Wewiur
WSOF Bantamweight
Gdzie ku.... ?Mamy miejsca w tym jakby namiocie
To my, krakusy Was gościmy w zajebistej miejscówie, a Wy nas wykrochmalacie do namiotu. Nie znajduję słów, by skrytykować.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie ku.... ?Mamy miejsca w tym jakby namiocie

Gdzie ku.... ?
To my, krakusy Was gościmy w zajebistej miejscówie, a Wy nas wykrochmalacie do namiotu. Nie znajduję słów, by skrytykować.
![]()
Gdzie i kiedy ?@TYTUS wpadniesz?
Musimy zostać... W końcu ktoś Was musi powkurwiać przed walką samozwańczego Króla, c'nie? :)@Wewiur tam jest after na UFC, wy krakusy w końcu zostajecie na afterze czy nie?
I już wiem co czują zawodnicy mma, wszędzie hejterzy. Tam jest najwiecej miejsca do siedzenia.Gdzie ku.... ?
![]()
Grunt, żeby był telewizor do patrzenia ;)Tam jest najwiecej miejsca do siedzenia.
Są 3 bodajżeGrunt, żeby był telewizor do patrzenia ;)
A w Polsce to jaka godzina będziena prelimsy to jacys chetni sa w ogole?
Siyar Bahadurzada vs. Brandon Thatch
Erick Silva vs. Nordine Taleb
Marcelo Guimaraes vs. Vitor Miranda
Darren Elkins vs. Chas Skelly
PRELIMINARY CARD
UFC Fight Pass, 6:30 p.m. ET
Jim Miller vs. Diego Sanchez
Jason Saggo vs. Justin Salas
Julian Erosa vs. Teruto Ishihara
pierwsza tura chyba 00.30, druga 02.00A w Polsce to jaka godzina będzie
na prelimsy to jacys chetni sa w ogole?
Siyar Bahadurzada vs. Brandon Thatch
Erick Silva vs. Nordine Taleb
Marcelo Guimaraes vs. Vitor Miranda
Darren Elkins vs. Chas Skelly
PRELIMINARY CARD
UFC Fight Pass, 6:30 p.m. ET
Jim Miller vs. Diego Sanchez
Jason Saggo vs. Justin Salas
Julian Erosa vs. Teruto Ishihara

Mordeczki, mam już zarezerwowany weekend na urodzinowo ze swoimi znajomymi więc odpada.Chętnie bym się wybrał żeby nie było ;)Bo masz blisko i wstyd jak Cie nie bedzie :D
Wybrałeś najgorsze miejsce w internetach na taką ofertęParu znajomych musiało zrezygnować z wyjazdu na KSW 34 więc mam kilka biletów do odsprzedania.
Fajne i tanie miejscówki w cenie 60zł/szt.
Odbiór osobisty w Poznaniu lub przesyłka kurierska.
Kontakt: 534-541-913
nie mam tyle punktow, zeby kupic na rok, a te zjeby miesieczna subskrypcje skasowalyZałatwione 30 po. @mat01 @Dooży&Grooby użyjecie swoich koneksji żeby podłączyć fightpassa na tv ?
Nie o to mi chodziłonie mam tyle punktow, zeby kupic na rok, a te zjeby miesieczna subskrypcje skasowaly
Jak się nie wydarzy żaden kataklizm ani nagła choroba nie złapie to ja też zamierzam się wprosićTakie male podsumowanie:
@Gienek
@Suchar
@MuraS
@Orest
@Masu
@Comber
@JŻuberek
@Wewiur
@MMAkłowicz
@Perfumiarz
@Vic3k
@Seven25
@DickNiaz
@SCStunner
@d-amian-enp
@PioTRTek
@Przemek
@halibut
@Charles Bronson
@mat01
+ po gali w city
@Dooży&Grooby
@midern
@supermario
@VoRaNeK
kogos pominalem?

Nie wiem czy branie 17 calowego laptopa to dobry pomysł :-D PomyślęNie o to mi chodziło
Piw paw w Warszawie, foksal 16:)Gdzie i kiedy ?
Być może z @Dooży&Grooby znacie kogoś kto pracuje za ścianą city i moglibyście ustalić co zrobić, żeby rzucić na tv obraz z lapka :)Nie wiem czy branie 17 calowego laptopa to dobry pomysł :-D Pomyślę
Obok jest lokal Kretyniki Politycznej także weź butelki z benzyną, plyty chodnikowe są na miejscu. A i można spotkać towarzysza Sierakowskiego także sugerowałbym glany.Gdzie i kiedy ?
Tylko czy Marian będzie wtedy w pracy :-(Być może z @Dooży&Grooby znacie kogoś kto pracuje za ścianą city i moglibyście ustalić co zrobić, żeby rzucić na tv obraz z lapka :)
Obok jest lokal Kretyniki Politycznej także weź butelki z benzyną, plyty chodnikowe są na miejscu. A i można spotkać towarzysza Sierakowskiego także sugerowałbym glany.
Na studiach humanistycznych jesteś żeby dywagować ? Ty mi tu nie pierdol tylko wysyłaj mejla z zapytaniem. Nawet jak nie będzie, to będą jego znajomi i ogarnie się podłączenie.Tylko czy Marian będzie wtedy w pracy :-(
Nie no spoko zapytam, zaraz będę w domu to maila skrobnę, żeby tak zacnym gościom dali jakiś sprzęt.Na studiach humanistycznych jesteś żeby dywagować ? Ty mi tu nie pierdol tylko wysyłaj mejla z zapytaniem. Nawet jak nie będzie, to będą jego znajomi i ogarnie się podłączenie.
Ale to co robimy? Oglądamy UFC na lapku? UFC na ESC? UFC na Fight Passie nie będzie (głównej karty), jako że to PPV. Najleppiej ESC włącyzć...Być może z @Dooży&Grooby znacie kogoś kto pracuje za ścianą city i moglibyście ustalić co zrobić, żeby rzucić na tv obraz z lapka :)
Obok jest lokal Kretyniki Politycznej także weź butelki z benzyną, plyty chodnikowe są na miejscu. A i można spotkać towarzysza Sierakowskiego także sugerowałbym glany.