Podwieszony III Zlot Cohones na KSW 34 i UFC 197 !!!

Mamy miejsca w tym jakby namiocie
Gdzie ku.... ?
To my, krakusy Was gościmy w zajebistej miejscówie, a Wy nas wykrochmalacie do namiotu. Nie znajduję słów, by skrytykować. :o o:
hindus.png

Trzy ostatnie walki nawet mnie ciekawią... 6:30pm Eastern to 00:30 u nas bodajże.
(w sumie, nie wiem, czemu w ET podają, skoro gala w Vegas)

Mapa działań wojennych jakby ktoś jeszcze potrzebował:
-Foksal 16 to Main Event czyli PiwPaw gdzie oglądamy KSW
-Na czerwono zaznaczyłem drogę z przystanku autobusu nocnego do Aftera gdzie oglądamy UFC czyli City24
-Rondo na screenie to rondo De Gaulle'a czyli rondo z palmą
11awp43.jpg

Odległość jest mała, z ronda widać już lokal (ten czarny szklany budynek w tle)
Wawa818.JPG

Nie wiem czy branie 17 calowego laptopa to dobry pomysł :-D Pomyślę
Być może z @Dooży&Grooby znacie kogoś kto pracuje za ścianą city i moglibyście ustalić co zrobić, żeby rzucić na tv obraz z lapka :)
Gdzie i kiedy ?
Obok jest lokal Kretyniki Politycznej także weź butelki z benzyną, plyty chodnikowe są na miejscu. A i można spotkać towarzysza Sierakowskiego także sugerowałbym glany.

Być może z @Dooży&Grooby znacie kogoś kto pracuje za ścianą city i moglibyście ustalić co zrobić, żeby rzucić na tv obraz z lapka :)

Obok jest lokal Kretyniki Politycznej także weź butelki z benzyną, plyty chodnikowe są na miejscu. A i można spotkać towarzysza Sierakowskiego także sugerowałbym glany.
Tylko czy Marian będzie wtedy w pracy :-(

Tylko czy Marian będzie wtedy w pracy :-(
Na studiach humanistycznych jesteś żeby dywagować ? Ty mi tu nie pierdol tylko wysyłaj mejla z zapytaniem. Nawet jak nie będzie, to będą jego znajomi i ogarnie się podłączenie.

Na studiach humanistycznych jesteś żeby dywagować ? Ty mi tu nie pierdol tylko wysyłaj mejla z zapytaniem. Nawet jak nie będzie, to będą jego znajomi i ogarnie się podłączenie.
Nie no spoko zapytam, zaraz będę w domu to maila skrobnę, żeby tak zacnym gościom dali jakiś sprzęt.

Ale to co robimy? Oglądamy UFC na lapku? UFC na ESC? UFC na Fight Passie nie będzie (głównej karty), jako że to PPV. Najleppiej ESC włącyzć...

Back