Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie. @Mateusz Smoter, @Cloud, @Jakub Bijan was nie będzie?Tak liczna ekipa, a nie będzie ani jednego przedstawiciela redaktorów/ moderatorów? Wstydźcie się, panowie ;)
Miszona na 100% nie będzie Matszo na 95% też nie

To może jakiś banik za promowanie wrażej korporacji?Miszona na 100% nie będzie Matszo na 95% też nie![]()
Co to za miganie się od obowiązków względem honoru własnego i ojczyzny?Nie wiem skąd mnie wziąłeś![]()
Niestety, w ogóle mnie nie będzie, także na gali.
Patrzcie ludziska, chłopak sobie na UFC leci do Stanów i się nawet nie pochwalił!Niestety, w ogóle mnie nie będzie, także na gali.

Budżet musi się dopiąć na wypłatę dla Mameda i Pudziao na kolejnej gali, więc KSW after się skończy o 2:15będzie szedł na after po ksw

@Mateusz Smoter w czwartek idę na wykład o diecie więc jak coś to mogę ci dietkę zaplanować na zlocieTo przez Was, hejterzy. @Mateusz Smoter się ostatnio nasłuchał, co wywiad wrzucił, to tylko o brzuchu i otyłości. Weszliście mu do głowy, jak Conor Żozemu!
Mateusz, wbijaj, ja jestem grubszy, więc przyjmę wszystkie liście hejtu na siebie![]()

City 24Jeśli można to prosiłbym o adres miejsca gdzie spotykamy się na UFC po KSW. Było już zapewne 17 razy podawane, TAK WIEM
@midern @Dooży&Grooby @supermario czym transportujecie się do w/w miejsca ? Jeszcze nie ogarniałem dojazdu a w Warszawie jestem biedny, nie to co w Krakowie gdzie dość dobrze znam miasto, no powiedzmy, że centrum i jego okolice![]()
City 24
Wpisz w google UBERKurde, co? Mów jaśniej, ja nie Warszawiak
To ma coś wspólnego z Oveeremem?![]()
Mam identycznie jak Ty. Jak Krakow nawet ogarniam, tak w Wawie sam się nie poruszałem. My lecimy do Mariusza zrzucić sprzęt, ew. coś zgrac do neta i wtedy jakoś dostaniemy się na zlot. Może z nami byś skoczył, ale to @Dooży&Grooby niech mówi.@midern @Dooży&Grooby @supermario czym transportujecie się do w/w miejsca ? Jeszcze nie ogarniałem dojazdu a w Warszawie jestem biedny, nie to co w Krakowie gdzie dość dobrze znam miasto, no powiedzmy, że centrum i jego okolice![]()
Taka aplikacja do zamawiania przewozu osób, podpinasz kartę, zamawiasz kierowcę i wiezie cie z punktu A do punktu B, hajs ściąga z konta. Bardzo przyjemne i wygodne narzędzie :)Kurde, co? Mów jaśniej, ja nie Warszawiak
To ma coś wspólnego z Oveeremem?![]()
Mamy miejsca w tym jakby namiocieJest bezpośredni autobus nocny N33 jedzie koło Torwaru i musicie wysiąść na przystanku Krucza, cofnąć się do ronda i przejść na drugą stronę, przejść przez park i jesteście w City 24. Przed budynkiem jest rozstawiony jakby namiot.