Podwieszony III Zlot Cohones na KSW 34 i UFC 197 !!!

Chuj, gówno, dupa, cycki. Całą ekipę od @Orest muszę przeprosić ale nie będę mógł Was odebrać w sobotę. Dzwonił szef że wpisuje mi 5 i 6 dzień bo kumpel (pedał) się wysypał bo mu wyrostek wycięli i do 19 siedzę w robocie ale myślę że @mat01 i @MuraS Was ogarną. Na zlocie się pojawię koło 19-19:30.
Nie ma problemu, obyś tylko na zlot dotarł i będzie gitarra:)

Zastanawiam się, czy brać plecak? W zasadzie wiele nie potrzebuję brać, ładowarkę mogę wcisnąć do kurtki, a kanapki na drogę w łapę wziąć. A tak, to pewnie po pijaku zgubię w którejś knajpie.

Co za kurwa czasy, żeby na jeden wieczór trzeba było brać ładowarkę #postęptechniczny
No, jebane smartfony. Wolę wziąć gdyby się okazało, że jednak się wyrobiny na busa poniedziałkowego zamiast niedzielnego.

Najlepsze jest to, że nawet jakbym chciał wziąć starego koma, który trzyma kilka dni to nie mogę przez jebane nano sim karty. Cholera, dwa ostatnie smartfony, oprócz tego którego używam, są bezużyteczne bo kazdy miał innego sima. Przypadek jak chuj.

Najlepsze jest to, że nawet jakbym chciał wziąć starego koma, który trzyma kilka dni to nie mogę przez jebane nano sim karty. Cholera, dwa ostatnie smartfony, oprócz tego którego używam, są bezużyteczne bo kazdy miał innego sima. Przypadek jak chuj.
Za dychę czy coś na allegro kupisz pakiet przejściówek: nano-micro, nano-mini, micro-mini

Ja dawno temu kartę sim odbierałem, ostatnio sie dowiedziałem przypadkiem, że są 3 rozmiary sim :D
Ale nawet jak się utnie ze starej to pasuje przecież jakby co. A jak się ma u-sim (też niedawno się dowiedziałem o tym :-D) to już w ogóle bajka.

@mat01 dokładnie nie wiemy gdzie ważenie, ale to @midern ma oblukać i wtedy jakoś dostosujemy się z czasem. Jak będzie na 17 na Torwarze to jakoś15:30-16 się spikniemy, skoczymy do mnie do pracy na Solec i na Torwar, jak będzie gdzie indziej to jakoś będziemy myśleć.

Ja mam kołczan prawilności od 5 lat i nigdy nie miałem przez niego problemów, a chodzę z nim cały czas :lol:
Ale Ty go nosisz jak człowiek... Dobrze pamiętam? :-D Dobra to w piątek będziemy w kontakcie jak coś

Back