Miszon
Grabarz
Ja odpadam. Może na Diaza dotręA @Miszon , @mateusz19191010 , @Gaara (z dojczlandu nie jest daleko...), @mmag, @Majkelos, @Masta Blasta ? No kurwa ziomeczki...
Ale @Wewiur będzie więc to się liczy!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja odpadam. Może na Diaza dotręA @Miszon , @mateusz19191010 , @Gaara (z dojczlandu nie jest daleko...), @mmag, @Majkelos, @Masta Blasta ? No kurwa ziomeczki...

Ja odpadam, aktualnie wnerwiam się na nowy plan studiów :P Może na następny zlot wbije, tylko szybciej będę organizował sobie dojazd i z kim dojeżdżać :DA @Miszon , @mateusz19191010 , @Gaara (z dojczlandu nie jest daleko...), @mmag, @Majkelos, @Masta Blasta ? No kurwa ziomeczki...
Skąd w ogóle jest odjazd?@Comber @Masu @MMAkłowicz @Seven25
Panowie proponuję zbiórkę w galerii krakowskiej przy kebabie na górze o godz. 11.00 strzelimy jakieś piwko przed odlotem i może jakaś delikatna szamka, co Wy na to?
pewnie z dworca przy galeriiSkąd w ogóle jest odjazd?
Z dworca przy GK.Skąd w ogóle jest odjazd?
Nie mam pojęcia jak to jest z przystankami MPK, a odjazd jest z płyty górnej dworca.@Orest - z jednej z płyt RDA, tak? Czy Polski Bus nie ma tam wjazdu i staje w zatoczkach MPK?
Podeślij numer ma maila to puszczę Ci smsa. orest. budo @ gmail. comOk, jakoś Was znajdę :)
Pewnie hajs się nie zgadzałDlaczego ?
UWAGA WAŻNY KOMUNIKAT:
Ja i @SCStunner wyjezdzamy z Konina pociągiem w sobotę. Jeżeli jakiś zagubiony Cohonesowicz jedzie z WLKP też pociągiem to proszę o info.
Owszem kuhwa, przecie pisałem, ze sie pojawie:D @DickNiaz zdrówko wypijemy;)Takie male podsumowanie:
@Gienek
@Suchar
@MuraS
@Orest
@Masu
@Comber
@JŻuberek
@Wewiur
@MMAkłowicz
@Perfumiarz
@Vic3k
@Seven25
@DickNiaz
@SCStunner
@d-amian-enp
@PioTRTek
@Przemek
@halibut
@Charles Bronson
@mat01
+ po gali w city
@Dooży&Grooby
@midern
@supermario
@VoRaNeK
kogos pominalem?
Krakowska Favela walkę Nejta obejrzy już z Polskiego Busa prawdopodobnie, więc nie będziemy mogli pośmiać się z poddanych Krula :DWidzę, że dużo fanów Króla będzie, jak reszta zniesie kolejną wygraną w rekordzie? :)
Na szczęście będą pijani, wtedy mniej boli:DWidzę, że dużo fanów Króla będzie, jak reszta zniesie kolejną wygraną w rekordzie? :)
Nie wiem skąd mnie wziąłeśTakie male podsumowanie:
@Gienek
@Suchar
@MuraS
@Orest
@Masu
@Comber
@JŻuberek
@Wewiur
@MMAkłowicz
@Perfumiarz
@Vic3k
@Seven25
@DickNiaz
@SCStunner
@d-amian-enp
@PioTRTek
@Przemek
@halibut
@Charles Bronson
@mat01
+ po gali w city
@Dooży&Grooby
@midern
@supermario
@VoRaNeK
kogos pominalem?

Bo masz blisko i wstyd jak Cie nie bedzie :DNie wiem skąd mnie wziąłeś![]()
Nie wiem skąd mnie wziąłeś![]()
A wyobrażasz sobie zabawę z Chmurą czy Bijanem? Albo z tym nudziarzem/abstynentem Defthomasem?Tak liczna ekipa, a nie będzie ani jednego przedstawiciela redaktorów/ moderatorów? Wstydźcie się, panowie ;)