Inne dyscypliny (bez piłki nożnej, MMA) koszykówka, tenis, etc.

Betclic i kurs 1.57 że Lisek będzie bez medalu jak dla mnie ezzz choć szkoda ale Polak ledwo za 3 próba skoczyl 5.65 gdzie przez kwalifikacje które stały na niebotycznym poziomie wręcz przeszło aż 11 zawodników że skokiem 5.75.... O medal tutaj będzie bardzo bardzo ciężko zatem

Zuzel @1.88 (Etoto)

Laguta - Woffinden 1
Vaculik - Fricke 1
Czugunov - Kasprzak 1

Po dluzszym czasie pogrywam zuzel. Wczoraj plusik, zobaczymy jak dzis pojdzie.
W duzej mierze bazuje na wczorajszych wynikach. Laguta zaledwie raz przyjechal wczoraj na 3 pozycji (w finale), a tak caly czas 1-2 pozycja. Tai wczoraj tragicznie, zaledwie 5pkt - dzis powinno byc lepiej, ale Artiom wczoraj blyszczal. Vaculik poza 0 w pierwszym wyscigu, pozniej trzy "3" i do polfinalu wszedl z "10" - Fricke wczoraj zdobywal punkty tylko w wyscigach z ogonem stawki - wczoraj 6, bez awansu do finalu. Czugunow wczoraj 4, Kasprzak rowne "0" w tym defekt i tasma. Gleb powinien uzbierac te kilka pkt na swoim torze.

Zuzel @1.88 (Etoto)

Laguta - Woffinden 1
Vaculik - Fricke 1
Czugunov - Kasprzak 1

Po dluzszym czasie pogrywam zuzel. Wczoraj plusik, zobaczymy jak dzis pojdzie.
W duzej mierze bazuje na wczorajszych wynikach. Laguta zaledwie raz przyjechal wczoraj na 3 pozycji (w finale), a tak caly czas 1-2 pozycja. Tai wczoraj tragicznie, zaledwie 5pkt - dzis powinno byc lepiej, ale Artiom wczoraj blyszczal. Vaculik poza 0 w pierwszym wyscigu, pozniej trzy "3" i do polfinalu wszedl z "10" - Fricke wczoraj zdobywal punkty tylko w wyscigach z ogonem stawki - wczoraj 6, bez awansu do finalu. Czugunow wczoraj 4, Kasprzak rowne "0" w tym defekt i tasma. Gleb powinien uzbierac te kilka pkt na swoim torze.
---

Laguta i Czugunov na plus. Vaculik po trojce w pierwszym wyscigu pozniej dramat - pogubione pkt z koncowka stawki, dodatkowo w wyscigu H2H z Fricke ktory ostatecznie zadecydowal, mimo dobrego pola, daje sie poniesc i przyjezdza za rywalem...

K. Anderson drewniak wiadomo ale kurs 1.88 z mlodzieniaszkiem Brooksby nic tylko grać... Spotkali się w finale 2 tyg temu było 2 - 0 i Brooksby grał turniej życia teraz 2 porażki z Kokinakisem i Blanchem i przyjeżdża do Waszyngtonu... Takie turnieje to jeszcze dla niego za wcześnie i Anderson mu to dziś ładnie wypersfaduje. Polecam

siatkówka
Włochy vs Argentyna
Typ: Argentyna wygra @3.10 betsson

Argentyna mocno ostatnio rozpędzona. Pokonała Stany Zjednoczone i Francje chociażby. Włosi na drodzę oprócz Polaków mieli łatwiejszych rywali a Argentyna do nich na pewno nie należy patrząc na ostatnie wyniki. Kurs @3.10 według mnie to promocja i żal nie zagrać za drobne.

siatkówka
Włochy vs Argentyna

Argentyna mocno ostatnio rozpędzona. Pokonała Stany Zjednoczone i Francje chociażby. Włosi na drodzę oprócz Polaków mieli łatwiejszych rywali a Argentyna do nich na pewno nie należy patrząc na ostatnie wyniki. Kurs @3.10 według mnie to promocja i żal nie zagrać za drobne.
Może i tak jak dla mnie 4 sety to pewniak.. Argentyna tutaj gra pięknie aczkolwiek Włosi będą bardzo grozni przed igrzyska i do tego zlali 2 razy Argentyńczyk oddając im 1 seta... Wiadomo towarzyskie ale składy były już olimpijskie... Ja chyba wolę spróbować Francję po 3.45 która się rozpedzila chyba na dobre, grała tutaj już z tuzami kiedy my obijalismy słupki do tego klątwa Polaków w ćwierćfinałach....

