Inne dyscypliny (bez piłki nożnej, MMA) koszykówka, tenis, etc.

Dam wam coś od siebie dzisiaj na turnieje w Doha i Dubaju.

Alison Riske & Anett Kontaveit @1.87 STS
Daniel Taro @1.90 STS
Dobre typy, oby Estonka nie odwaliła bo wiadomo jak to bywa w nowym turnieju zaraz po wygraniu poprzedniego
@Kratta @Hellah co wy na to? Gracie coś dzisiaj?
Na dzisiejsze mecze nic nie grałem, wczoraj mi Azarenka zamykała fajny kupon a co tam się działo to mi trochę nerwów napsuła ale na jutro widziałem ciekawe spotkania.

Dobre typy, oby Estonka nie odwaliła bo wiadomo jak to bywa w nowym turnieju zaraz po wygraniu poprzedniego

Na dzisiejsze mecze nic nie grałem, wczoraj mi Azarenka zamykała fajny kupon a co tam się działo to mi trochę nerwów napsuła ale na jutro widziałem ciekawe spotkania.
Riske to przegrała, 6:2 łatwo pierwszy set, w drugim miała dwa przełamania przewagi i przegrała, a w trzecim secie 1:6 dostała, oglądałem w sts to już 90 kurs był live na Linette. Baby to jest po prostu tragedia, w każdym sporcie to samo.

:brainoverload::brainoverload::brainoverload::brainoverload::brainoverload::brainoverload::brainoverload::brainoverload:

Odechciało mi się hazardu na ten tydzień :beczka:

Riske to przegrała, 6:2 łatwo pierwszy set, w drugim miała dwa przełamania przewagi i przegrała, a w trzecim secie 1:6 dostała, oglądałem w sts to już 90 kurs był live na Linette. Baby to jest po prostu tragedia, w każdym sporcie to samo.

:brainoverload::brainoverload::brainoverload::brainoverload::brainoverload::brainoverload::brainoverload::brainoverload:

Odechciało mi się hazardu na ten tydzień :beczka:
WTA

Sinner mecz, Swiątek mecz, Sakkari mecz, Badosa set @2.23 STS

Po najmniejszej linii oporu dzisiaj, powinno się udać odrobić wczorajszy kabaret z Riske.

No Iga podkręciła masz jaja żeby stawiać 3 zdarzenia z WTA na jednym kuponie z takim kursem :D
Ja poszedłem tak:

a na live ładnie Żabę złapałem po 1 secie, no i 30 poszło na Golubic po kursie 9, ale dała dupy...

Attachments

• IMG_20220222_195700.jpg
    IMG_20220222_195700.jpg
    187.7 KB · Views: 26
  • IMG_20220222_195718.jpg
    IMG_20220222_195718.jpg
    99.7 KB · Views: 26
Paula Badosa @1.50
Aryna Sabalenka @1.45
Mackenzie McDonald @1.53

:fingers:

Badosa tylko nie dała rady to nawet nieźle. Jeszcze mam Ostapenko i Psiątek to chyba też siądzie, Kasatkina znowu wpierdol życia dostaje od Igi :lol:

Back