Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dyskwalifikacja Kipyegon i biała Europa ma brązowy medal na 5000
Kiedy grube baby ciskają ciężarami na tych Igrzyskach? To moja ulubiona dyscyplina Olimpijska do oglądania z paczką chipsów i drinkiem
daj mu z pół rokuTen rekord olimpijski może trochę przetrwać![]()

Moze woli panów, to każda brzydka.A kolega to ma jednak specyficzny gust co do panien![]()
czyli chyba nie jest tu obiektywny... ale mogę się mylić.
Jak na przykład ten użytkownik. Grunt to mieć jasne priorytety.Wielkie chlopisko to najlepsze chlopisko!!
Albo ten.
A to innych zawodów nie ma?Ale następne IO dopiero za cztery lata![]()

On pisał o rekordzie olimpijskim, jak rekord olimpijski może zostać pobity nie na igrzyskach?A to innych zawodów nie ma?![]()
ok, sypie głowę popiołemOn pisał o rekordzie olimpijskim, jak rekord olimpijski może zostać pobity nie na igrzyskach?

Wiedziałem, że tak będzie i repasaż dla naszej, elegancko.Amerykanka Elor awansowała do finału, więc Chołuj będzie walczyć w repesażach o medal.
Jakby był prawdziwym gangsterem to bił RŚ co 5 cm, a tak co 1 cm jak Bubka (ur. 63 r)...Ten szwedzki dzieciak to prawdziwy gangster![]()
który pewnie dziś miałby lepszy rekord niż te 6.14 (RŚ bił od 84-94 r) może nawet ok. 6.20... bo jak był w swoim prime nie wykorzystał pewnie swojego potencjału do końca
Kto jak kto ale nick kolegi do czegoś zobowiązujeWiedziałem, że tak będzie i repasaż dla naszej, elegancko.