Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie na TVP Sport, bo siatkarki nie skończą meczu... już dają boks na TVP Sport...Dzięki byku
Jest jeszcze jedna polka ale chyba w lżejszej kategorii i jutro będzie walczyć
Z tego co pamiętam
Wójcik na Eurosport czy TVP sport zjebane
Dobra mam TVP sport
![]()

szkoda strzępić ryja co do tego sędziegoPewnie na TVP Sport, bo siatkarki nie skończą meczu... już dają boks na TVP Sport...
View attachment 105103
W wadze -66 kg z TUR (mistrzyni olimpijska z Tokio) z którą wygrała POL jednak na ME '22...
View attachment 105105
A młoda Julia Szeremeta (-57) w Pt. z AUS...
PS. a sędzia z ALG (ten od Durkacza) nadal sobie sędziuje jakby nigdy nic...![]()
![]()
Zapraszamy go do POL na urlop z tabliczką...szkoda strzępić ryja co do tego sędziego

Jest duża szansa że to byłby ostatni kraj który osadziłZapraszamy go do POL na urlop z tabliczką...
"Paris 2024: boxing judge from ALG"![]()
![]()

Nie wygląda to dobrzeTeraz Ela Wójcik w 1/8 boks (-75 kg)
SłusznieSędzia do POL już zwraca uwagę... no opalony dał naszej ostrzeżenie (-1 pkt)
![]()
Ten boks olimpijski bab to powinien być wycofany w chujNie wygląda to dobrze
Młodzieżowa MŚ '14... ME '29 i ME '22 srebrne medale a na MMŚ '13 przegrała z C. Shields ale tylko przez MD...Ja pierdole bez pojęcia ta Wójcik ona w ogóle trenuje boks ???
No ale co ona umie ?? Wiesza się tylko i technika zerowaMłodzieżowa MŚ '14... ME '29 i ME '22 srebrne medale a na MMŚ '13 przegrała z C. Shields ale tylko przez MD...
To co dziś kurwa z nią jest paraliżMłodzieżowa MŚ '14... ME '29 i ME '22 srebrne medale a na MMŚ '13 przegrała z C. Shields ale tylko przez MD...
Musi przeczytać kolega ten mój post jakie asy wśród kobiet są w wadze ciężkiej na pro boksie...Ten boks olimpijski bab to powinien być wycofany w chuj
Dramat kurwa 5 h oglądania takich bab i lot magika pewnyNiezła cepeliada, jak dla mnie Polka wygrała trzecią.
Kiedy Polacy w boksie??No ale wygrała chyba tą końcówką... chociaż dla mnie to chyba żadna nie zasłużyła na ten awans do 1/4...
Za cztery lata.Kiedy Polacy w boksie??
Jak dobrze pójdzie... bo nawet to nie jest niestety pewne, bo np. w Paryżu mamy (ZERO!) facetów w takich ciężarach, a jak jeszcze zmniejsza ilość wag to może być różnie z tym...Za cztery lata.
Możemy my pojedziemy!!Jak dobrze pójdzie... bo nawet to nie jest niestety pewne, bo np. w Paryżu mamy (ZERO!) facetów w takich ciężarach, a jak jeszcze zmniejsza ilość wag to może być różnie z tym...
Może się znajdzie kilku gagatków na cohones z poziomem teścia pozwalającym na udział w kobiecym boksie.Możemy my pojedziemy!!