Inne dyscypliny (bez piłki nożnej, MMA) koszykówka, tenis, etc.

Sudan over
Przejrzałem h2h i statystyki podanych przez Ciebie typow i tez wybralem z nich over Sudanu, ktory wydawal sie bardzo prawdopodobny. Szkoda ze tak zamulili, a Uganda wygrala z Nigeria :) Czasami nie da sie przewidziec :) GL

Mega szkoda tego Wybrzeża, bo na koniec meczu zawodnik Wybrzeża miał rzut sam pod obręczą i go fatalnie spudłował, a tak weszłoby. Tutaj zrypałem, że nie dałem handicapu, bo jak pisałem Nigerii nie cenię i Wybrzeże handicap pokryło - moja wina i najgorszy typ na razie turnieju z mojej strony..

31/08/2021 15:00 CET
Nigeria - Uganda (+8.5)
1.85 (STS)
5/10

Pisałem zakład wcześniej, że nie cenię Nigerii i jest przeceniana z powodu swojej nazwy, ale zawodników na tym turnieju ma w ogóle innych, niż zawsze. To Uganda ma najlepsze zawodnika na parkiecie w tym meczu - Wainrighta (w wakacje podpisał z Toronto Raptors), który jest dla tego zespołu mini-LeBronem. Rozgrywa, zbiera, punktuje i broni najlepszych zawodników. W ostatnim meczu zrobił triple-double, wcześniej 11 asyst z Kamerunem, gdzie to SF/PF. Ogólnie Uganda daje rade i miała wiele pecha z Sudanem, że przegrali.

Nigeria dla odmiany nie gra niczego ciekawego na tym turnieju, a ich liderem jest Ben Emelogu, który był rozczarowaniem w Arce Gdynia. Jeśli o wiele słabsze Mali było w stanie pokryć ten handicap, to Uganda tym bardziej i nie zdziwi mnie, jeśli wygrają ten mecz.

31/08/2021 18:00 CET
Sudan (over 77.5) - Kenia
1.80 (STS)
5/10

Sudan gra ultra szybką i ofensywną koszykówkę. Tutaj nie ma żadnego czekania, a 5 atletów biega w jedną i drugą stronę. Kenia powinna ten mecz przegrywać i pójść na szybką wymianę z Sudanem. Jak Sudan zrobi swoje z ostatnich meczów to powinien zrobić +95 rzutów z gry/wolnych, co powinno dać tę linię.
Mimo że nie weszło to i tak dzięki za typy. Ciekawą rzeczą jest że 3 wtopy które miałeś w ostatnim czasie to overy na konkretną drużynę.

31/08/2021 15:00 CET
Nigeria - Uganda (+8.5)
1.85 (STS)
5/10

31/08/2021 18:00 CET
Sudan (over 77.5) - Kenia
1.80 (STS)
5/10

Sudan strasznie to skaleczył. Przewidywałem 95 rzutów z gry lub wolnych i więcej. Zrobili 95 i rzucili zaledwie 60 punktów. Fatalnie zagrali, a największym problemem były rzuty za 3, na które się uparli i zrobili 6/41 z nich, czyli mega fatalnie.

01/09/2021 15:00 CET
Senegal (over 84.5) - Angola
1.80 (STS)
5/10

Senegal dotychczas niszczy na tym AfroBaskecie. 93, 104 i 98 - to liczby ich punktów w dotychczasowych meczach, a dodatkowo z Kamerunem grali bez swojego drugiego najlepszego zawodnika - Henry'ego. I mecze były szybko rozstrzygane i nie musiał też grać Gorgui Dieng.

Angola od początku turnieju jest przeceniana przez bukmacherów za swoje dawne osiągniecia i nazwiska w składzie, ale oni są już poza swoją najlepszą formą i najlepsze lata za nimi. Senegal powinien dziś znowu zrobić swoje i liczę, że 85 punktów im wrzucą.

