będzie).Rutkowski to jest kuty na cztery nogi cwaniak . Ile kosztowalaby reklama jego firmy w takiej ilosci czasu antenowego ? 30 sekund kosztuje okolo 50 tysi w mocnych telewizjach .
Jemu chodzi tylko o reklame , nie wierze w jego dobra wole ani altruizm .Dwie takie glosne sprawy w roku i koles nie moze sie opedzic od zlecen .Tu już nie chodzi o reklamę, ale o to z jaką powagą podchodzi do sprawy. Bez kitu myślę, że wykop ogarnąłby to w chuj lepiej (i tak będzie).
Tu się zgadzamy. Typkowi na pewno nie zleży na rozwiązaniu sprawy w rzetelny sposób.Jemu chodzi tylko o reklame , nie wierze w jego dobra wole ani altruizm .Dwie takie glosne sprawy w roku i koles nie moze sie opedzic od zlecen .
To są najzwyczajniejsze w świecie kurwiszony. Ja nie wiem co za pojeby czytają tego szmatławca."22 zabitych, 59 rannych - taki bilans ofiar ataku w Manchesterze podała przed chwilą lokalna policja. W wybuchu zginęły również dzieci."
i wyborcza w formie: "Prosimy, aby w tym momencie nie spekulować, jeśli chodzi o pochodzenie zamachowca lub jego nazwisko" co za kurwy, zygac sie chce incydent terorrystyczny no ja pierdole co za scierwa to pisza, brejdaka mam w manchasterze, od rana wszystkie linie zajete
Ponad 400 policjantów jest zaangażowanych w przywracanie porządku i ustalanie okoliczności ataku - dowiedzieliśmy się z konferencji prasowej lokalnej policji. Funkcjonariusz powiedział, że na chwilę obecną wybuch traktowany jest jak akt terroryzmu i że prawdopodobnie został przeprowadzony przez jedną osobę. - Na chwilę obecną wierzymy, że zdetonowany został ładunek samobójczy - powiedział szef policji w Manchesterze. - Prosimy, aby w tym momencie nie spekulować, jeśli chodzi o pochodzenie zamachowca lub jego nazwisko - podkreślił i dodał, że śledczy ustalają, czy sprawca działał sam, czy był związany z jakąś siatką terrorystyczną.
O nie. Lewak.chyba tylko cytowali angielskiego szefa policji...
O nie. Lewak.
hehe, a to tylko lewaki nie lubia jak sie manipuluje, mowi lub pisze nieprawde?Lewki som złe. A tak poważnie, to jasne, że manipulacja czy to z lewej czy prawej strony jest chujowa, ale chyba obecnie nie ma programu/wiadomości/gazety, która nie konfabuluje faktami na korzyść swojej racji. Niestety, trzeba myśleć. Tym niemniej Wyborcza to ściek.hehe, a to tylko lewaki nie lubia jak sie manipuluje, mowi lub pisze nieprawde?
Lewaki maja olbrzymie zaslugi w ukrywaniu patologii muslimskiej na zachodzie Europy i tak naprawde oni sa odpowiedzialni za to pieklo ,przeciez widza co sie dzieje w krajach muzulmanskich i z premedytacja szykuja to samo dla swoich obywateli . Nic dziwnego,ze jak normalny czlowiek znow slyszy zeby nie spekulowac o pochodzeniu zamachowca to szlag go trafia .hehe, a to tylko lewaki nie lubia jak sie manipuluje, mowi lub pisze nieprawde?