Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
22? dobrze to czytam?W Środę (7.08)
View attachment 105423
Już 1/2... czyli przegapiłem 1/4...
Big Uzbek na kartach punktowych...
Wielki Finał w Sobotę (10.08) o 22.51
W 1 r odpadli zawodnicy USA i GBR (+92 kg)
i dużo muslimów (ESP, NOR) nie licząc krajów muzułmańskich..

Ja nie wiem o co chodzi w tym chodzie bo jak się weźmie zwolnione tempo to oni odrywają obie stopy non stop.Ale wszystko na chodzonego... a nie w pełnym biegu, chociaż jak widziałem ten finisz chodu pań to tam chodu też nie było widać![]()
![]()
![]()
Mogliby to zrobić jednym rzutem. Wszystkie 10 konkurencji z marszu. Po jednej próbie. A tak to się ciągnie i ciągnie ;)To już jest i zwie się 10cio boj. ;)
Bo teraz to decyduje oko sędziego nie uzbrojone (interpretacja)Ja nie wiem o co chodzi w tym chodzie bo jak się weźmie zwolnione tempo to oni odrywają obie stopy non stop.
, czyli jednemu zawodnikowi da sędzia upomnienie, a 2 nie, dla mnie ten chód w dobie dzisiejszej elektroniki jest nie życiowym sportem (i nie naturalnym, bo albo idziesz, a szybko to biegniesz) bo nie można tak szybko chodzić nie podbiegając, zamiast tego mogli by dać np. półmaraton na ulicy, zamiast tego 20 km w chodzie... ciekawiej by się ogladało i by nie było takich kontrowersji sędziowskichA rzut oszczepem najlepiej do ruchomego celu...Mogliby to zrobić jednym rzutem. Wszystkie 10 konkurencji z marszu. Po jednej próbie. A tak to się ciągnie i ciągnie ;)

Jak Pitkamaki xDA rzut oszczepem najlepiej do ruchomego celu...![]()
To model butów wspinaczkowych La Sportiva Cobra 4.99, niby dedykowane do czasówek. Nazwa to zapewne takie wishfull thinking w kontekście osiąganych czasów.Czemu Ola na butach miała 4,99 czy jakoś tak?
Póki co jest najlepszym z naszych, obym nie musiał tego odszczekiwać, ale dzisiaj wygląda naprawdę dobrze. Że Słowenia w pracy obejrzałem tylko ostatniego seta, ale kumpel mi pisał że też dawał radę i był najlepszy. Fajnie że chyba w końcu się odblokował w kadrzeLEON CO JEST W GAZIE
Wilfredo Leon pobił rekord olimpijski! Najszybsza zagrywka w historiiLEON CO JEST W GAZIE