gostyniak
Jungle Fight Middleweight
+,-,-Żużel liga szwedzka warto spróbować i postawić na wygrane;
Gislaved handi(+0,5),
Vastervik
Vetlanda- tu spodziewam się dużego wyniku dla chętnych można spróbować handi -8,5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
+,-,-Żużel liga szwedzka warto spróbować i postawić na wygrane;
Gislaved handi(+0,5),
Vastervik
Vetlanda- tu spodziewam się dużego wyniku dla chętnych można spróbować handi -8,5
---Zuzel @1.88 (Etoto)
Laguta - Woffinden 1
Vaculik - Fricke 1
Czugunov - Kasprzak 1
Po dluzszym czasie pogrywam zuzel. Wczoraj plusik, zobaczymy jak dzis pojdzie.
W duzej mierze bazuje na wczorajszych wynikach. Laguta zaledwie raz przyjechal wczoraj na 3 pozycji (w finale), a tak caly czas 1-2 pozycja. Tai wczoraj tragicznie, zaledwie 5pkt - dzis powinno byc lepiej, ale Artiom wczoraj blyszczal. Vaculik poza 0 w pierwszym wyscigu, pozniej trzy "3" i do polfinalu wszedl z "10" - Fricke wczoraj zdobywal punkty tylko w wyscigach z ogonem stawki - wczoraj 6, bez awansu do finalu. Czugunow wczoraj 4, Kasprzak rowne "0" w tym defekt i tasma. Gleb powinien uzbierac te kilka pkt na swoim torze.
Może i tak jak dla mnie 4 sety to pewniak.. Argentyna tutaj gra pięknie aczkolwiek Włosi będą bardzo grozni przed igrzyska i do tego zlali 2 razy Argentyńczyk oddając im 1 seta... Wiadomo towarzyskie ale składy były już olimpijskie... Ja chyba wolę spróbować Francję po 3.45 która się rozpedzila chyba na dobre, grała tutaj już z tuzami kiedy my obijalismy słupki do tego klątwa Polaków w ćwierćfinałach....siatkówka
Włochy vs Argentyna
Typ: Argentyna wygra @3.10 betsson
Argentyna mocno ostatnio rozpędzona. Pokonała Stany Zjednoczone i Francje chociażby. Włosi na drodzę oprócz Polaków mieli łatwiejszych rywali a Argentyna do nich na pewno nie należy patrząc na ostatnie wyniki. Kurs @3.10 według mnie to promocja i żal nie zagrać za drobne.
Niezrozumiałe. Anderson kilka piłek na seta 1 na 7-5 później Tb 4-1 i gościa odcina... Dla mnie to smierdzialo ustawka... Ale huj z tym jest tyle gry. Na odrobiebie gram taśmę na igrzyska dużo do gryK. Anderson drewniak wiadomo ale kurs 1.88 z mlodzieniaszkiem Brooksby nic tylko grać... Spotkali się w finale 2 tyg temu było 2 - 0 i Brooksby grał turniej życia teraz 2 porażki z Kokinakisem i Blanchem i przyjeżdża do Waszyngtonu... Takie turnieje to jeszcze dla niego za wcześnie i Anderson mu to dziś ładnie wypersfaduje. Polecam
siatkówka
Włochy vs Argentyna
Typ: Argentyna wygra @3.10 betsson
Argentyna mocno ostatnio rozpędzona. Pokonała Stany Zjednoczone i Francje chociażby. Włosi na drodzę oprócz Polaków mieli łatwiejszych rywali a Argentyna do nich na pewno nie należy patrząc na ostatnie wyniki. Kurs @3.10 według mnie to promocja i żal nie zagrać za drobne.
Ty to masz kurde pecha Moranes,znowu 1 nie wchodzi…Niezrozumiałe. Anderson kilka piłek na seta 1 na 7-5 później Tb 4-1 i gościa odcina... Dla mnie to smierdzialo ustawka... Ale huj z tym jest tyle gry. Na odrobiebie gram taśmę na igrzyska dużo do gry
Meksyk aw w nogę 2.75
4 sety argentyna Włochy 1.45
4 sety Francja polska 1.45
Dania ręczna 1.50
Australia kosz 1.25
Niemcy 1x reczna 1.60
Za to Francję trafiłem na czysto z czego akurat dumny nie mogę być.... Z 2 strony jak taki Egipt może grać w półfinale w rękę.... Meksyk ok karne loteria ale Niemcy tak odjebac po takich bojach w grupie....Ty to masz kurde pecha Moranes,znowu 1 nie wchodzi…
Miałem nie grać nic poza piłka nożna i mma i jestem zmienny widzę jak baba, ale kusi mnie pograć jeszcze na tych IO mecz naszych Polaków dziś z Francja.
Gram, że Polska z Francja w meczu będzie powyżej 185,5 punktów po kursie @2.10
Uważam, że ten mecz będzie bardz zacięty i nawet jeśli nie będzie 5 setów to w 4 setach uważam są w stanie spokojnie pokryć tą linie po wyrównanych setach, które będą na pewno.
Andrejczyk ma uszkodzony brak, w eliminacjach poszła na całość żeby załatwić temat w pierwszym rzucie i sama przyznała ze mocno liczy na fizjo i doprowadzenie jej do jako takiej użyteczności przez te dwa czy trzy dni jakie dzieliły eliminacje od finału. Ja bym odpuściłAha i jako że dziś grałem przeciwko Polsce że wzgledu raczej ze wierzyłem w tą klątwę ćwierćfinału i widziałem mecz Francji z Rosją o przeżycie i zacięty bój z Brazylia Zabojadow i wiem że są w formie medalowej więc teraz zagram patriotyczne
Andrejczyk 1-2 kurs 1.80
NOWICKI 1-3 kurs 1. 45
4-400 Aniołki Matusinskiego 1-3 1.45
Tak więc aby medalowo
Uuu za późno w takim razie będzie ciężko ale fajna kobitka będę trzymał kciuki za nią i za tych fizjoterapeutowAndrejczyk ma uszkodzony brak, w eliminacjach poszła na całość żeby załatwić temat w pierwszym rzucie i sama przyznała ze mocno liczy na fizjo i doprowadzenie jej do jako takiej użyteczności przez te dwa czy trzy dni jakie dzieliły eliminacje od finału. Ja bym odpuścił
Oj bardzo fajnaUuu za późno w takim razie będzie ciężko ale fajna kobitka będę trzymał kciuki za nią i za tych fizjoterapeutow