01/09/2021 18:00 CET
Wybrzeże Kości Słoniowej (over 81.5) - Gwinea
1.85 (STS)
5/10

Wybrzeże dotychczas 90 punktów z Mali, 88 z Kenią, i 77 z Nigerią, gdzie nie wszedł zakład. Jednak ponawiam overa na nich. Gwinea przez swoje wyniki dała dziś WKS-owi niską linię, bo grali ze słabymi ekipami. Mocna Tunezja wrzuciła im 82, ale oni grają wolniej od WKS i też mecz wygrali 82:46, a więc szansę dostały rezerwy i nigdzie im się nie śpieszyło.

Wybrzeże ma silny skład pod koszem - Costello i Fofana to liga hiszpańska i liga francuska. Przy fragmentach z Douda Conde powinni mocno punktować w ataku, bo Conde to center mający 204 cm i jakieś 150 kg albo i więcej. Wygląda jak szafa 3-drzwiowa i strasznie wolno porusza się przy pickach. Powinno to dziś przy mocnej ekipie zostać mocno wykorzystane.

01/09/2021 15:00 CET
Senegal (over 84.5) - Angola
1.80 (STS)
5/10

01/09/2021 18:00 CET
Wybrzeże Kości Słoniowej (over 81.5) - Gwinea
1.85 (STS)
5/10

Niestety tym razem zawiódł Senegal i znowu 1-1. OK, tym razem przeskok z zakładem na PLK, czyli krajową koszykówkę, która rusza jutro.

03/09/2021 17:30 CET
Spojnia Stargard - King Szczecin
1.95 (STS)
5/10

Obie ekipy rozgrywały ostatnio sparing w Słupsku, który był praktycznie zamykającym dla obu ekip meczem przed PLK. Wygrała Spójnia 84:83. Od tego meczu zmieniło się tyle, że w Kingu nie zagra nikt inny, a ich na papierze najlepszy zawodnik przed sezonem Michael Dixon nie zagra w tym meczu. W Spójni nie grał wtedy z powodu lekkiej kontuzji Jake O'Brien, a podpisany też został center Jonas Zohore.

W tym meczu sparingowym ogromnym problemem był brak właśnie rezerwowego centra i O'Briena, bo pod koszem był Niedźwiedzki i nikogo więcej. Momentami Młynarski grał na centrze, a Gray na 4. Grudziński grając krótkie fragmenty zrobił -15 na boisku. Tym razem Spójnia jest wzmocniona, gra we własnej hali i nie rozumiem dlaczego jest underdogiem, ale to już nie mój problem.

Niestety tym razem zawiódł Senegal i znowu 1-1. OK, tym razem przeskok z zakładem na PLK, czyli krajową koszykówkę, która rusza jutro.

1.95 (STS)
5/10

Obie ekipy rozgrywały ostatnio sparing w Słupsku, który był praktycznie zamykającym dla obu ekip meczem przed PLK. Wygrała Spójnia 84:83. Od tego meczu zmieniło się tyle, że w Kingu nie zagra nikt inny, a ich na papierze najlepszy zawodnik przed sezonem Michael Dixon nie zagra w tym meczu. W Spójni nie grał wtedy z powodu lekkiej kontuzji Jake O'Brien, a podpisany też został center Jonas Zohore.

W tym meczu sparingowym ogromnym problemem był brak właśnie rezerwowego centra i O'Briena, bo pod koszem był Niedźwiedzki i nikogo więcej. Momentami Młynarski grał na centrze, a Gray na 4. Grudziński grając krótkie fragmenty zrobił -15 na boisku. Tym razem Spójnia jest wzmocniona, gra we własnej hali i nie rozumiem dlaczego jest underdogiem, ale to już nie mój problem.
Sledze Twoje typy z ciekawosci i Stargard juz nie jest underdogiem. STS 1.60, Fortuna 1.76, Betsson 1.65
Powodzenia dla grajacych

@MoviePLK oglądasz może siatkę kobiet. Co sądzisz o becie na Turcje @3.25 w meczu z Serbkami. Serbki faworyt jak najbardziej, jednak kurs jest chyba trochę przeszacowany.

