barthez01
Bellator Lightweight
Nerwowo, ale plusowo :)23.02 godz 18.00
Ręczna | Czechy
Brno handicap +6,5
Kurs @1.34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nerwowo, ale plusowo :)23.02 godz 18.00
Ręczna | Czechy
Brno handicap +6,5
Kurs @1.34
Sabalenka + SinnerSabalenka @1,95 - Swiatek @1,85 jakie przewidywania speców?
Juz 2,3 Sabalenka :)Sabalenka + Sinner
Można wchodzić całym majątkiem.
Już 2.0, do jutra będzie faworytką.Juz 2,3 Sabalenka :)
Świątek na tle Kasatkiny zawsze wygląda jak półboginiOgladalem dzisiaj Sabalenke i wygladala bardzo dobrze na tle Teichmann. Nie ogladalem natomiast Świątek, bo juz musialem wyjsc.
Imo Sabalenka to bierze i chyba pogram za drobne. Niestety na Unibecie Sabalenka tylko 1.79 :/

No wlasnie sie spoznilem na dobre kursy, aktualnie 1.79 bez podatku lub 1.84 na Fortunie to juz slabe valueŚwiątek na tle Kasatkiny zawsze wygląda jak półbogini
Sabalenka to już inny poziom, ja wziąłem za 2.21
Saba z Fiątek będzie miała value nawet przy kursie 0.99No wlasnie sie spoznilem na dobre kursy, aktualnie 1.79 bez podatku lub 1.84 na Fortunie to juz slabe value

Ja miałem grać ale poczekam, na live będzie pewnie ponad 2 albo lepiej, a Iga raczej wpierdol dostanie, każda zawodniczka co dobrze biega i ma potężne pierdolnięcie po krosie niszczy Igę Wrzątek. Iga z tym swoim serwisem 5 latki to sobie może właśnie ogrywać takie parodystki jak Kasatkina i jak się drabinka układa to dobre wyniki wykręci, jeszcze na mączce by mogła powalczyć, ale na betonie powinno być to samo co w meczach z Collins, Sakkari czy Barty.No wlasnie sie spoznilem na dobre kursy, aktualnie 1.79 bez podatku lub 1.84 na Fortunie to juz slabe value

Ale wtedy nie połączysz tego z Sinnerem, a to jest lokata, nie wiem dlaczego kurs na niego jest ponad 1.5...Ja miałem grać ale poczekam, na live będzie pewnie ponad 2 albo lepiej, a Iga raczej wpierdol dostanie, każda zawodniczka co dobrze biega i ma potężne pierdolnięcie po krosie niszczy Igę Wrzątek. Iga z tym swoim serwisem 5 latki to sobie może właśnie ogrywać takie parodystki jak Kasatkina i jak się drabinka układa to dobre wyniki wykręci, jeszcze na mączce by mogła powalczyć, ale na betonie powinno być to samo co w meczach z Collins, Sakkari czy Barty.
Ewentualnie Sabalenka zrobi 20 df'ów, 50 ue i nas wszystkich upierdoli
Sinnera i tak bym nie grał, Hurkacz nie jest taki zły jak mu serwis siedzi.Ale wtedy nie połączysz tego z Sinnerem, a to jest lokata, nie wiem dlaczego kurs na niego jest ponad 1.5...
Sinnera i tak bym nie grał, Hurkacz nie jest taki zły jak mu serwis siedzi.
tu będzie pewnie 2-0 dla Sinnera, Hujkacz to sobie może kalarepę sadzić.Vesely Jiri +1,5seta @5.2 typ za drobne Czech w formie życia rozprawił się z niezłymi nazwiskami a Djoko tylko 2 mecze w tym roku a przeciwnicy pokazali że jest do ruszenia. Do tego Jiri potrafi się postawić jak np w 2016 gdzie wygrał po kursie ok. 25 może to nie ma znaczenia ale za drobniaki sobie wrzuciłem mam nadzieję, że mało rozegrany Nole odda seta.
Myślisz, że Hurkacz powalczy? Grali ze sobą w listopadzie to Sinner go pojechał 6:2, 6:2, a w tym sezonie Sinner przegrał tylko jeden mecz na AO z Tsitsipasem, tak to wszystko wygrywa. 1.50 to dobry kurs na Sinnera.@Kratta Sabalenka tez pograna? Ja na pewno odpuszczam Sinnera. Nie lubie dotykac meczy Hurkacza
Sinner faworyt ale Hurkacz jakoś wydaje się w bardzo dobrej dyspozycji w tym Dubaju ciekawe jak to się skończy wydaje mi się że dziwny to może być mecz obaj panowie grają razem w debluMyślisz, że Hurkacz powalczy? Grali ze sobą w listopadzie to Sinner go pojechał 6:2, 6:2, a w tym sezonie Sinner przegrał tylko jeden mecz na AO z Tsitsipasem, tak to wszystko wygrywa. 1.50 to dobry kurs na Sinnera.
Dzięki @Kratta za wzmianke o McDonaldzie, pograłem że wygra jednego seta @1.99.Jeszcze nie grałem ale jak sabalenka zagra jak na AO i będzie robić milion DF i niewymuszonych to ciężko będzie ale dobrze wygląda póki co na serwisie. Niepewna ta Białorusinka dla mnie ale pewnie to wygra. Raczej nie będę tego grał a jak już to na Aryne.
Pogram pewnie przeciwko zajechanemu rublevovi. McDonald solidny w ataku jak i w defensywie rusek może nie wytrzymać a na AO już go raz pogonił.

Też właśnie pograłem seta także zdrówkoDzięki @Kratta za wzmianke o McDonaldzie, pograłem że wygra jednego seta @1.99.![]()
Juz 13,40 live. Jak przegra to domy na Sabalenke. Nie mogl sie mylic w obu typach :)Anżej Sinner na live po 7.20, łapiesz?
Boli cię, że na tenisie robię więcej niż ty. Czekaj na Legię i stawiaj 50 tysięcy pesosZawsze cieszy jak jakiś antypolaczek wtapiaLokata
![]()