Miskatonic
Vale Tudo Championship
Stawianie przeciw Polakom zawsze się opłaca. Najpierw Hurkacz dał grubo zarobić, teraz Iga dała +900 netto, jeszcze niech Anglia wpierdoli naszym kopaczom i będzie błogo 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Fortuna na pewno.A w którym buku za krecz nie ma zwrotu? Rzadko gram tenis
Pogralem Jaroslaw z handi i ogladam, ale to sie nie uda :) Zaglebie robi tu co chce. Mimo wszystko powodzenia...Jutro ręka
Kielce +13,5 - Lublin 1 @1,9
anomalia bo wszyscy inni mają handi 6-10 . Kielce beniaminek ale nie taki słaby żeby dostać w palnik więcej. Moja grupa to zagrała, niestety już korekty poszły, teraz 11,5 po 1,52 też całkiem spoko opcja.
Dzisiaj:
Zagłębie- Jarosław + 6,5 @1,9 - 2
Generalnie mistrz Polski vs 6 drużyna, ale to czarny koń tegoroczny, wzmocniony konkretnie. Dla mnie będzie się bil o srebro z Lublinem i Kobierkami. W sparach 8-1-0 bilans, remis właśnie z Zagłębiem.
Obecny kurs i handi na skrinie.
Ja mam też za 300 goła 2 po @6,2 ale to już każdy sobie sam odpowie czy warto , i do tego 1 kolejka to jest. Tutaj nie polecam tylko poddaję pod uwagę
35- 30 weszło, ale zadecydował początek i czerwo dla Matuszczyk bo było by lepiej dużoJutro ręka
anomalia bo wszyscy inni mają handi 6-10 . Kielce beniaminek ale nie taki słaby żeby dostać w palnik więcej. Moja grupa to zagrała, niestety już korekty poszły, teraz 11,5 po 1,52 też całkiem spoko opcja.
Dzisiaj:
Generalnie mistrz Polski vs 6 drużyna, ale to czarny koń tegoroczny, wzmocniony konkretnie. Dla mnie będzie się bil o srebro z Lublinem i Kobierkami. W sparach 8-1-0 bilans, remis właśnie z Zagłębiem.
Ja mam też za 300 goła 2 po @6,2 ale to już każdy sobie sam odpowie czy warto , i do tego 1 kolejka to jest. Tutaj nie polecam tylko poddaję pod uwagę
11-9Żużel Szwecja dzisiaj
STS
Prz. Pawlicki - Iversen 1 @1,87
Iversen jest nieprzytomny cały sezon i dalej tak zostanie.
Dzięki. Skorzystałem. Kurs już spadł na 1.5711-9
Zgodnie z przewidywaniami miękkie 2:0Krejcikova - Sabalenka @1.61
Oglądałem 2 set Czeszki z Muguruzą gdzie z 4:0 dawała się łamać jak zapałka i doprowadziła do TB, Krejcikova łapała powietrzę jak tylko się da, wzięła MTO na 9min (jak się nie mylę) opóźniała grę jak tylko się da nie dała zaserwować Gabrinie bo nie ustawiała się do pozycji przyjęcia, akcje z chodzeniem po ręcznik jak najwolniej się da itp. Widać, że coś się z nią działo siła uderzenia była słaba poruszanie po korcie też, a sama w oświadczeniu powiedziała, że kręciło się jej w głowie i nie mogła łapać oddechu. przez co Muguruza totalnie została wybita z rytmu przegrywając 7 pkt z rzędu a jestem przekonany że gdyby doszło do 3 seta Czeszki by już nie było. W kilkadziesiąt godzin nie da się wrócić z takiego stanu do normalności a co dopiero z faworytką do wygrania która bije bardzo mocno, z mocnym pierwszym podaniem i dobrą techniką, Czeszka będzie musiała używać dużo energii odpierając taką siłę i zapewne się nabiega bo będzie rozrzucana po korce i w takim stanie tego nie powinna wytrzymać. Jeśli by doszło do 3 seta zawsze w takiej sytuacji będzie faworyzowana Sabalenka patrząc kondycyjnie choć uważam, że zamknie to 2:0. Kolejny fakt to zapewne to, że Aryna ma na wyciągnięcie ręki tytuł patrząc, że na drodze nie ma już m.in Barty czy Osaki. Polecam brać jeśli jest taka mozliwość krecz=brak zwrotu.
