Podwieszony III Zlot Cohones na KSW 34 i UFC 197 !!!

Konto na Rewards walnęli, ale FP jest bo się przecież okazało, że to są 2 inne konta(!). Ostatnio gala była w PPV, i wyszliśmy 1:30, a ostatnia walka trwała 31s. Teraz jest otwarty Polsat, więc czuję, że jak przed 3 będziemy w City24 to będzie sukces.

Słuchajcie, gadałem z @Kornik 'iem
Niestety, może się nie pojawić, bo sponsorzy wymagają od niego obecności na after party! Ale znaleźliśmy z nim rozwiązanie tego trudnego problemu!
@halibut , musisz się poświęcić, zgolić włosy, dokleić brodę i zastąpić Kornika na afrter KSW! Mam nadzieję, że rozumiesz powagę tej sytuacji i to, jaką ofertę na rehabilitacje dostałeś :lol: ale powinno ci podpasowac, bo będą dziewczyny KSW, więc powinieneś rwać śmiało na opowieści z Knurowa :lol:

Słuchajcie, gadałem z @Kornik 'iem
Niestety, może się nie pojawić, bo sponsorzy wymagają od niego obecności na after party! Ale znaleźliśmy z nim rozwiązanie tego trudnego problemu!
@halibut , musisz się poświęcić, zgolić włosy, dokleić brodę i zastąpić Kornika na afrter KSW! Mam nadzieję, że rozumiesz powagę tej sytuacji i to, jaką ofertę na rehabilitacje dostałeś :lol: ale powinno ci podpasowac, bo będą dziewczyny KSW, więc powinieneś rwać śmiało na opowieści z Knurowa :lol:

Luuuzik. Za Mameda raz walczylem to za Kornika moge afterowac

Ja tam proponuje po prostu typowanie w trakcie KSW. Czyli kto wygra, w jaki sposób i w której rundzie.

Ok ja sie najpewniej wypisuje ze zlotu. Bede poza WWA
@midern pijemy za swoje tym razem...:evil:
@MuraS nie wiem czy Ty jesteś odpowiedzialny za rezerwację itd. Wiem też, że pewnie od ok.2 w nocy nie będzie raczej problemu z miejscami, ale nas łącznie będzie 4 jakby co.

@midern pijemy za swoje tym razem...:evil:
@MuraS nie wiem czy Ty jesteś odpowiedzialny za rezerwację itd. Wiem też, że pewnie od ok.2 w nocy nie będzie raczej problemu z miejscami, ale nas łącznie będzie 4 jakby co.
Współczuje wygranej flaszki, 20 miejsc i chcę tę w tej oszklonej części albo na górze mieć.

Back