mateusz19191010
UFC Lightweight
Dla Fajdka to już teraz freaki stoją otworem, w młocie już nic nie osiągnie, zresztą Piotrek Lisek też niech tam zarzuca kotwicę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Simbine znów bez medalu, to jest kurwa pech
Lyles idzie po tryplet - 100, 200 i sztafeta

Jason Momoa po roku w Polsce.View attachment 105490
A do tego ma dopiero 22 lata, 198 cm, 107 kg, czyli może być tylko jeszcze lepszy...
RŚ (86,74) z 86 r, czyli ma jeszcze co do poprawienia...
Napisałem to oczywiście z przymrużeniem oka, bo będzie ciężko. Pozytywne jest to, że mimo słabej gry jesteśmy w stanie postawić się absolutnie każdemu, nawet Włochom, którzy jeśli to utrzymają to zostaną mistrzami olimpijskimi.Ehh, chciałbym, ale będzie w pizde. Ostatnio przełamaliśmy klątwe Słowenii, ale my gramy słabiutko za to Słoweńcy póki co wyglądają jak złoto na tych igrzyskach. Obyśmy też przełamali klątwę ćwierćfinału..

Zjazd niesamowity w tymi medalami, do końca Igrzysk mamy pewny 1 medal Szeremety i trzymane kciuki za Olę Mirosław, siatkarzy, może coś jeszcze w biegach dziewczyn i to byłoby na tyle.
Czy się mylę?
Ja pierdole, co za klęska
Nie będzie medalu w młocie…
ja wiem, że wy jeszcze tego nie rozumiecie, ale to wina tej rudej niemieckiej kurwy tuskaStan polskiego sportu jest katastrofalny, mam wrazenie, że stoimy w miejscu, a inni cały czas się rozwijają.
Nie oczekuje, ze nagle będziemy przywozić 30 medali i w tym 15 złotych, ale naprawdę przy takiej ilości dyscyplin i jeszcze podziału na jakieś kategorie w wielu z nich, nie jesteśmy w stanie wystawić choć po jednym zawodniku, który będzie walczył o podium, a nie jechał na wakacje?

Chłopie, przecież już to odkryliśmy w sobotęja wiem, że wy jeszcze tego nie rozumiecie, ale to wina tej rudej niemieckiej kurwy tuska
![]()
Wina Tuska![]()
Pisałem o tym kilka dni temu smyku, więc grubo się spóźniłeś z tymi wnioskamija wiem, że wy jeszcze tego nie rozumiecie, ale to wina tej rudej niemieckiej kurwy tuska
![]()
dobrze maluszku, przypominam, żebyś czasem nie zmienił zdaniaPisałem o tym kilka dni temu smyku, więc grubo się spóźniłeś z tymi wnioskami