Grudziądz V - finał MPPK w Grudziądzu @1,85

Generalnie wszyscy osrali te zawody bo żużel w ekstra i MŚ wchodzi w decydującą fazę, jedynie Czewa posłała swój silny skład ale Smektała nie umie w Grudziądzu jeździć, a dla GKM to będzie największy sukces w historii, zresztą w zeszłym tygodniu jechali mecz o utrzymanie i para GKM zrobiła 23pkt przy 8pkt Czewy. Reszta juniorów wystawiła albo jak Toruń tylko Pawełka do pary z juniorem

Masz Kurwantes żebyś nie beczał jak zawsze :lol: :lol: :lol: i wstawiłem jeszcze przed zabiciem kursu ofermo:lol:

@Cloud zrobisz coś ?
makowiec_01_0.jpg

Grudziądz V - finał MPPK w Grudziądzu @1,85

Generalnie wszyscy osrali te zawody bo żużel w ekstra i MŚ wchodzi w decydującą fazę, jedynie Czewa posłała swój silny skład ale Smektała nie umie w Grudziądzu jeździć, a dla GKM to będzie największy sukces w historii, zresztą w zeszłym tygodniu jechali mecz o utrzymanie i para GKM zrobiła 23pkt przy 8pkt Czewy. Reszta juniorów wystawiła albo jak Toruń tylko Pawełka do pary z juniorem

Masz Kurwantes żebyś nie beczał jak zawsze :lol: :lol: :lol: i wstawiłem jeszcze przed zabiciem kursu ofermo:lol:
Siedzi easy. Nie dziękujcie
A w załączeniu drugi z grupy żeby nie było jak mówi nie znam się

Attachments

• Screenshot_20210903-202058_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210903-202058_WhatsApp.jpg
    273.6 KB · Views: 53
1.95 (STS)
5/10

Ja pierd..... King w 7 zawodników, gdzie jeszcze ten Salić im wszystko psuł, ale i tak Spójnia przegrała. Nie mam słów - mam nadzieję, że wkurwienie przebije się na motywacje i lepsze wyniki wkrótce.

05/09/2021 18:30 CET
Trefl Sopot - Cukier Toruń (+13.5)
2.00 (STS)
5/10

Handicap po wynikach sparingowych, ale ja nie uważam, że między obiema ekipami jest taka różnica i Toruń wg mnie powinien powalczyć w tym meczu i jak mawia "Pudzian" - łatwo skóry nie sprzedać.

04/09/2021 17:00 CET
Senegal - Wybrzeże Kości Słoniowej over 151.5
5/10

To będzie mecz z najwyższą jakością ofensywną, do której dołączone będzie wysokie tempo gry. Obie drużyny grają bardzo szybko, ale w przeciwieństwie do innych ekip mają uznanych zawodników na wysokim poziomie. Wcześniej był kurs 157,5 i ja uważam, że był poprawny, a teraz jest okazja z tym overem.

@w4ar nie interesuję się w ogóle siatkówką i nie ogarniam jej.

Siedzi easy. Nie dziękujcie
A w załączeniu drugi z grupy żeby nie było jak mówi nie znam się

Po porazce w wyscigu h2h z Wlokniarzem, zaczelo smierdziec, ale regularnosc i swoj tor zrobily swoje - ostatecznie, łatwiutko :) Mocny masz żuzel, dzieki bo akurat to bym olał, a tu pobralem gotowca :applause:

Po wczorajszych meczach nie widzę innej możliwości jak wygrana Turcji oraz Serbii.

Turcja vs Holandia @1.46
Turcja w całym turnieju radziła sobie świetnie wygrywając większość spotkań do 0 m.in. z Polską, Holandią, Finalndią, Szwecją, Ukrainą. Jeśli chodzi o ostatni mecz to wyglądał lepiej niż pokazuje to wynik całkowity 3:1 dla Serbii. Wszystkie 3 sety były wyrównane i dwa z nich kończyły się na przewagi: 1set: 34-32, 2set: 26-28, 3set: 23-25, 4set: 13:25. Niestety w 3 secie zawodniczka Turcji popełniła kolosalny błąd na zagrywce co kosztowało je bardzo ważnego seta i mogło wpłynąć na kiepską dyspozycję w secie 4.

