Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie ma problemu, obyś tylko na zlot dotarł i będzie gitarra:)
Powiedział, że raczej nie :(Szykuje się zacna libacja :D
@JŻuberek i jak tam Twój kumpel?
Weź kołczan.Zastanawiam się, czy brać plecak? W zasadzie wiele nie potrzebuję brać, ładowarkę mogę wcisnąć do kurtki, a kanapki na drogę w łapę wziąć. A tak, to pewnie po pijaku zgubię w którejś knajpie.
Same here.Ja biorę portfel, telefon i ładowarkę. Na drogę jakieś żarcie wrzucę do siatki.
Nie mam. Poza tym, kołczan prawilności ściąga kłopoty :)Weź kołczan.
No, jebane smartfony. Wolę wziąć gdyby się okazało, że jednak się wyrobiny na busa poniedziałkowego zamiast niedzielnego.Co za kurwa czasy, żeby na jeden wieczór trzeba było brać ładowarkę #postęptechniczny
dokładnie...teraz nosi się ze sobą powerbankiCo za kurwa czasy, żeby na jeden wieczór trzeba było brać ładowarkę #postęptechniczny

Za dychę czy coś na allegro kupisz pakiet przejściówek: nano-micro, nano-mini, micro-miniNajlepsze jest to, że nawet jakbym chciał wziąć starego koma, który trzyma kilka dni to nie mogę przez jebane nano sim karty. Cholera, dwa ostatnie smartfony, oprócz tego którego używam, są bezużyteczne bo kazdy miał innego sima. Przypadek jak chuj.
Za 5zł kupuje się pierwszy lepszy starter i masz te adaptery z plastiku za darmo.Za dychę czy coś na allegro kupisz pakiet przejściówek: nano-micro, nano-mini, micro-mini
dokładnie...teraz nosi się ze sobą powerbanki![]()

no ja mam Samsunga S3 i jak wychodzę ze 100% naładowanym wieczorem na miasto to staram się go oszczędzać żeby nie padł w kilka godzinIgzakli chociaż to i też czasem za mało![]()

Albo po prostu się zostawia "adaptery" ze swojej kartyZa 5zł kupuje się pierwszy lepszy starter i masz te adaptery z plastiku za darmo.
Ja dawno temu kartę sim odbierałem, ostatnio sie dowiedziałem przypadkiem, że są 3 rozmiary sim :DAlbo po prostu się zostawia "adaptery" ze swojej karty
Ale nawet jak się utnie ze starej to pasuje przecież jakby co. A jak się ma u-sim (też niedawno się dowiedziałem o tym :-D) to już w ogóle bajka.Ja dawno temu kartę sim odbierałem, ostatnio sie dowiedziałem przypadkiem, że są 3 rozmiary sim :D
Ja mam kołczan prawilności od 5 lat i nigdy nie miałem przez niego problemów, a chodzę z nim cały czaskołczan prawilności ściąga kłopoty :)

Ale Ty go nosisz jak człowiek... Dobrze pamiętam? :-D Dobra to w piątek będziemy w kontakcie jak cośJa mam kołczan prawilności od 5 lat i nigdy nie miałem przez niego problemów, a chodzę z nim cały czas![]()