Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Andrzej top typer nigdy nie zawodzi, ekspert od wszystkiego czyli od niczego![]()

Masz rację za każdym razem jak sobie przypomnę o sprzedawczyku Andrzeju ekspercie bukmacherki z cohones co ogarnia wszystkie dyscypliny to nie mogę powstrzymać się od śmiechu
Odezwał się. Widzę, że ukłuło cię w dupkę ten "toptyper", wszedłem ci do głowy, pusto tam Psycha sitting![]()

Masz już toptypy: "walka nie zakończy się przez latającą balachę" po kursie 1.07? Bo nie wiem co stawiać w ten weekend... Dobrze, że wróciłeśMasz rację za każdym razem jak sobie przypomnę o sprzedawczyku Andrzeju ekspercie bukmacherki z cohones co ogarnia wszystkie dyscypliny to nie mogę powstrzymać się od śmiechu![]()

Widzisz Andrzejku jaki głupiutki jesteś, ja na kilku kursach 1.10 mnożę sobie kapitał (już nie wspomnę o typach po ok @2.00 które nie raz tu podawałem, skuteczność można sprawdzić) a ty rozpierdalasz cieżko zarobione oszczędności na kursach @2,@3,@4. I kto tu jest debilem konfiturkoMasz już toptypy: "walka nie zakończy się przez latającą balachę" po kursie 1.07? Bo nie wiem co stawiać w ten weekend... Dobrze, że wróciłeś![]()

Dobra, spać gówniarzu bo rano do szkoły! Jak przesadzisz to ci mama da szlaban na internet...Widzisz Andrzejku jaki głupiutki jesteś, ja na kilku kursach 1.10 mnożę sobie kapitał (już nie wspomnę o typach po ok @2.00 które nie raz tu podawałem, skuteczność można sprawdzić) a ty rozpierdalasz cieżko zarobione oszczędności na kursach @2,@3,@4. I kto tu jest debilem konfiturko![]()

O nie znowu te żenujące teksty o szkole które obnażają twój brak inteligencji gdy nie wiesz co napisaćDobra, spać gówniarzu bo rano do szkoły! Jak przesadzisz to ci mama da szlaban na internet...![]()
Weź tam podkabluj do moderacji że cię oram psychicznie 
O nie znowu te żenujące teksty o szkole które obnażają twój brak inteligencji gdy nie wiesz co napisaćWeź tam podkabluj do moderacji że cię oram psychicznie
![]()
wolnosciowa grypsera z pod sali lekcyjnejGłówka siadła dla smykaWczoraj Martincova, dzisiaj Murray
Jeszcze tylko Karwantes poda swój kupon na 9 zdarzeń po kursie 1.08, którym pomnoży swoje 200 zł. kieszonkowego i rozbijemy bank!!!
I cyk na Madeliwy!!!
![]()
Żali się jakimiś śmiesznymi wygranymi które i tak za chwilę przejebie 
Główka siadła dla smykaŻali się jakimiś śmiesznymi wygranymi które i tak za chwilę przejebie
![]()

Więcej spin niż typówPanowie założcie sobie jakiś osobny temat i tam wylewajcie żale na siebie, bo cohones po awarii już jest wystarczająco mało czytelne :)
Bo to są gangsterskie, uliczne klimaty yo yoWięcej spin niż typów

16/09/2021 17:30 CET
GTK Gliwice - Legia Warszawa over 160.5
1.80 (STS)
5/10
Jelena na fali wznoszącej już od USO z dobrym pierwszym podaniem z drugiej strony zawsze groźna Iga ale chyba jest w takim momencie, że może wygrać 2:0 jak i przegrać 2:0. 2 młode dziewczyny z dużym potencjałem moje odczucia takie same jak kursy 50/50 już wolałbym zagrać 3 sety po lepszym kursie a najlepiej daleko się trzymać od typowania wygranej w tym meczu według mnie oczywiście, tym bardziej, że to będzie pierwsze spotkanie na korcie dziewczyn.Jak przewidujecie kolejny mecz Igi? Ogladajac poprzedni jej mecz i ilosc jej bledow oraz kurs na Rybakine 1.9 mysle ze warto pograć ale znawca tenisa ze mnie żodyn :)
Do skutku wierzysz w ten JKS? Moze trzeba tez zaczac analizowac jarosławska siatkowke żeńska? :)Pierwszy z dwóch betów weekendu w bazie, oprócz EWI
@Kobierzyce kursy od 2,45 do 2,80 -->29-27
Pomyłka buków. Mecz jest w Koszalinie. Dla mnie 60/40 Jarki. Mimo że coś tam nie trybi. Terminarz ciężki i dwa pierwsze mecze porażka była wliczona. Koszalin to jest miejsce 6-7.Do skutku wierzysz w ten JKS? Moze trzeba tez zaczac analizowac jarosławska siatkowke żeńska? :)
Dokładnie, typowy coinflip, Rybakina w każdym momencie może odjechać sama sobie i zrobić 50+ UE w meczu. Ogólnie polecam oglądać na live, jak Ryba zrobi się czerwona na twarzy po jakiejś piłce to zazwyczaj baniok jej już eksploduje, coś jak u Ostapenko, chyba po nikim tak tego nie widać jak po tej dwójce bo one to się robią bordowe. To są psychopatki, Swiątek w sumie to samo, trzepie się jej tylko ten łebJelena na fali wznoszącej już od USO z dobrym pierwszym podaniem z drugiej strony zawsze groźna Iga ale chyba jest w takim momencie, że może wygrać 2:0 jak i przegrać 2:0. 2 młode dziewczyny z dużym potencjałem moje odczucia takie same jak kursy 50/50 już wolałbym zagrać 3 sety po lepszym kursie a najlepiej daleko się trzymać od typowania wygranej w tym meczu według mnie oczywiście, tym bardziej, że to będzie pierwsze spotkanie na korcie dziewczyn.

Taylor 5 punktów.23/09/2021 19:30 CET
Jimmie Taylor (Lublin - Sopot) under 12.5 punktów
1.75 (STS)
99:85=184 i mega przebicie linii.24/09/2021 17:30 CET
Twarde Pierniki Torun - GTK Gliwice over 159.5
1.88 (Fortuna)
5/10
![]()
Aleksander Aleksandrowicz Usik zabiera jutro Twoje 2 stówy byku!
ludzie graja usyka to idzie w goreNa Fortunie Joshua juz @1.53, cos sie stalo ze kurs dalej idzie w gore?
Technicznie wiem jak to dziala. Zastanawia mnie dlaczego ludzie graja Usyka? :)ludzie graja usyka to idzie w gore
Nie no żarcik, podkręcam tu Bartheza@Clemenza08 naprawde tak sadzisz, czy to byl zarcik? :)
Na Fortunie Joshua juz @1.53, cos sie stalo ze kurs dalej idzie w gore?
,chociaż ja zwycięzcy tej walki nie obstawiam bo nie można Usyka skreślać. Natomiast musiałby AJa znokałtować albo co najmniej jeden knockdown zdobyć żeby mu w Londynie decyzję dali. Ja typuję że walką skończy się na punkty ale bez większego przekonania.