Holenderki wczoraj pokazały się przyzwoicie i dały się we znaki ekipie Włoszek, ukrywając jednego seta. Spotkanie mimo wszystko potwierdziło, że Włoszki są o klasę lepsze niż ich przeciwniczki wygrywając 3:1 oraz zaliczając sporą różnice punktową. 1set: 18-25, 2set: 25-16, 3set: 17-25, 4set: 19:25.

Dodatkowo w pierwszym meczu przeciwko Holandii, Turcja wygrała 3:0. Biorąc pod uwagę wczorajszą zaciętą walkę z liderkami, uważam, że Turcja będzie dodatkowo zmotywowana by być w pierwszej trójce najlepszych zespołów.

Serbia vs Włochy @1.86

Jak wyżej ostatnie spotkania pokazały, że większe umiejętności posiadają Serbki. Włoszki pomimo sporej różnicy punktowej miały problemy ze słabszym rywalem m.in. w związku ze słabym przyjęciem. W przegranym secie dodatkowo zostawały stłamszone blokiem. W meczu z Serbkami takie błędy nie przejdą. Serbki w meczu z Turcją pokazały zarówno świetną obronę, blokując ataki jednej z najlepiej atakujących zawodniczek tj. Karakurt oraz świetny atak swojej zawodniczki tj. Boskovic, która zaliczyła 39 punktów w meczu. W ostatnim meczu między zespołami Serbia wygrała z Włoszkami 3:0. Dodatkowo można poszukać u innych bukmacherów Boskovic powyżej ilości punktów, która w meczach punktowała 12, 20, 27, 24, 27, 19, 27, 39.

Ja pierd..... King w 7 zawodników, gdzie jeszcze ten Salić im wszystko psuł, ale i tak Spójnia przegrała. Nie mam słów - mam nadzieję, że wkurwienie przebije się na motywacje i lepsze wyniki wkrótce.

05/09/2021 18:30 CET
Trefl Sopot - Cukier Toruń (+13.5)
2.00 (STS)
5/10

Handicap po wynikach sparingowych, ale ja nie uważam, że między obiema ekipami jest taka różnica i Toruń wg mnie powinien powalczyć w tym meczu i jak mawia "Pudzian" - łatwo skóry nie sprzedać.

04/09/2021 17:00 CET
Senegal - Wybrzeże Kości Słoniowej over 151.5
5/10

To będzie mecz z najwyższą jakością ofensywną, do której dołączone będzie wysokie tempo gry. Obie drużyny grają bardzo szybko, ale w przeciwieństwie do innych ekip mają uznanych zawodników na wysokim poziomie. Wcześniej był kurs 157,5 i ja uważam, że był poprawny, a teraz jest okazja z tym overem.

@w4ar nie interesuję się w ogóle siatkówką i nie ogarniam jej.
Ech Senegal znowu dał dupy :/

@barthez01 co sądzisz o zakładzie:
F1 GP Holandii (wyścig)
przynajmniej 18-stu sklas. kierowców (GP Holandii) @1.67- NIE

Warto wziąć go pod uwagę przy tak trudnym torze?

Dzięki za przypomnienie o tym wyścigu.

Kubica nie zostanie [email protected] sts i 3.55 u ruskich
Robert startował tylko w 3 treningu, długo nie jeździł, wczoraj z kwalami razem jakieś 40 kółek na koncie. Ciężki nowy tor, obiekt niedaleko plaży, z tego co ogólnie piszą ludzie z F1 jest problem z przyczepnością, nowy asfalt, nie było tutaj póki co zbyt wiele wyścigów, do tego dochodzi silny wiatr, którzy wrzuca piasek na tor. Zandvoort ma też sporo ostrych zakrętów, gdzie nachylenie łuków dochodzi do 19 stopni. Pierwszy zakręt jest bardzo ciasny, nic do chłopa nie mam, nawet go lubię ale mam nadzieje, że Kubica już na Tarzanie zapierdoli w drugi bolid albo zbierze bandę.

