MuraS
WSOF Light Heavyweight
A nie na zielono ?Nie dali rady - Masta wczuł się za szybko w słowa piosenki 2+1
i pomalował świat "na żółto i na niebiesko"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A nie na zielono ?Nie dali rady - Masta wczuł się za szybko w słowa piosenki 2+1
to na twarzy ;)A nie na zielono ?
Tylko nie molestuj teraz biednych dzieci o plakatKlimek zlot

Po godzinie - już gadasz jak ze starymi kumplami.
Butch tylko żartował i walił ślepakami, przekupilem go za burgera z Big Kahuna a sztuczną krew dołożył juz QuentinCzy Pana przypadkiem nie zastrzelił Butch?

Po 4 latach założyła konto, powoli się oswaja.Jak nie boi się bandy buraków, to można :)
Pogodzinieczterech flaszkach - już gadasz jak ze starymi kumplami.

Myślę, że da się załatwić.Kłamstwo i pomówienia ! Ja chce pracować w ten dzień ;D!
Jajecznica z 5 jaj od kur Podwarszafskich wolno biegających, wolnosrajacych oraz Krakowski kurczak Gong Bao. Trochę mi przykro, bo nie lubię marnować jedzenia.Nie dali rady - Masta wczuł się za szybko w słowa piosenki 2+1
Jesteście lepsi od kelnerów, nie dość, że donosiliście, to jeszcze za to zapłaciliście:DMyślę, że da się załatwić.
Ja się wstrzymuje od obietnic, bo na KSW 36 się zapowiedziałem i wyszła dupa (można szkalować i wyzywać od najcięższych obelg). Niemniej będę chciał być, lecz profesja parszywa - trochę jak kelner, zatem różnie może być. Wszyscy się bawią a ty im donosisz jedzenie.
Dbamy o naszych chlebodawców... żeby później mogli spokojnie porównywać nas do Kim Dzong Una :DJesteście lepsi od kelnerów, nie dość, że donosiliście, to jeszcze za to zapłaciliście:D
Ty..... socjalisto!Myślę, że da się załatwić.
Ja się wstrzymuje od obietnic, bo na KSW 36 się zapowiedziałem i wyszła dupa (można szkalować i wyzywać od najcięższych obelg). Niemniej będę chciał być, lecz profesja parszywa - trochę jak kelner, zatem różnie może być. Wszyscy się bawią a ty im donosisz jedzenie.
Dbamy o naszych chlebodawców... żeby później mogli spokojnie porównywać nas do Kim Dzong Una :D
Bo to pieniadze od ksw. Wojslaw rzucil klatwe na te wodke, mowilem Wam.Wiesz, że za wasze pieniądze prawie umarł Mat? Nie żartuje. Gdy przez 2 h zamiast spać się dusił i skrzeczał, zapytałem Gienka czy poczekać czy już dzwonić po pogotowie.
Bo to pieniadze od ksw. Wojslaw rzucil klatwe na te wodke, mowilem Wam.
Po kolei sukcesywnie usuwają niewygodnych użytkowników. @Masu się obraził, @Charles Bronson zbanowany, @TYTUS wplątany w aferę i zbanowany....Wiesz, że za wasze pieniądze prawie umarł Mat? Nie żartuje. Gdy przez 2 h zamiast spać się dusił i skrzeczał, zapytałem Gienka czy poczekać czy już dzwonić po pogotowie.
Wydaje mi się, że to jednak od czegoś innego...Wiesz, że za wasze pieniądze prawie umarł Mat? Nie żartuje. Gdy przez 2 h zamiast spać się dusił i skrzeczał, zapytałem Gienka czy poczekać czy już dzwonić po pogotowie.

Nie można wykluczyć wódki jako jednego z powodówWydaje mi się, że to jednak od czegoś innego...![]()
W tej zupie mięso było jakieś dziwne.Wydaje mi się, że to jednak od czegoś innego...![]()
To na pewno wina glutaminianu sodu.W tej zupie mięso było jakieś dziwne.
Wydaje mi się, że to jednak od czegoś innego...![]()
Nawet zostawiłem w knajpie 50 gr napiwku za tę zupęWtedy wychodzi na to, że za moje pieniądze prawie umarł?
Ale nie, ja mu tej zupy nie stawiałem...