K. Anderson drewniak wiadomo ale kurs 1.88 z mlodzieniaszkiem Brooksby nic tylko grać... Spotkali się w finale 2 tyg temu było 2 - 0 i Brooksby grał turniej życia teraz 2 porażki z Kokinakisem i Blanchem i przyjeżdża do Waszyngtonu... Takie turnieje to jeszcze dla niego za wcześnie i Anderson mu to dziś ładnie wypersfaduje. Polecam
Niezrozumiałe. Anderson kilka piłek na seta 1 na 7-5 później Tb 4-1 i gościa odcina... Dla mnie to smierdzialo ustawka... Ale huj z tym jest tyle gry. Na odrobiebie gram taśmę na igrzyska dużo do gry
Meksyk aw w nogę 2.75
4 sety argentyna Włochy 1.45
4 sety Francja polska 1.45
Dania ręczna 1.50
Australia kosz 1.25
Niemcy 1x reczna 1.60

siatkówka
Włochy vs Argentyna

✔️✔️✔️

Miałem nie grać nic poza piłka nożna i mma i jestem zmienny widzę jak baba, ale kusi mnie pograć jeszcze na tych IO mecz naszych Polaków dziś z Francja.

Gram, że Polska z Francja w meczu będzie powyżej 185,5 punktów po kursie @2.10

Uważam, że ten mecz będzie bardz zacięty i nawet jeśli nie będzie 5 setów to w 4 setach uważam są w stanie spokojnie pokryć tą linie po wyrównanych setach, które będą na pewno.

Niezrozumiałe. Anderson kilka piłek na seta 1 na 7-5 później Tb 4-1 i gościa odcina... Dla mnie to smierdzialo ustawka... Ale huj z tym jest tyle gry. Na odrobiebie gram taśmę na igrzyska dużo do gry
Meksyk aw w nogę 2.75
4 sety argentyna Włochy 1.45
4 sety Francja polska 1.45
Dania ręczna 1.50
Australia kosz 1.25
Niemcy 1x reczna 1.60
Ty to masz kurde pecha Moranes,znowu 1 nie wchodzi…

Ty to masz kurde pecha Moranes,znowu 1 nie wchodzi…
Za to Francję trafiłem na czysto z czego akurat dumny nie mogę być.... Z 2 strony jak taki Egipt może grać w półfinale w rękę.... Meksyk ok karne loteria ale Niemcy tak odjebac po takich bojach w grupie....

Miałem nie grać nic poza piłka nożna i mma i jestem zmienny widzę jak baba, ale kusi mnie pograć jeszcze na tych IO mecz naszych Polaków dziś z Francja.

Gram, że Polska z Francja w meczu będzie powyżej 185,5 punktów po kursie @2.10

Uważam, że ten mecz będzie bardz zacięty i nawet jeśli nie będzie 5 setów to w 4 setach uważam są w stanie spokojnie pokryć tą linie po wyrównanych setach, które będą na pewno.
✔️✔️✔️

Jeden z ostatnich kuponów na igrzyskach
ROSJA 2.25 z Brazylia
Francja 1.50 z Argentyna.. Koniec przygody siatkarzy z Ameryki Płd, Francja od meczu o być albo nie być wygląda tutaj jak Złoty Medalista
Francja 1.40 z Egiptem no już bez jaj Egipt i tak tu za dużo namieszal
To pójdzie gdzieś za 200
Do zastanowinia napewno jakiś handicap Australijczykow z USA, Dania w rękę z Hiszpana i, Kobiety Serbia z Wloszkami min 4 sety (częste Tb w ich wykonaniu i równe formy obu ekip) i może że Słowenia zaskoczy Francję.... Hmmm

Aha i jako że dziś grałem przeciwko Polsce że wzgledu raczej ze wierzyłem w tą klątwę ćwierćfinału i widziałem mecz Francji z Rosją o przeżycie i zacięty bój z Brazylia Zabojadow i wiem że są w formie medalowej więc teraz zagram patriotyczne
Andrejczyk 1-2 kurs 1.80
NOWICKI 1-3 kurs 1. 45
4-400 Aniołki Matusinskiego 1-3 1.45
Tak więc aby medalowo