Niestety Senegal zagrał fatalnie, ale tempo było mega wysokie - tylko brak skuteczności. Dlatego ja dalej próbuję to samo.

05/09/2021 13:30 CET
Senegal over 81.5 - Cape Verde
1.85 (STS)
5/10

Dalej wiara w to samo. Senegal wczoraj fatalnie rzucał spod kosza i za trzy, ale tempo było. Dziś z Cape Verde tylko prosi się zwiększać tempo, aby zajechać kolosa Tavaresa. Liczę też, że tym razem o wiele lepiej będzie wpadało za trzy.

05/09/2021 17:00 CET
Wybrzeże Kości Słoniowej - Tunezja over 139.5
1.85 (STS)
5/10

Wybrzeże powinno narzucić szybkie granie, aby męczyć i wyprzedzać starych i mało atletycznych graczy z Tunezji. Wybrzeże ma jakość i jako nieliczna drużyna grając szybko powinna to potrafić wykorzystać, a Tunezja przegrywając/meczu na styk będzie grać szybciej.

@barthez01 co sądzisz o zakładzie:
F1 GP Holandii (wyścig)
przynajmniej 18-stu sklas. kierowców (GP Holandii) @1.67- NIE

Warto wziąć go pod uwagę przy tak trudnym torze?
Warto bo tu nie dosyć że trudny tor to dodatkowo wiatr ma być silny co też dużo zmieni. Poza tym wypadali często w treningach to myślę że dwóch odpadnie, ale nie polecam nie odradzam.

Niestety Senegal zagrał fatalnie, ale tempo było mega wysokie - tylko brak skuteczności. Dlatego ja dalej próbuję to samo.

05/09/2021 13:30 CET
Senegal over 81.5 - Cape Verde
1.85 (STS)
5/10

Dalej wiara w to samo. Senegal wczoraj fatalnie rzucał spod kosza i za trzy, ale tempo było. Dziś z Cape Verde tylko prosi się zwiększać tempo, aby zajechać kolosa Tavaresa. Liczę też, że tym razem o wiele lepiej będzie wpadało za trzy.

05/09/2021 17:00 CET
Wybrzeże Kości Słoniowej - Tunezja over 139.5
1.85 (STS)
5/10

Wybrzeże powinno narzucić szybkie granie, aby męczyć i wyprzedzać starych i mało atletycznych graczy z Tunezji. Wybrzeże ma jakość i jako nieliczna drużyna grając szybko powinna to potrafić wykorzystać, a Tunezja przegrywając/meczu na styk będzie grać szybciej.
@MoviePLK sledze Twoje typy bardziej z ciekawosci, chociaz sporadycznie zdarza mi sie dorzucic cos do kuponu i mam jedna prosbe. Zazwyczaj wrzucasz po 2 bety o bardzo zbliżonych kursach. Czy jestes w stanie jakos stawkowac prawdopodobienstwo wejscia danego typu wg wlasnej oceny? Oczywiscie nie chodzi mi tu o wyliczanie zadnych procentow czy tam stawek, bo to bez sensu. Mam na mysli subiektywną ocenę, ktory z podanych przez Ciebie typow uwazasz za bardziej prawdopodobny. Czasem brakuje np 1 zdarzenia do AKO i wtedy zdarza mi się sięgać do proponowanych na forum typów z różnych dyscyplin. Taka ocena z Twojej strony bylaby bardzo pomocna. Pozdrawiam

:conorsalute:

@MoviePLK sledze Twoje typy bardziej z ciekawosci, chociaz sporadycznie zdarza mi sie dorzucic cos do kuponu i mam jedna prosbe. Zazwyczaj wrzucasz po 2 bety o bardzo zbliżonych kursach. Czy jestes w stanie jakos stawkowac prawdopodobienstwo wejscia danego typu wg wlasnej oceny? Oczywiscie nie chodzi mi tu o wyliczanie zadnych procentow czy tam stawek, bo to bez sensu. Mam na mysli subiektywną ocenę, ktory z podanych przez Ciebie typow uwazasz za bardziej prawdopodobny. Czasem brakuje np 1 zdarzenia do AKO i wtedy zdarza mi się sięgać do proponowanych na forum typów z różnych dyscyplin. Taka ocena z Twojej strony bylaby bardzo pomocna. Pozdrawiam

