Podwieszony III Zlot Cohones na KSW 34 i UFC 197 !!!

Służba nie drużba... ale jak wybierają się na Torwar, to może dotrą na afterek?
A @Tidzej ? Nie komentuje chyba teraz, to może wpadnie?
I coś tu pisaliście o zaproszeniu Daniela? Ma z nim ktoś kontakt, żeby na browara go ściągnąć?

Ja spróbuję ściągnąć jednego zajebistego zawodnika. Dowiem się tylko czy się w ogóle wybiera.

To przez Was, hejterzy. @Mateusz Smoter się ostatnio nasłuchał, co wywiad wrzucił, to tylko o brzuchu i otyłości. Weszliście mu do głowy, jak Conor Żozemu!
Mateusz, wbijaj, ja jestem grubszy, więc przyjmę wszystkie liście hejtu na siebie :lol:

Jeśli można to prosiłbym o adres miejsca gdzie spotykamy się na UFC po KSW. Było już zapewne 17 razy podawane, TAK WIEM :crazy:
@midern @Dooży&Grooby @supermario czym transportujecie się do w/w miejsca ? Jeszcze nie ogarniałem dojazdu a w Warszawie jestem biedny, nie to co w Krakowie gdzie dość dobrze znam miasto, no powiedzmy, że centrum i jego okolice :wink:

Wszystkim podróżującym do Warszawy (w tym sobie samemu) przypominam - podróż koleją/autobusem nie sprzyja komfortowej "dwójce", dlatego weźcie sobie do serca pierwszy wers Wieszcza:

Jeśli można to prosiłbym o adres miejsca gdzie spotykamy się na UFC po KSW. Było już zapewne 17 razy podawane, TAK WIEM :crazy:
@midern @Dooży&Grooby @supermario czym transportujecie się do w/w miejsca ? Jeszcze nie ogarniałem dojazdu a w Warszawie jestem biedny, nie to co w Krakowie gdzie dość dobrze znam miasto, no powiedzmy, że centrum i jego okolice :wink:
City 24

Mam identycznie jak Ty. Jak Krakow nawet ogarniam, tak w Wawie sam się nie poruszałem. My lecimy do Mariusza zrzucić sprzęt, ew. coś zgrac do neta i wtedy jakoś dostaniemy się na zlot. Może z nami byś skoczył, ale to @Dooży&Grooby niech mówi.

Jest bezpośredni autobus nocny N33 jedzie koło Torwaru i musicie wysiąść na przystanku Krucza, cofnąć się do ronda i przejść na drugą stronę, przejść przez park i jesteście w City 24. Przed budynkiem jest rozstawiony jakby namiot.

Jest bezpośredni autobus nocny N33 jedzie koło Torwaru i musicie wysiąść na przystanku Krucza, cofnąć się do ronda i przejść na drugą stronę, przejść przez park i jesteście w City 24. Przed budynkiem jest rozstawiony jakby namiot.
Mamy miejsca w tym jakby namiocie

Back