Aha i jako że dziś grałem przeciwko Polsce że wzgledu raczej ze wierzyłem w tą klątwę ćwierćfinału i widziałem mecz Francji z Rosją o przeżycie i zacięty bój z Brazylia Zabojadow i wiem że są w formie medalowej więc teraz zagram patriotyczne
Andrejczyk 1-2 kurs 1.80
NOWICKI 1-3 kurs 1. 45
4-400 Aniołki Matusinskiego 1-3 1.45
Tak więc aby medalowo
Andrejczyk ma uszkodzony brak, w eliminacjach poszła na całość żeby załatwić temat w pierwszym rzucie i sama przyznała ze mocno liczy na fizjo i doprowadzenie jej do jako takiej użyteczności przez te dwa czy trzy dni jakie dzieliły eliminacje od finału. Ja bym odpuścił

Andrejczyk ma uszkodzony brak, w eliminacjach poszła na całość żeby załatwić temat w pierwszym rzucie i sama przyznała ze mocno liczy na fizjo i doprowadzenie jej do jako takiej użyteczności przez te dwa czy trzy dni jakie dzieliły eliminacje od finału. Ja bym odpuścił
Uuu za późno w takim razie będzie ciężko ale fajna kobitka będę trzymał kciuki za nią i za tych fizjoterapeutow

Attachments

• Screenshot_20210803_212913_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210803_212913_com.instagram.android.jpg
    258.6 KB · Views: 61
Siatkówka
Włochy K vs Serbia K
TYP: Ponad 170,5 punktów @1.40
Analiza bardzo krótka: 8 ostatnich meczy między tymi ekipami to co najmniej 4 sety a dziś nie sądzę aby było inaczej patrząc na wyrównany poziom tych ekip.

Piłka ręczna
Szwecja (K) - Korea Południowa (K)
TYP: Powyżej 55,5 bramek @1.40
Patrząc na dziurawą defensywe Korei i średnią 30 bramek na mecz Szwedek przy czym Korea też potrafi sporo trafiać uważam, że ta linia zostanie spokojnie pokryta.

Siatkówka
Włochy K vs Serbia K
TYP: Ponad 170,5 punktów @1.40
Analiza bardzo krótka: 8 ostatnich meczy między tymi ekipami to co najmniej 4 sety a dziś nie sądzę aby było inaczej patrząc na wyrównany poziom tych ekip.

Piłka ręczna
Szwecja (K) - Korea Południowa (K)
TYP: Powyżej 55,5 bramek @1.40
Patrząc na dziurawą defensywe Korei i średnią 30 bramek na mecz Szwedek przy czym Korea też potrafi sporo trafiać uważam, że ta linia zostanie spokojnie pokryta.
Barthez, Kolego, nie zrozum mnie źle...
ale chyba wygląda mi to na początki uzależnienia od hazardu.

Mi też włoski z serbkami over 3,5 seta i Brazylijki zamykają tasiemke na 1250 i jestem jakoś bardzo spokojny... Start za moment

@barthez01 i weź tu zrozum kobiety... Jakbym miał grać 3-0 to w stronę wloszek..... 4 set 9-13 i tracą seria w jednym ustawieniu 6 pkt w najważniejszym meczu ostatnich lat.....

Według logiki i analizy ten typ powinien wejść na miękko, ale co zrobić.
Proponowałbym ci podliczyć każdy poszczególny sport który grasz w dzienniku i wtedy będziesz miał czarno na białym na którym sporcie zarabiasz najwięcej a który powoduje największe straty i wtedy zdecydować na czym się skupić. To jak grasz teraz woła o pomstę do nieba. Grasz codziennie po kilka zdarzeń co mija się z celem. Analizuj mniej a dokładniej, graj rzadziej i bezpieczniej. Osobiście puszczam kupony raz w tygodniu a i tak mam wrażenie że powinienem grać jeszcze rzadziej, nie wyobrażam sobie grania dzień w dzień. Nie daj by bukmacherka cię pozbadła, a puszczając tyle zakładów w tak krótkim czasie możesz do tego doprowadzić. Powodzenia w dalszej rozkmince bukmacherskiego świata :beer:

Back