:conorsalute:

Niestety, ale oba widzę podobnie. Już ostatnio ktoś pytał, co polecam i napisałem Sudan over, który nie wszedł, a ten drugi typ wszedł. Jednak jak chcesz coś dorzucić do kuponu to na Tunezja - WKS na pewno linie o/u będą niższe, niż tylko na over samego Senegalu, gdzie musiałbyś zagrać kurs 1.60-1.65 i nie mniej.

Przeglądając znane forum bukmacherskie natknąłem się na zakład, który sam pograłem biorąc pod uwagę wcześniejsze typy użytkownika, które niejednokrotnie pograłem w przeszłości m.in. wygrana Wesleya So w turnieju Opera Euro Rapid oraz znajomość w temacie szachów.

Chodzi mianowicie o typ na wygraną Alireza Firouzja w turniej Norway Chess @8

Pełna analiza ww. typu na znanym forum bukmacherskim. W skrócie:
Rok temu Firouzja zajął drugie miejsce w ww. turnieju przegrywając z Carlsenem po wyrównanym boju. Firouzja aktualnie bierze udział w internetowym turnieju Aimchess U.S Rapid, gdzie przegrał w półfinale(ale dopiero w armagedonie) i zagra o trzecie miejsce. Według autora typu tempo rapidowe jest najgorszym tempem dla Firouzji, co może świadczyć o aktualnie wysokiej formie zawodnika. Dodatkowo Carlsen i Nepomniachtchi tj. przewidywani zwycięzcy turnieju, w listopadzie zagrają ze sobą mecz o mistrzostwo świata. Może mieć to wpływ na ww. turniej ponieważ muszą uważać ze swoim przygotowaniem debiutowym i to co najlepsze raczej zostawią na ten wielki mecz.

Biorąc pod uwagę wiedzę oraz typy ww. użytkownika, ciężko nie zarekomendować ww. typu biorąc pod uwagę duży kurs, który jest wyższy niż być powinien, w związku z okolicznościami wymienionymi przez autora typu.

Warto bo tu nie dosyć że trudny tor to dodatkowo wiatr ma być silny co też dużo zmieni. Poza tym wypadali często w treningach to myślę że dwóch odpadnie, ale nie polecam nie odradzam.
Jak zagrałeś, to na styk weszło

Speedway: Dauga vs Opole - 2 @1,6 STS

Jeszcze chyba 1,52 jest , jak wystawią inni max 1,3 będzie.

Opole wzmocnione Świdnickim który pojedzie za Brzozowskiego pod 1 i Kowalskim jako juniorem z Czewy. Do tego Kudriaszowa tor to jest i notuje tam dobre występy.

Z tego samego meczu:

F.Gusts 8,5 - 2 @1,8

Jak Dauga ma się postawić to młody musi zrobić +10

Speedway: Dauga vs Opole - 2 @1,6 STS

Jeszcze chyba 1,52 jest , jak wystawią inni max 1,3 będzie.

Opole wzmocnione Świdnickim który pojedzie za Brzozowskiego pod 1 i Kowalskim jako juniorem z Czewy. Do tego Kudriaszowa tor to jest i notuje tam dobre występy.

Z tego samego meczu:

F.Gusts 8,5 - 2 @1,8

Jak Dauga ma się postawić to młody musi zrobić +10

Pierwsze easy 43-47 -> Świdnicki 15pkt, za Kowalskiego jechał Tonder 8pkt plus na sprzęcie Świdnickiego Polis zrobił 3,3

Drugie niestety nie weszło (2,2,1,2,0) 7 zrobił młody co wiązało się z tym że Świdnicki spadł pod 6 i trzy razy ograł młodego i trener rzucał go 3 biegi na 4 tor najsłabszy z którego tylko Świdnicki dawał radę, nawet Michaiłow z niego nie wygrał

Back