Oj bardzo fajna![]()
Siatkówka
Włochy K vs Serbia K
TYP: Ponad 170,5 punktów @1.40
Analiza bardzo krótka: 8 ostatnich meczy między tymi ekipami to co najmniej 4 sety a dziś nie sądzę aby było inaczej patrząc na wyrównany poziom tych ekip.
Barthez, Kolego, nie zrozum mnie źle...Piłka ręczna
Szwecja (K) - Korea Południowa (K)
TYP: Powyżej 55,5 bramek @1.40
Patrząc na dziurawą defensywe Korei i średnią 30 bramek na mecz Szwedek przy czym Korea też potrafi sporo trafiać uważam, że ta linia zostanie spokojnie pokryta.
No to właśnie jesteś w błędzie Kolego, wysłałem bo miałem chwilę na analizę i wydaje mi się to dość pewne. SerioBarthez, Kolego, nie zrozum mnie źle...
ale chyba wygląda mi to na początki uzależnienia od hazardu.

No to właśnie jesteś w błędzie Kolego, wysłałem bo miałem chwilę na analizę i wydaje mi się to dość pewne. Serio![]()

Mam urlop, dziewczyna w robocie więc przy chwili czasu mam czas na analizę i wysłanie, ale zaraz i tak zmykam na siłownie a potem na ryby jadę także spokojnie, użalenienie dalekie ode mnie :)
Według logiki i analizy ten typ powinien wejść na miękko, ale co zrobić.@barthez01 i weź tu zrozum kobiety... Jakbym miał grać 3-0 to w stronę wloszek..... 4 set 9-13 i tracą seria w jednym ustawieniu 6 pkt w najważniejszym meczu ostatnich lat.....
Proponowałbym ci podliczyć każdy poszczególny sport który grasz w dzienniku i wtedy będziesz miał czarno na białym na którym sporcie zarabiasz najwięcej a który powoduje największe straty i wtedy zdecydować na czym się skupić. To jak grasz teraz woła o pomstę do nieba. Grasz codziennie po kilka zdarzeń co mija się z celem. Analizuj mniej a dokładniej, graj rzadziej i bezpieczniej. Osobiście puszczam kupony raz w tygodniu a i tak mam wrażenie że powinienem grać jeszcze rzadziej, nie wyobrażam sobie grania dzień w dzień. Nie daj by bukmacherka cię pozbadła, a puszczając tyle zakładów w tak krótkim czasie możesz do tego doprowadzić. Powodzenia w dalszej rozkmince bukmacherskiego świataWedług logiki i analizy ten typ powinien wejść na miękko, ale co zrobić.