Kurła, myślałem że te mecze dzisiaj. Postawiłem Sabę i Aliassime ale chciałem je pooglądaćZgodnie z przewidywaniami miękkie 2:0

+1100 netto, dziękuję Laleczko Ty mnie nigdy nie zawodzisz...Idzie Raducanu!!!
Złapałem po kursie ponad 3, jedziemy!

1) 12-11 w sumie to easy bo Świdnicki (3,3,0,3,3) - zero w skutek wjebania kolegi z drużyny w bandę ( Miśkowiaka) co zabrało mu tytuł MPJMIMP dzisiaj:
Ewinner bo te pary mi siadły:
M.Świdnicki - Cierniak 1 @1,5 --> oboje forma sztos, Świdnicki ciut lepiej plus jego tor plus jest dzikiem
+
J.Krawczyk - F. Ragus 1 @1,65 --> Krawczyk talent z Ostrowa na sprzęcie od Gravesena który jest własnością Mercedes - Garncarek kontra Ragus który ma problem złożyć się w łuk z Zielonej Góry.
Kwestia inna że to młode dziki i lubi być dużo zdarzeń losowych jak upadki itp.
Jutro ręka
Dzisiaj:
05/09/2021 13:30 CET
Senegal over 81.5 - Cape Verde
1.85 (STS)
5/10
05/09/2021 17:00 CET
Wybrzeże Kości Słoniowej - Tunezja over 139.5
1.85 (STS)
5/10
Mecz z Sasza mysle że będzie rewanzem za półfinał igrzysk olimpijskich... Ale z 2 strony Sasza w tamtym meczu wygrał 12 gemow z rzędu... Jednak Szlem to Szlem i też myślę że Djoko ogarnie ale set dla Saszy bardzo możliwy.... Raczej 3-0 i łatwego pojedynku bym się nie spodziewał to już jest inny Sasza... Myślę również że skoro Hurkacz psul tylke krwi w ostatnich spotkaniach z Medvedevem to tymbardziej jego dobry kumpel z Kanady Auger może też to zrobić dlatego nie zdziwi mnie wcale jak się chłopak oczywiście nie spali i wygra seta może 2 z Ruskimi faworytemDjoković wygra US Open @1.90
Na starcie turnieju było coś koło @1.70 na Nole a tu zostały tylko albo aż 2 spotkania, Ktoś kto nie śledzi tenisa i patrzy na wyniki może twierdzić, że Novak tracił sety ze świeżakami na tym turnieju ale to tylko pozory bo wszystkie spotkania dominował i kontrolował jak chciał tu mozna przytoczyć ostatni mecz z Berretinim gdzie przegrał pierwszy set a później jak to sam w wywiadach powiedział "Od drugiego seta podniosłem poziom swojej gry" no i tak zrobił i przejechał się po Włochu, tak jak mówię jak ktoś śledzi to wie, że Djoko to jest maszyna. Zverev później pewnie Rusek w finale, IO a GS nie porównywałbym jakoś mocno Novak mentalem i umiejętnościami dużo ponad Saszę który no progres zrobił ale nie ma mocnego w Szlemie na Serba. Później Medvedev w finale dostanie tak samo jak na AO i tyle z tego będzie jak dla mnie bardzo zachęcający kurs i to w sumie ostatni bet z USO można zaszaleć.
Ciekawie wygląda jeszcze z debla Stosur/Zhang @1.65
No i w kobiecym tenisie Raducanu 18 latka co gra to głowa mała wszystkich kosi po 2:0 jakby tego było mało to nawet nie doprowadziła do żadnego TB, ta Sakkari nie będzie wiedziała co się dzieje jak będzie taki poziom dalej prezentować a jak jej serwis nie będzie siadał to już w ogóle, polecam hajlajty obejrzeć jak kogoś interesuje.
