Hellah
UFC Lightweight
Brenda Fruhvirtova @2.55@Kratta @Hellah co wy na to? Gracie coś dzisiaj?
Paula Badosa @1.47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Brenda Fruhvirtova @2.55@Kratta @Hellah co wy na to? Gracie coś dzisiaj?
Dobre typy, oby Estonka nie odwaliła bo wiadomo jak to bywa w nowym turnieju zaraz po wygraniu poprzedniegoDam wam coś od siebie dzisiaj na turnieje w Doha i Dubaju.
Alison Riske & Anett Kontaveit @1.87 STS
Daniel Taro @1.90 STS
Na dzisiejsze mecze nic nie grałem, wczoraj mi Azarenka zamykała fajny kupon a co tam się działo to mi trochę nerwów napsuła ale na jutro widziałem ciekawe spotkania.
Riske to przegrała, 6:2 łatwo pierwszy set, w drugim miała dwa przełamania przewagi i przegrała, a w trzecim secie 1:6 dostała, oglądałem w sts to już 90 kurs był live na Linette. Baby to jest po prostu tragedia, w każdym sporcie to samo.Dobre typy, oby Estonka nie odwaliła bo wiadomo jak to bywa w nowym turnieju zaraz po wygraniu poprzedniego
Na dzisiejsze mecze nic nie grałem, wczoraj mi Azarenka zamykała fajny kupon a co tam się działo to mi trochę nerwów napsuła ale na jutro widziałem ciekawe spotkania.

WTARiske to przegrała, 6:2 łatwo pierwszy set, w drugim miała dwa przełamania przewagi i przegrała, a w trzecim secie 1:6 dostała, oglądałem w sts to już 90 kurs był live na Linette. Baby to jest po prostu tragedia, w każdym sporcie to samo.
Odechciało mi się hazardu na ten tydzień![]()
Zgadza sięBaby to jest po prostu tragedia, w każdym sporcie to samo.

Piotrków Trybunalski wygrywa trzema bramkami także łatwa kasa21.02 godz 18.00
Ręczna | Polska
Piotrków Trybunalski handicap +2,5
Kurs @1.38

Brenda Fruhvirtova @2.55
Paula Badosa @1.47
Ale Sinner wyciagnal, a widzialem juz @6,30 na liveSinner mecz, Swiątek mecz, Sakkari mecz, Badosa set @2.23 STS
Po najmniejszej linii oporu dzisiaj, powinno się udać odrobić wczorajszy kabaret z Riske.
Było gorąco, teraz praktycznie tylko Sakkari została.Ale Sinner wyciagnal, a widzialem juz @6,30 na live
a Fiątek nie?Było gorąco, teraz praktycznie tylko Sakkari została.
Po pierwszym secie sądziłem, że już z górki, ale Fiątek widocznie lubi być wyzywana przez polskich kibicówa Fiątek nie?

Po pierwszym secie sądziłem, że już z górki, ale Fiątek widocznie lubi być wyzywana przez polskich kibiców![]()
E, jednak fartemPo pierwszym secie sądziłem, że już z górki, ale Fiątek widocznie lubi być wyzywana przez polskich kibiców![]()

Ja poszedłem tak:No Iga podkręciła masz jaja żeby stawiać 3 zdarzenia z WTA na jednym kuponie z takim kursem :D
Siedzi, same pewniaczkiSinner mecz, Swiątek mecz, Sakkari mecz, Badosa set @2.23 STS
Po najmniejszej linii oporu dzisiaj, powinno się udać odrobić wczorajszy kabaret z Riske.

Macie widzę nerwy do WTA :) Ja pograłem tylko Hurkacza i Sabalenkę z dzisiaj, może będzie zielono. PowodzeniaPaula Badosa @1.50
Aryna Sabalenka @1.45
Mackenzie McDonald @1.53
![]()
Wygląda na to, że Sabalenka weźmie to łatwo i zostanie tylko typ od @barthez01 ...Ja tak, choć Rublev coś odwala, ale chyba wraca

Paula Badosa @1.50
Aryna Sabalenka @1.45
Mackenzie McDonald @1.53
![]()

Brno prowadzi po pierwszej połowie nawet 13:12 więc katastrofa by musiała być aby to nie weszłoWygląda na to, że Sabalenka weźmie to łatwo i zostanie tylko typ od @barthez01 ...
Pierwszy raz pograłem Twój typ z piłki ręcznej, nie zawiedź mnie![]()
Ja tak, choć Rublev coś odwala, ale chyba wraca

Na styk xD ale ++ :) tej recznej sie trzymaj!Brno prowadzi po pierwszej połowie nawet 13:12 więc katastrofa by musiała być aby to nie weszło
Nie każdy typ będzie wchodził bez nerwów i na lajcie.Na styk xD ale ++ :) tej recznej sie trzymaj!