Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wsiadacie z @Kornik iem po gali do jego limuzyny i jazda do City 24 :-D Będzie szybciejKonto na Rewards walnęli, ale FP jest bo się przecież okazało, że to są 2 inne konta(!). Ostatnio gala była w PPV, i wyszliśmy 1:30, a ostatnia walka trwała 31s. Teraz jest otwarty Polsat, więc czuję, że jak przed 3 będziemy w City24 to będzie sukces.
ale powinno ci podpasowac, bo będą dziewczyny KSW, więc powinieneś rwać śmiało na opowieści z Knurowa 
Słuchajcie, gadałem z @Kornik 'iem
Niestety, może się nie pojawić, bo sponsorzy wymagają od niego obecności na after party! Ale znaleźliśmy z nim rozwiązanie tego trudnego problemu!
@halibut , musisz się poświęcić, zgolić włosy, dokleić brodę i zastąpić Kornika na afrter KSW! Mam nadzieję, że rozumiesz powagę tej sytuacji i to, jaką ofertę na rehabilitacje dostałeśale powinno ci podpasowac, bo będą dziewczyny KSW, więc powinieneś rwać śmiało na opowieści z Knurowa
![]()
Coś w stylu lufa - pytanie:D17 dni. Really jaram się :)
Proponuję na popijawę jakieś contesty typu quizy MMA. Oczywiście o procentową stawkę ;)

RDA sam się nie obejrzy
O Ty gnoju!Na ACB miales biala koszulke i okulary, taki nerd?
Dedykuję Ci piosenkęOk ja sie najpewniej wypisuje ze zlotu. Bede poza WWA
A potem KSW34 może razem z UFC194?Na UFC Fight Night: Silva vs. Bisping.
Współczuje wygranej flaszki, 20 miejsc i chcę tę w tej oszklonej części albo na górze mieć.
Na ważeniu będę tyko ja. Pamiętaj o plakacikach :DFlaszke postaram sie dac na wazeniu
Hahaha, @midern mam nadzieję, że jak wrócę w piątek wieczorem do Wawy to nie znajdę Cię naprutego na dworcu :DNa ważeniu będę tyko ja. Pamiętaj o plakacikach :D