Podwieszony III Zlot Cohones na KSW 34 i UFC 197 !!!

Panowie,będę dokładnie o 12.Korki na mieście...
12508729_1219348044747702_1404750525666489202_n.jpg

Dobra bez pierdolenia zbędnego. Jest gdzieś jakaś zbiórka wcześniej. Czy od razu do tego PiwPaw? Przy wejściu jakieś specjalne hasło: Okoń? czy pokierują mnie jak powiem, ze od Gienka jestem?

Dobra bez pierdolenia zbędnego. Jest gdzieś jakaś zbiórka wcześniej. Czy od razu do tego PiwPaw? Przy wejściu jakieś specjalne hasło: Okoń? czy pokierują mnie jak powiem, ze od Gienka jestem?
Wchodzisz na "największe kasztany rosną na placu Pigalle" będziemy prędzej w Piwpawie

Ej, mógłby ktoś wziąć jakby co dodatkowy kabel hdmi. Murasa 1.5 m powinien wystarczyć (podziękowania dla niego też za laptopa), ale kto wie.
A kto ma FP? :-D

Ej, mógłby ktoś wziąć jakby co dodatkowy kabel hdmi. Murasa 1.5 m powinien wystarczyć (podziękowania dla niego też za laptopa), ale kto wie.
A kto ma FP? :-D
Ja i na UFC być powinienem
Mam 3 metrowy kabel, styknie?

Panowie, tak dla pewności - ilość miejsc jest ograniczona, czy w razie czego mogę wpaść z bratem, który też się jara MMA, ale nie ma tutaj konta? Coś kojarzę, że jak pisaliście o poprzednich zlotach, to nei było problemu, ale wolę się upewnić :wink:
Jakby co, to ja też mam FP ;)

Panowie, tak dla pewności - ilość miejsc jest ograniczona, czy w razie czego mogę wpaść z bratem, który też się jara MMA, ale nie ma tutaj konta? Coś kojarzę, że jak pisaliście o poprzednich zlotach, to nei było problemu, ale wolę się upewnić :wink:
Jakby co, to ja też mam FP ;)
Wolałbym siostrę, ale brat też może być. Miejsca z górką mamy, a selekcji nie ma.

Uściślijcie proszę dwie kwestii, w których lokalach od której jest plan bo się pogubiłem.

60km do puławskiej, nadjeżdżamy, grzejcie chińczyka!

Back