Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Belgijka prawdziwy czarny koń, kompletna dominacja w walce o brązowy medal!
Mówiłem, żebyście oglądali. Myśleliście że chodzi tylko o ładną buzię zboczuszki?

Kurek jaka szczerość podczas wywiadu. Stwierdził że był kibicem z najlepszą miejscówką :D
Oglądałem, dzisiaj ogólnie sędziowanie co najmniej kontrowersyjne. Brązowy medal wydrukowany dla francuza naciągany jak tylko się dało.Nie wiem czy oglądałeś pierwsze rundy? W pierwszej walce Belgijka miała sporo szczęścia, bo Portorykanka miała odwołane waza-ari zamienione na karę, a 20 sekund później trzecie shido za dotknięcie głową maty przy rzucie. W drugiej walce rozstawiona z #2 Greczynka chciała robić akcję z pleców i dostała ippon.
Złoty medal dla Matić to też dobry wynik![]()

Karawana jedzie dalej, czas na kolejny wpierdol.
oj widać że nie lubi przegrywać...Boli ją dupsko, że jest praktycznie nie do ruszenia na mączce Iga.Cofam, Collins kurwisko, jakieś bzdury pierdoli
Karawana jedzie dalej, czas na kolejny wpierdol.
Brakuje jeszcze żeby wokół pojawił się płomień jak u Songo ;)
21:52 – boks, kat. 75 kg kobiet – 1/8 finału: Elżbieta Wójcik vs. Aoife O’Rourke (IRL)
trzeba liczyć tylko na panie 
Dzięki byku21:52 – boks, kat. 75 kg kobiet – 1/8 finału: Elżbieta Wójcik vs. Aoife O’Rourke (IRL)
A Polaków już niestety nie ma bo Durkacz i Bereźnicki odpadli po 1 walkach...
trzeba liczyć tylko na panie
![]()

Collins dirty player