Rododendron
UFC Light Heavyweight
Do przewidzenia, na chłopa nie było chuja w tym sezonie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No ale chyba nie po 1 kolejceDo przewidzenia, na chłopa nie było chuja w tym sezonie
ja tam myślałem że zacznie spokojnie 80-82 m na zaliczenie, a tu...A tu chłop se jebnął luzem w pierwszym rzucie więcej niż rekord PolskiNo ale chyba nie po 1 kolejceja tam myślałem że zacznie spokojnie 80-82 m na zaliczenie, a tu...

najlepsza strategia, zajebac w 1 próbie tak żeby reszta nie miała podejściaDo przewidzenia, na chłopa nie było chuja w tym sezonie

Ja tam nie liczyłem na złoto, ale zepsuł już jakiekolwiek nawet nadzieję... tym bardziej że na razie 5. Fajdek a 7. Nowicki... po 2 seriach, czyli nie jest dobrze.Pozamiatane po pierwszym rzucie Katzberga![]()
Ja tam nie liczyłem na złoto, ale zepsuł już jakiekolwiek nawet nadzieję... tym bardziej że na razie 5. Fajdek a 7. Nowicki... po 2 seriach, czyli nie jest dobrze.
Muszą rzucić kosmos jak za top formy, a od top formy to są daleko.Jebany kasztan.. no można jeszcze powalczyć o 2 i 3, ale wydaje mi się że może być ciężko.
A tu chłop se jebnął luzem w pierwszym rzucie więcej niż rekord Polski![]()
Gdyby nie sport to pewnie by urządził jakąś strzelaninę w szkoleView attachment 105490
A do tego ma dopiero 22 lata, 198 cm, 107 kg, czyli może być tylko jeszcze lepszy...
RŚ (86,74) z 86 r, czyli ma jeszcze co do poprawienia...
Nie będzie medalu w młocie…
Skończy się jakimś brązem Natalii i to będzie na tyleTo jest kurwa parodia 40 mln kraj w Europie, a my nie możemy jednego złotego medalu zdobyć, albo chociaż walczyć o niego. Pływanie, ciężary, sporty walki, jakieś kurwa strzelanie z procy - NIC![]()

Dramat jest kurwa, codziennie powtarzam to co napisałeś kilka razy i niedowierzam w jakiej piździe jest Polski sport.To jest kurwa parodia 40 mln kraj w Europie, a my nie możemy jednego złotego medalu zdobyć, albo chociaż walczyć o niego. Pływanie, ciężary, sporty walki, jakieś kurwa strzelanie z procy - NIC![]()
No tak jak nie lubię Fajdka tak muszę przyznać szacun, że dzisiaj nie zawodzi jak to lubi robić na wielkich zawodach.
Techniczne z reguły lecą z odtworzenia, rzadko wchodzą na żywo. Na Max masz możliwość oglądania tylko tej konkurencjiKurwa na którym leci ten młot, bo kurwa skaczę po kilku kanałach i nie pokazują tej rywalizacji. Co tu się kurwa dzieję?
Techniczne z reguły lecą z odtworzenia, rzadko wchodzą na żywo. Na Max masz możliwość oglądania tylko tej konkurencji
Anita 39 lat, RŚ (82,92) a tym roku (72,92) ale ona już zrobiła w karierze swoje 3x IO!!! (12,16,20) 4x MŚ (09,13,15,17) 4x MEc(12,14,16,18) W tym roku wprawdzie srebro na ME, ale z przeciętnym wynikiem. W Tokio 3 lata temu (78,48) a na MŚ '23 była dopiero 13. (bez finału)Anita też w tym roku bez formy, koniec pewnej ery. Jakikolwiek medal to byłby niezły fart.
No raczej chyba nie był prześladowany w szkole...Gdyby nie sport to pewnie by urządził jakąś strzelaninę w szkole
za duże chłopisko...Skończy się jakimś brązem Natalii i to będzie na tyle![]()
Stan polskiego sportu jest katastrofalny, mam wrazenie, że stoimy w miejscu, a inni cały czas się rozwijają.Dramat jest kurwa, codziennie powtarzam to co napisałeś kilka razy i niedowierzam w jakiej piździe jest Polski sport.