Coś czuję, że to będzie bolesny rewanż dla Saszy, nie dodałem, że po wygraniu przez niego USO będzie miał na koncie 21 Szlemów czyli wyprzedzi wszystkich i pobije wszystkie rekordy Nadal ma 20 i Roger też chyba 20 no i wygra w tym roku wszystkie GS'y co jest czymś niesamowitym. Spacerku też nie przewiduję ale wygra.Mecz z Sasza mysle że będzie rewanzem za półfinał igrzysk olimpijskich... Ale z 2 strony Sasza w tamtym meczu wygrał 12 gemow z rzędu... Jednak Szlem to Szlem i też myślę że Djoko ogarnie ale set dla Saszy bardzo możliwy.... Raczej 3-0 i łatwego pojedynku bym się nie spodziewał to już jest inny Sasza... Myślę również że skoro Hurkacz psul tylke krwi w ostatnich spotkaniach z Medvedevem to tymbardziej jego dobry kumpel z Kanady Auger może też to zrobić dlatego nie zdziwi mnie wcale jak się chłopak oczywiście nie spali i wygra seta może 2 z Ruskimi faworytem
Z Djoko nie neguje samej V ale ten zakład nie jest opłacalny w żaden sposób mimo że ja team Danił.Djoković wygra US Open @1.90
Na starcie turnieju było coś koło @1.70 na Nole a tu zostały tylko albo aż 2 spotkania, Ktoś kto nie śledzi tenisa i patrzy na wyniki może twierdzić, że Novak tracił sety ze świeżakami na tym turnieju ale to tylko pozory bo wszystkie spotkania dominował i kontrolował jak chciał tu mozna przytoczyć ostatni mecz z Berretinim gdzie przegrał pierwszy set a później jak to sam w wywiadach powiedział "Od drugiego seta podniosłem poziom swojej gry" no i tak zrobił i przejechał się po Włochu, tak jak mówię jak ktoś śledzi to wie, że Djoko to jest maszyna. Zverev później pewnie Rusek w finale, IO a GS nie porównywałbym jakoś mocno Novak mentalem i umiejętnościami dużo ponad Saszę który no progres zrobił ale nie ma mocnego w Szlemie na Serba. Później Medvedev w finale dostanie tak samo jak na AO i tyle z tego będzie jak dla mnie bardzo zachęcający kurs i to w sumie ostatni bet z USO można zaszaleć.
Ciekawie wygląda jeszcze z debla Stosur/Zhang @1.65
No i w kobiecym tenisie Raducanu 18 latka co gra to głowa mała wszystkich kosi po 2:0 jakby tego było mało to nawet nie doprowadziła do żadnego TB, ta Sakkari nie będzie wiedziała co się dzieje jak będzie taki poziom dalej prezentować a jak jej serwis nie będzie siadał to już w ogóle, polecam hajlajty obejrzeć jak kogoś interesuje.
Ja myślę, że już dalej nie przejdzie oglądałem mecz ze Svitoliną i tam w dwie strony to mogło pójść Ukrainka duużo okazji nie wykorzystała. Sabalenka zdecydowana faworytka ale nie zdziwi mnie żaden wynik patrząc jaka ona jest czasami chimeryczna i baniak nie wytrzymuję też czasami. Żaden wynik mnie nie zdziwi.Ja myślę nad Fernandez. Ma duże szansę, żeby pokonać Sablenkę a kurs kusi
Pewnie masz rację ale już puszczone w dublu a na finał pewnie coś dorzucę zależy jaki właśnie kurs na rynku będzie.Z Djoko nie neguje samej V ale ten zakład nie jest opłacalny w żaden sposób mimo że ja team Danił.
Już tłumaczę dlaczego. z Zverevem 1,43-1,55 kursy x finał z Daniłem będzie pewnie lekkie wskazanie na Nole pewnie 1,65/1,7 -1,9 ---> wyjdziesz lepiej zdecydowanie.
Przemyśl sobie to @Kratta czy nie lepiej osobno dać.
Raducanu generalnie gra dobrze ale w jej meczach decydują pojedyncze piłki. I tak Belinda z meczu z Igą by ją rozniosła a tu grając piach o meczu zadecydowały 2 piłki mimo iż wynik pokazuje że było easy.
09/09/2021 17:30 CET
William Garrett (Czarni - Start) under 22.5 punktów
1.83 (Betfan)
Ja myślę, że już dalej nie przejdzie oglądałem mecz ze Svitoliną i tam w dwie strony to mogło pójść Ukrainka duużo okazji nie wykorzystała. Sabalenka zdecydowana faworytka ale nie zdziwi mnie żaden wynik patrząc jaka ona jest czasami chimeryczna i baniak nie wytrzymuję też czasami. Żaden wynik mnie nie zdziwi.
Pewnie masz rację ale już puszczone w dublu a na finał pewnie coś dorzucę zależy jaki właśnie kurs na rynku będzie.
Co do Raducanu to nie pisałem że stawiam coś w jej stronę tylko chciałem parę słów o niej rzucić, Sakkari też wybitna nie jest fajny mecz do oglądanie będzie po prostu.
Jednak nie pograłem, a taki piękny kursJa myślę nad Fernandez. Ma duże szansę, żeby pokonać Sablenkę a kurs kusi