Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Teraz w końcu wygląda zdrowo!!Myślicie, że zszedłby dzisiaj poniżej dyszki?
View attachment 105593
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Teraz w końcu wygląda zdrowo!!Myślicie, że zszedłby dzisiaj poniżej dyszki?
View attachment 105593
Na spokojnie, bo tak nie wyglądaMyślicie, że zszedłby dzisiaj poniżej dyszki?
View attachment 105593
Jakby biegł... na 60 m to też, bo pomimo postury nie sprinterskiej to jednak Bolt! aż mi się przypomniał meczyk z Koseckim Romkiem, gdy grał w charytatywnym meczu piłkarskim z brzuszkiem, a był pomimo to jeszcze dość szybki... a co dopiero taki Bolt dużo młodszy...jak by biegł na 15m to tak

Bones to ten na drugim planie...A to nie jest Jon Jones? xD
szykuje się na Stipe...To było 2 tyg. temu... a jak potrafi wyglądać krótko po gali taki Paddy... to chyba dobrze wiemy @Prorok IzajaszNa spokojnie, bo tak nie wygląda
View attachment 105595

Powinien chuj skakać z opaska ma oczach!!Mondo oddał 1 skok i teraz na luzie może czekać aż wszyscy spalą swoje próby xd
Niedziela (11.08) o 11.30 podnoszenie ciężarów (kat. +81 kg) kobietKiedy grube baby ciskają ciężarami na tych Igrzyskach? To moja ulubiona dyscyplina Olimpijska do oglądania z paczką chipsów i drinkiem

Agata wróbel była już ?!Kiedy grube baby ciskają ciężarami na tych Igrzyskach? To moja ulubiona dyscyplina Olimpijska do oglądania z paczką chipsów i drinkiem
Sortuje śmieci w UKAgata wróbel była już ?!
O ja pierdole!!Sortuje śmieci w UK
Niestety w Paryżu mamy tylko 1 zawodniczkę Weronikę Zielińską (lat. -81 kg) też nie małą 175 cm, startuje w Sobotę (10.08) o 16.00Agata wróbel była już ?!
bo żaden Polak w ciężarach nawet nie pojechał na IO, a kiedyś to była nasza medalodajna dyscyplina.
Nie zaglądam tu regularnie. Było?

Bydle niesamowite!! Dawać go do UFC!!jebaniec z tego Lopeza...
gładko to weźmie
Klasyka, zwłaszcza jak rodacy hobbyści się kompromitująKiedy grube baby ciskają ciężarami na tych Igrzyskach? To moja ulubiona dyscyplina Olimpijska do oglądania z paczką chipsów i drinkiem
Chłop jest w innej lidze i odstawia ten numer co Isinbayeva kiedyś - bije rekord świata po centymetrzeJest taki tyczkarz Armand Duplantis....Szwed...zawiesili 6m skurwiel tak przeskoczył że mogliby i na 8m zawiesić.....śmieje się rywalom w twarz

Fenomen jak Pudzian!!Jest taki tyczkarz Armand Duplantis....Szwed...zawiesili 6m skurwiel tak przeskoczył że mogliby i na 8m zawiesić.....śmieje się rywalom w twarz
Ja pierdole ten Lopez sam by najebał 20 !!
WynaturzenieChłop 42 lata, 2 metry wzrostu prawie, wygląda jak gladiator nabity mięsem i rzuca chłopami 130kg+ jak lalkami.
Na spokoju.Ja pierdole ten Lopez sam by najebał 20 !!