Comber
UFC Middleweight
Adonis już przyszykowany :DRobię się na bóstwo u barbera. Szkoda, że to bóstwo to Bachus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Adonis już przyszykowany :DRobię się na bóstwo u barbera. Szkoda, że to bóstwo to Bachus.
Macie obok Sogo tak że tegoLiczysz ze coś wyrwiesz dzisiejszej nocy?

Sorry, nie gustuje w bliskowschodnim typie urody.Liczysz ze coś wyrwiesz dzisiejszej nocy?
Wchodzisz na "największe kasztany rosną na placu Pigalle" będziemy prędzej w PiwpawieDobra bez pierdolenia zbędnego. Jest gdzieś jakaś zbiórka wcześniej. Czy od razu do tego PiwPaw? Przy wejściu jakieś specjalne hasło: Okoń? czy pokierują mnie jak powiem, ze od Gienka jestem?
No chyba cię HBombą potraktowaliWchodzisz na "największe kasztany rosną na placu Pigalle" będziemy prędzej w Piwpawie

Follow the screamsNo chyba cię HBombą potraktowali
A do City?
Z moim Angielskim prędzej wyjdzie"Hail Hitler"Follow the screams
Jak tak, to będziemy puszczali piosenki Honoru i Konkwisty 88Z moim Angielskim prędzej wyjdzie"Hail Hitler"
Uważaj żeby UFC nam streama nie wywaliłoJak tak, to będziemy puszczali piosenki Honoru i Konkwisty 88

FavelobusFavela w busie. Nadjeżdżamy.
Ja i na UFC być powinienemEj, mógłby ktoś wziąć jakby co dodatkowy kabel hdmi. Murasa 1.5 m powinien wystarczyć (podziękowania dla niego też za laptopa), ale kto wie.
A kto ma FP? :-D
BierzJa i na UFC być powinienem
Mam 3 metrowy kabel, styknie?

Wolałbym siostrę, ale brat też może być. Miejsca z górką mamy, a selekcji nie ma.Panowie, tak dla pewności - ilość miejsc jest ograniczona, czy w razie czego mogę wpaść z bratem, który też się jara MMA, ale nie ma tutaj konta? Coś kojarzę, że jak pisaliście o poprzednich zlotach, to nei było problemu, ale wolę się upewnić
Jakby co, to ja też mam FP ;)
Będzie dużo okazji do nawodnieniaTopimy się kurwa. Przyjeżdżamy odwodnieni.
PomożemyTopimy się kurwa. Przyjeżdżamy odwodnieni.
My z Murasem będziemy koło 16.30 w okolicyTopimy się kurwa. Przyjeżdżamy odwodnieni.
Musicie popracować nad inną nazwą, może być tylko jedna favela.Wlkp fawela w pociągu
Polecam Wielkopolskie StocktonMusicie popracować nad inną nazwą, może być tylko jedna favela.